11 parasta Call of Duty Mobile Hacks -kriptejä ja huijauskoodia (2023)

Tiedätkö, että on 11 parasta Call of Duty Mobile -hakkia, skriptejä ja huijauskoodia, joita hakkeri voi käyttää huijaamaan pelissä?Tässä artikkelissa olimme selittäneet kaikkien COD -mobiilihuijauskoodien, hakkerointien ja skriptien toiminnallisuuden sekä niiden seurausten ja miksi sinun ei pitäisi koskaan yrittää hakkeroida COD Mobile.

Toisin kuin muut Battleground -moninpelit, pelaajatCall of Duty MobileJoskus pelissä olevat hakkerit.On paljon mahtavia hakkereita, huijauskoodeja ja skriptejä, joita hakkerit käyttävät Cod Mobilen huijaamiseen pelissä.

Mutta ennen kuin aloitat lukemisen, huomaa, että sivustomme ShoutMeback ei edistä hakkerointia tai muuta laitonta tavaraa.Artikkelissa ei ole hakkereita tai mod APKS -linkkejä.Se on vain opas kaikista Call of Duty Mobile -hakkeista ja huijauskoodista, jotka ovat mahdollisia pelissä.

11 parasta Call of Duty Mobile Hacks -kriptejä ja huijauskoodia (1)

Sisällysluettelo

Call of Duty Mobile Hacks Scripts- ja huijauskoodiluettelo

On yli 28+ hakkerointikirjoitusta, joita hakkeri voi käyttää huijaamaan Cod Mobilessa, mutta päätimme mainita niistä vain parhaat hakkerit.Alla on joitain parhaimmista COD Mobile -hakkeista ja skripteistä, joita jokainen hakkeri käyttää säännöllisesti huijatakseen pelissä:-

 1. Nopeushakko
 2. Saapas
 3. Seinähuijaus
 4. Esp
 5. Korkeushyppy
 6. Magic Bullet (automaattinen headshot)
 7. Ei rekyyliä
 8. Lentävä ajoneuvo
 9. Pitkät heittäjät hakkeroivat
 10. Nopea laajuus
 11. Nopea ladata

Lisäksi tiedot jokaisesta Call of Duty Mobile Hackista ja sen toiminnallisuudesta selitetään alla: -

1)Nopeushakko

Speed -hakkerointia käyttämällä hakkeroidun pelaajien liike kaksinkertaistuu tai joskus kolminkertaistaa normaalit nopeusliikkeet.On liian vaikeaa lyödä pelaajia, jotka käyttävät Speed Hack ja lopulta he lyövät sinut helposti.

Ainoa mitä voit tehdä, on ilmoittaa tällaisista pelaajista, koska Speed Hack on helposti havaittavissa, ja jos pelaaja käyttää Speed Hackia, niin on mahdollista, että viljan vastainen havaitsemisjärjestelmä havaitsee sen ja kieltää nämä pelaajat automaattisesti pelistä ikuisesti.

2)Saapas

AIMBOT -hakkerin avulla hakkerin ampumat luodit pääsevät automaattisesti vastustajan pelaajalle, vaikka pelaaja ei olisi hakkerin Crosshair -alueella.Kun muut pelaajat ovat hakkereissa, AIMBOT -käsikirjoitus lukitsee muut pelaajat automaattisesti kohde -uhreiksi ja ampuu heitä.On liian vaikeaa voittaa hakkerointisoitin, joka käyttää AIMBOT -hakkerointia COD -matkapuhelimessa.

11 parasta Call of Duty Mobile Hacks -kriptejä ja huijauskoodia (2)

3)Seinähuijaus

Käyttämällä Wallhack -komentosarjaa COD -matkapuhelimessa, hakkeri voi helposti tappaa muut pelaajat, vaikka pelaajat hiipivät seinien, puiden jne. YLITTÄMINEN Jne. Tässä hakkerissa pelaajan (hakkereiden) ampumat luodit kulkevat esineiden läpi ja lyövät vastustajien pelaajia, vaikka he piiloutuisivat minkään esineiden taakse.

Wallhackin käyttäminen AIMBOT: lla tekee tappavan yhdistelmähack -hakkerin, jota monet hakkerit käyttävät kaikkien ottelun pelaajien helposti.On kuitenkin melko helppoa huomata, käyttääkö pelaaja Wallhackia vai ei, ja jos sinut lyödään pois, vaikka piiloutuisit esteen taakse, ilmoita vain vihollisen pelaajat, kun he käyttävät Wallhackia.

