2008 Ford F250 hinta, hinta-laatusuhde, arvioinnit ja arvostelut | Kelley sininen kirja (2023)

Vuodessa, jolloin suuret uutiset – sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti – keskittyivät oletettavasti Toyotan uuden Tundran lanseeraukseen, Ford voitti Toyotan jyrsinnän täysin uudella Super Duty -debyyttillään. Super Duty muodostaa noin 40 prosenttia Fordin F-sarjan myynnistä, ja sen on tarkoitus turvata avolavamarkkinoiden kannattavin segmentti. Ford väittää olevansa "luokkansa paras" parannetuilla alustoilla, päivitetyillä voimansiirroilla ja dramaattisesti parannetuilla ominaisuuksilla, erityisesti uuden F-450:n saatavuuden myötä.

Käytetty 2008 Ford F250 Super Duty Normaali Cab Hinta

Jokaisen yksittäisen käytetyn ajoneuvon Kelley Blue Book Fair -ostohinta voi vaihdella suuresti kilometrimäärän, kunnon, sijainnin ja muiden tekijöiden mukaan, mutta tässä on yleinen käsitys siitä, mitä ostajat maksavat tällä hetkellä käytetyistä vuoden 2008 Ford F250 Super Duty Regular Cab -malleista ostaessaan jälleenmyyjältä.

Alkuperäinen MSRP

KBB:n oikeudenmukainen ostohinta (keskiarvo)

XL Pickup 2D 8 ft

26 965 dollaria

6 981 dollaria

XLT Pickup 2D 8 ft

29 765 dollaria

8 043 dollaria

Vertailun vuoksi vuoden 2008 Ford F250 Super Duty Regular Cabin tarran lähtöhinta oli alun perin 26 965 dollaria, ja huippuluokan F250 Super Duty Regular Cab XLT Pickup 2D 8 ft alkaen 29 765 dollarista.

Ajo käytetyllä 2008 Ford F250:llä

Useimmissa uusissa suunnitteluissa paljon on tehty "jäykemmästä rakenteesta". Fordin suunnittelutiimi noudattaa vahvempia eturakenteita, täysin laatikoituja eturungon kiskoja, paksuja C-kanavaisia ​​runkokiskoja ja poikkipalkkeja, jotka on kiinnitetty Fordin mukaan "runkokyvyn optimoivalla menetelmällä". Lopputuloksena on yli 200 kilometriä Etelä-Texasin maantieltä, ja se on kuorma-auto, joka tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja tarjoaa silti täyden mukavuuden ja hallinnan. Tämä on iso kuorma-auto, mutta ohjauksesta, jarrutuksesta, ajoliikkeestä – pidennetyillä takalehtijousilla – sisätilojen hiljaisuuteen Super Duty tekee vaikutuksen yhtenä erittäin hienostuneena työkaluna, ei vain "kuorma-autona".

Sisätilojen mukavuus

Nykyisen F-sarjan debyytin myötä Ford loi mallin pickup-sisustusille. Uudessa Super Dutyssa vertailuarvoa on siirretty ylöspäin käytettävissä olevien valintojen, toimivuuden ja tapaamisten osalta. XL-sisustus tarjoaa jalka-on-the-dash-hyödyllisyyden, XLT- ja Lariat-varustelutasot antavat asiakkaalle ilmeikkäämmän muotoilun ja King Ranch -paketti suojaa sinua erittäin hienostuneella Chaparral-nahalla. Kaikki verhoilut hyötyvät uusista materiaaleista, pinnoista ja korostuksista. Lariatin ja King Ranchin omistajat nauttivat kaksivyöhykkeisestä ilmastoinnista. Kaikki audiojärjestelmät ovat MP3-yhteensopivia, joten lataa Toby Keith -kokoelmasi.