4)Esp (tutka hakkero)

Hakkerit voivat helposti saada COD Mobile ESP -hack -komentosarjan lähellä vihollisten paikkoja heidän läheisyyteen.ESP -hakkereita on kahta tyyppiä, jotka ovat mahdollisia COD -matkapuhelimissa.

Yksi on Sijaint -hakkeri, jossa hakkerit voivat tietää pelaajien sijainneista, nimistä, aseita, terveystiedot jne.

11 parasta Call of Duty Mobile Hacks -kriptejä ja huijauskoodia (3)

5) Korkea hyppy

Kuten nimestä voi päätellä, High Jump Hacka -sovelluksen avulla hakkerit voivat hypätä paljon korkeammalle etäisyydelle verrattuna Call of Duty Mobile -hahmojen normaaliin hyppyliikkeeseen.He voivat hypätä rakennusten ylimmän kattojen yli helposti, mutta suurimman osan ajasta hakkerit eivät käytä tätä hakkerointia, koska muut pelaajat voivat helposti havaita heidät korkean hyppyhakkin avulla ja voivat suoraan ilmoittaa niistä, jotka johtavat pysyvästi tililleen.

(Aiheeseen liittyvä -Parhaat emulaattorit soittamaan Call of Duty Mobile tietokoneella-A

6)Magic Bullet (automaattinen headshot)

Automaattinen headshot (Magic Bullet) on yksi suosikki hakkereista, joita hakkerit voivat käyttää COD -mobiilissa.Tiedät jo, että headshot käsittelee vastustajille äärimmäisiä vahinkoja ja käyttämällä tätä hakkerointia, on vain 2 luodin kysymys koputtaa minkä tahansa pelaajan myös pitkän kantaman yli.

Jos huomaat hakkerin Magic Bullet -hakkerilla, voit vahvistaa, onko vastustaja pelaaja hakkeroi vai ei.Huomaa vain heidän pelin tunnus ja käy sitten heidän profiilissaan.Jos huomaat, että headshot -prosenttiosuus on yli 25%, raportoi heti pelaajalle, koska on luonnotonta saada niin korkea pääprosenttiprosentti käyttämättä hakkereita.

7)Ei rekyyliä

Oletko koskaan huomannut pelaajaa, joka ampuu luoteja sinuun edes puuttumatta yhtään laukausta?Me kaikki tiedämme, että Call of Duty Mobile -tapahtumassa on erittäin vaikea hallita jokaista aseita, erityisesti konekiväärejä jne.

Mutta hakkerit käyttävät ei-recoil-hakkeria, jossa risti-hiukset luotien ampumisen aikana pysyy edelleen ja käyttävät sitä, he lyövät helposti kaikki viholliset pitkästä matkalta.On erittäin helppo huomata, käyttääkö pelaaja ilman Recoil -hakkerointia, mutta katselee häntä.

8)Lentävä ajoneuvo

Lentävä ajoneuvojen hakkerointi on hakkeri, jota hakkeri voi käyttää vain viihdetarkoituksiin.Tässä hakkerissa hakkerit pistävät käsikirjoituksen, joka auttaa heitä lentämään ajoneuvonsa COD -matkapuhelimessa.Koska hakkerointi on näkyvissä myös muille pelaajille, siksi hakkeri käyttää lentävää ajoneuvoa vain joskus.

(Aiheeseen liittyvä -Kuinka korjata viive Call of Duty Mobile-A

9) Pitkät heittäjät hakkeroivat

Pitkässä heitettävässä hakkerissa hakkerit saavat kyvyn heittää kranaatteja, Molotovia ja muita heitettäviä juttuja pitkään.Minun kaltainen normaali pelaaja ja tarvitset täydellisen kulman pitkän matkan heittoon, mutta hakkerit tällä hakkerilla voi heittää heittäviä sinua mistä tahansa kulmasta ja riippumatta siitä, missä olet heittäjät räjähtää lähelläsi.Hakkerit käyttävät sitä harvemmin.

10)Nopea laajuus

Nopea laajuushakko auttaa hakkereita soveltamaan aseita nopeasti.Me kaikki tiedämme, että jokainen ase vaatii jonkin aikaa laajuuteen erityisesti ampujakivääreissä, mutta käyttämällä tätä nopeaa soveltamishakemusta hakkerit voivat nopeasti soveltaa AIMBOT -hakkeroinnin yhdistelmää, tästä hakkeroinnista tulee tappava yhdistelmä, jota hakkeri voidaan poistaa kaikkien muiden ottelun pelaajien poistamiseksi.

11 parasta Call of Duty Mobile Hacks -kriptejä ja huijauskoodia (4)

Et voi havaita nopeaa soveltamisalaa helposti, koska nopea laajuus on mahdollista suorittaa harjoittamalla sitä käytännössä tai TDM -otteluita.Mutta kuten tiedät, hakkereilla ei ole niin ajattelutapaa hallita taitoja aidosti, he valitsevat nopean laajuuden hakkeroinnin sen sijaan, että hallitaan nopea laajuus taitoa.

11)Fast Reload (ei uudelleenlatausta)

Nopean uudelleenlatauksen hakkeroinnin avulla hakkeri voi helposti ladata aseensa sekunnin sisällä tai joskus he käyttävät tämän hakkerin korkeampaa versiota, joka ei ole uudelleenlataus -hakkerointi, jossa aseita ei tarvitse ladata uudelleen.Tule vain laukauksesi vihollisiin edes ladattamatta aseita.

On erittäin helppoa havaita sellainen hakkerointi, jonka tiedät, että kaikki aseet vaativat uudelleenlatausta ja jos näet pelaajan jatkuvasti ampuvan sinua ilman edes yhden sekunnin taukoa, niin ehdottomasti, että pelaaja käyttää Fast Reload -tapahtumaa tai emme voi sanoa, ettei ladata uudelleenlatausta.

Alla on video näistä Cod Mobile -hakkeista ja huijauskoodeista, jotka ovat mahdollisia pelissä.Katso, kuinka hakkeri käyttää näitä hakkereita niin mukavasti pelkäämättäAnti-Ceat-havaitsemisjärjestelmä.

Ovatko Call of Duty Mobile Cod Points -sivustot turvassa?

Olet ehkä nähnyt paljon verkkosivustoja, jotka väittävät antavan sinulle COD -pisteitä tililläsi ilmaiseksi.Haluan vain sanoa, että kaikki nämä verkkosivustot tarjoavat COD -pisteet ovat täysin vääriä.

COD -pisteitä ei ole mahdollista hakkeroida, koska pisteet luodaan ja tallennetaan palvelimen päähän.Nämä väärennetyt verkkosivustot sisältävät vain skriptin, joka näyttää siltä, että se on hakkeroimalla COD -pisteitä ja siirtää sen tilillesi, mutta nämä ovat täysin vääriä.

On olemassa varmennusmenetelmä, joka sinun on suoritettava COD -pisteiden siirtämiseksi tilillesi, mutta vaikka suoritat kaikki varmennusmenetelmät, mitään ei tapahdu, koska nämä ovat vain vääriä skriptejä ja autat heitä vain ansaitsemaan rahaa suorittamalla varmennusmenetelmät.

Kuva, jonka verkkosivustot osaavat 99,99 999 COD -pistettä hakkereita, on täysin väärennetty ja muokattu houkuttelemaan heidän sivustojaan.Tässä on kuva:-

11 parasta Call of Duty Mobile Hacks -kriptejä ja huijauskoodia (5)

Sinun ei pitäisi edes yrittää käyttää näitä COD -pisteiden generaattoreita, koska tilisi saattaa hakkeroida ja menetät tilisi ikuisesti.

Call of Duty Mobile Hack -vaikutukset - miksi sinun ei pitäisi kokeilla sitä

COD-mobiililaitteiden vastainen havaitsemisjärjestelmä on improvisoitu paljon verrattuna alkuperäiseen aikajärjestelmään, kun COD Mobile juuri julkaistiin.Nyt jos olet kiinni hakkeroidessaan Call of Duty Mobile -tapahtumassa, tilisi kielletään ikuisesti.

Activision Company on erittäin tiukka hakkerointipolitiikkojen suhteen ja voi lopettaa sinut ikuisesti, jos sinut kiinni hakkeroinnista, jonka vastainen havaitseminen.Kaikki saavutukset, aseet, kokemusaste jne. Lukitaan, etkä koskaan pääse siihen uudelleen.