Ulkoinen muotoilu

Fordin kuorma-autosuunnittelujohtajan Pat Schiavonen esittely alkaa säleikköstä. Super Dutyn yrityskolmitanko-aukkoa reunustavat suuret pystysuorat sisääntuloaukot, ja sen päällä on "SUPER DUTY" isoilla kirjaimilla. Laajeneva säleikkö on muutakin kuin pelkkä esittely – se yhdistää moottorin, vaihteiston ja dieselin kahta peräkkäistä turboahdinta palvelevan välijäähdyttimen. Parempi jäähdytys tarkoittaa tietysti isompaa hinausta. Vaikuttavan rakennuksen lisäksi uudet lokasuojaan asennetut tuuletusaukot, saatavilla olevat teleskooppipeilit ja valinnaiset 20 tuuman taotut alumiinivanteet. Verrattuna edelliseen Super Dutyyn säleikkö ja konepellin läpipainolevyt eroavat toisistaan ​​pääasiallisesti.

Suosikkiominaisuudet

King Ranch Trim
70 000 dollarin Cadillac Escaladesin aikakaudella 50 000 dollarin nouto ei saisi olla huolestuttava. King Ranchilla varustettu Super Duty ei kuitenkaan nosta kulmakarvoja ikkunatarrallaan, vaan sen hienostuneella "kovalla" ylellisyydellä. King Ranch, joka koostuu sekä sisä- (Chaparral-nahka) että ulkopuolelta (PowerScope-peilit) parannuksista, parantaa ajomukavuutta materiaali-, työstö- ja ajanvarauspäivityksillä, mikä lisää mittaamattomasti Super Dutyn houkuttelevuutta. Ja toisin kuin joissakin luksusmikroissa, ei ole aikomustakaan vedota - avoimesti - Country Club -sarjaan. tämä on edelleen työauto eikä keskeneräinen työ.

Power Stroke Diesel
Sen 6,0 litran edeltäjän kolina tuli sekä konepellin alta että kuluttajasivustoilta. Mutta nyt Ford on luonut dieselin, joka tarjoaa enemmän tehoa (350 hevosvoimaa) ja vääntömomenttia (650 naulaa), puhtaamman palamisen, hiljaisemman toiminnan ja paremman kaasuvasteen (kahden peräkkäisen turbon kautta). Lisää viiden vuoden 100 000 mailin voimansiirtotakuu mielenrauhan takaamiseksi, ja saat segmentin johtavan paketin.

Vakio-ominaisuudet

Aloitamme edestä, johon Ford on sijoittanut etupuskurin – konepellin alta tehtävät tarkastukset helpottuvat, kun jakkara on sisäänrakennettu eikä sinun tarvitse kuljettaa mukanasi. Fordin takaosassa on vetokoukkuvastaanotin – kunkin mallin ominaisuuksien mukaan – jokaisessa Super Dutyssa sekä seitsemän- ja nelinapaiset liittimet. Ottaen huomioon hinauskyvyn tärkeyden Super Duty -tehtävässä, vastaanotin on vakioominaisuus, jota jokainen omistaja voi arvostaa.

Tehdasasetukset

Kuten todettiin, Super Duty -tilauslomake tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja käytännöllisesti katsoen mihin tahansa kaupalliseen tai virkistyskäyttöön. Ne, jotka aikovat hinata Super Duty -kuorma-autoillaan, arvostavat Fordin tehtaalla asennettua TowCommand-järjestelmää. Järjestelmä yhdistää täysin perävaunun jarrut, lukkiutumattomat jarrut (ABS), TorqShift-automaattivaihteiston ja hinaus-/kuljetustilan yhdeksi turvalliseksi ja tehokkaaksi vetoalustaksi. Toiminnallisia parannuksia ovat taitettava sängyn jatke, joka parantaa kuorman käytettävyyttä paikoillaan ja pysyy poissa tieltä, kun sitä ei tarvita. Sängylle pääsy on helpompaa – ja turvallisempaa – miksi-he-e-ajatelleet-tätä-ennen takaluukkua -askelvaihtoehto. Ja niille, jotka uskaltautuvat Suureen Tuntemattomaan, valinnainen navigointijärjestelmä vie sinut perille ja - toivottavasti - takaisin.