Vaikka monet hakkerit käyttävät anti-Ceat Protection -hakkkia, siitä tulee hyödytöntä, koska suojausta ei taata, eikä sinun pitäisi koskaan yrittää käyttää hakkereita COD-mobiilissa.

COD Mobile Hacks -komentosarjat ja huijauskoodit -Aiheeseen liittyvä UKK:

Tässä on joitain pelaajien usein kysyttyjä kysymyksiä Call of Duty Mobile -hakkeista ja huijauskoodeista.

Onko mahdollista hakkeroida Call of Duty Mobile?

Kyllä, on liian helppoa hakkeroida Call of Duty Mobile.On paljon verkkosivustoja, jotka tarjoavat COD Mobile Hack -modit, mutta sinun ei pitäisi yrittää hakkeroida peliä, koska saatat saada pysyvän kiellon, jos olet kiinni pelin hakkeroinnissa.

Voimmeko hakkeroida Call of Duty Mobile Gameloop -emulaattorissa?

Voit helposti hakkeroida Call of Duty Mobile Gameloop -emulaattorissa.Mutta mahdollisuudet kieltää ovat erittäin korkeat, koska Gameloop -emulaattori on myös huijaamisen havaitsemisjärjestelmä, joka on ilmoittautunut uuteen päivitykseen.Joten sinun ei pitäisi yrittää hakkeroida COD Mobile -sovelluksen lisäksi myös muita pelejä myös Gameloop -emulaattorissa, koska mahdollisuudet saada kielletty ovat nyt erittäin korkeat.

Onko mahdollista hakkeroida rajoittamattomia COD -pisteitä Call of Duty Mobile -sovelluksessa?

Suoraan sanottuna ei ole tällaista hakkerointia, joka voi auttaa saamaan rajoittamattomia COD -pisteitä Call of Duty Mobile -tapahtumassa.Koska COD -pisteitä luodaan vain palvelimen lopussa, Call of Duty Mobile -sovelluksessa ei ole mahdollista hakkeroida rajoittamattomia COD -pisteitä.Kaikki verkkosivustot, jotka väittävät,

Ovatko Cod Mobile -hakkerit turvallisia?

Ei, COD -mobiilihakkojen käyttö ei ole turvallista.On paljon mahdollisuuksia, että käyttämäsi hakkerit saattavat hakkeroida joitain tärkeitä tietoja, kuten salasanoja jne. Taustalla.Koska COD Mobile -yrityksen huijausjärjestelmä improvisoidaan paljon, se voi helposti havaita, käytätkö hakkereita vai ei, ja jos se havaitsit sen, tilisi kielletään ja sinut lopetetaan pelaamaan peliä tällä tilillä ikuisesti.

Kuinka ilmoittaa hakkerit COD Mobile -sovelluksessa?

Jos haluat ilmoittaa hakkerin COD Mobile -sovelluksessa, sinun on odotettava täydellistä ottelua ja napauta vain huutokuvakuvaketta, joka on läsnä Kill -osion näytön oikeassa yläkulmassa.Napsauta nyt vain raportti -painiketta ja valitse sitten hakkerit ja paina sitten raporttipainiketta.Tekemällä sen, autat COD -yhteisöä pääsemään eroon hakkeripelaajista.

Lopulliset ajatukset

On vielä paljon enemmän COD Mobile Hacks -kriptejä ja huijauskoodeja, joita emme ole käsitellyt artikkelissa, kuten näkymätön hakkeri, teleport -hakkerointi jne., Koska meillä ei ole täydellisiä todisteita näiden hakkereiden olemassaolosta.Monet pelaajat ovat kuitenkin tavanneet hakkereita, jotka käyttivät näitä hakkereita pelissä.Joten päätimme mainita sen viimeisellä alueella.

Mutta jos aiot hakkeroida COD Mobile -tapahtumassa, älä ajattele sitä.Mikä voisi olla olosuhde, jos kaikki pelaajat kuten yrität hakkeroida peliä.Se vain pilaa muiden COD -matkapuhelimien kokemuksen.Älä myöskään unohda ilmoittaa tällaisista hakkereista pelissä.

Jaa viesti muiden Call of Duty Mobile -kavereidesi kanssa ja auta heitä oppimaan näistä COD -mobiilihuijauskoodeista ja hakkereista, joita hakkerit käyttävät huijaamaan pelissä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 06/11/2023

Views: 5321

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.