Moottori & Vaihteisto

Ford tarjoaa kolme moottorivaihtoehtoa työhön, leikkiin tai mihin tahansa näiden kahden yhdistelmään. Perusvoimana on 5,4-litrainen Triton V8, joka tarjoaa 300 hevosvoimaa ja 365 puntaa jalan vääntömomenttia. Niille, jotka etsivät enemmän Ford-perheen bensiinipuolelta, 6,8-litraisen Triton V10:n pitäisi tyydyttää, sillä oikean jalan alle tulee 362 hevosvoimaa ja 457 puntaa jalan vääntömomentti. Lopuksi on edellä mainittu 6,4-litrainen Power Stroke -diesel, joka täyttää Super Dutyn sekä "hinauksen" että "menon".

5,4 litran V8
300 hevosvoimaa @ 5000 rpm
365 naulaa vääntömomentti @ 3750 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: NA

6,8 litran V10
362 hevosvoimaa @ 4750 rpm
457 naulaa vääntömomentti @ 3250 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: NA

6,4 litran V8 Turbo Diesel
350 hevosvoimaa @ 3000 rpm
650 naulaa vääntömomentti @ 2000 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: NA

KBB Vehicle Review and Rating Methodology

Asiantuntijaarviomme tulevat sekä ajotuntien että numeroiden murskauksen perusteella varmistaaksemme, että valitset sinulle parhaan auton. Kokeemme ja analysoimme kattavasti jokaisen uuden Yhdysvalloissa myytävän SUV:n, auton, kuorma-auton tai tila-auton ja vertaamme niitä kilpailijoihinsa. Kun kaikki pöly laskeutuu, meillä on arviomme.

Vaadimme uusia luokituksia aina, kun täysin uusi ajoneuvo tai olemassa olevan ajoneuvon uusi sukupolvi tulee markkinoille. Lisäksi arvioimme nämä arvosanat uudelleen, kun uuden sukupolven ajoneuvo saa päivityksen kesken syklin – pohjimmiltaan piristäen autoa kesken tuotesyklin (yleensä noin 2–3 vuoden ikäraja) pienellä ilmeenmuutoksella, usein päivityksiä ominaisuuksiin ja tekniikkaan.

Sen sijaan, että vetäisivät satunnaisia ​​lukuja ilmasta tai poistuisivat jostain merkityksettömästä tarkistuslistasta, KBB:n toimittajat luokittelevat ajoneuvon siihen, mihin se kuuluu luokassaan. Ennen kuin mikä tahansa auto ansaitsee KBB-luokituksensa, sen on osoitettava olevansa parempi (tai huonompi) kuin muut autot, joita vastaan ​​se kilpailee, kun se yrittää saada sinut käyttämään rahasi ostamiseen tai leasingiin.

Toimittajamme ajavat ja asuvat tietyllä ajoneuvolla. Kysymme kaikki oikeat kysymykset sisusta, ulkoa, moottorista ja voimansiirrosta, ajettavuudesta ja ajettavuudesta, ominaisuuksista, mukavuudesta ja tietysti hinnasta. Onko se tarkoitus, jota varten se on rakennettu? (Olipa tämä tarkoitus sitten tehokas liikkuminen töihin ja takaisin kaupunkiin, perheesi turvassa pitäminen, sinusta tuntuu, että olet päässyt huipulle – tai että olet matkalla – tai saada sinut tuntemaan, että olet löysi vihdoin juuri oikean kumppanin elämäntyyliisi.)

Viemme jokaisen testaamamme ajoneuvon läpi arkipäivän – pysäköinnin, kaistanvaihdon, peruuttamisen, tavaratilan ja kuormauksen – sekä olennaisen – kiihtyvyyden, jarrutuksen, käsiteltävyyden, sisätilojen hiljaisuuden ja mukavuuden, rakennuslaadun, materiaalien laadun ja luotettavuuden.

Lisätietoja siitä, kuinka arvioimme ajoneuvoja

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 26/12/2023

Views: 5909

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.