2008 Ford Super Duty F-250 arvostelu, arvosanat, tekniset tiedot, hinnat ja valokuvat (2023)

Car Connection Expert Review

2008 Ford Super Duty F-250 arvostelu, arvosanat, tekniset tiedot, hinnat ja valokuvat (1) Martin Padgett Toimitusjohtaja

18. elokuuta 2008

Tykkää

 • Super Duty -tyyli
 • Mallivalikoima
 • King Ranch -verhoilu
 • Älykkäät ominaisuudet

Ei pidä

 • Dieselmoottori on äänekäs
 • Joitakin sisätilojen laatuongelmia
 • Radiossa ei ole viritysnuppia

Ostovinkki

Älä tee päätöstäsi pelkästään teknisten vertailujen perusteella – joidenkin vuoden 2008 Ford Super Dutyn uusien ominaisuuksien on oltava kokeneita, jotta niitä arvostetaan.

ominaisuudet ja tekniset tiedot

2WD Crew Cab 156" King Ranch

2WD Crew Cab 156" Lariat

2WD Crew Cab 156" XL

MPG

Tulossa pian

MPG

Tulossa pian

MPG

Tulossa pian

Katso täydelliset vuoden 2008 Ford Super Duty F-250 tekniset tiedot »

Ford tarjoaa sinulle enemmän tapoja päästä isoon kuin kukaan muu vuoden 2008 Ford Super Duty -kuorma-autoilla.

TheCarConnection.com-sivuston toimittajat lukevat uusimmat arviot uusista vuoden 2008 Ford Super Duty raskaan kaluston mikit kirjoittaakseen tämän kattavan arvostelun. TheCarConnection.com-sivuston asiantuntijat ajoivat myös erilaisia ​​versioita Ford Super Duty -mikit, mukaan lukien F-250, F-350 ja F-450. Näiden kokemusten ansiosta tiimi voi tarjota sinulle lopullisen mielipiteen tästä raskaasta, täysikokoisesta lavastimesta. Tässä katsauksessa verrataan myös vuoden 2008 Ford Super Duty -malleja muihin luokkansa ajoneuvoihin, jotta saat parhaat neuvot, vaikka muut arvostelut esittäisivät ristiriitaisia ​​mielipiteitä.

"Minun on suurempi kuin sinun" -kulttuurissamme vuoden 2008 Ford Super Duty -mikit hallitsevat ylintä. Esimerkki: Täysin uusi Ford F-450 on lähes 22 jalkaa pitkä, sen palkki on hieman alle 8 jalkaa ja omapaino yli neljä tonnia. Pikateillä ajaessasi olet silmästä silmään koulubussien ja kaukoliikenteen rekkakuljettajien kanssa – hubba hubba, varmasti.

Jos etsit raskaaseen käyttöön tarkoitettua lava-autoa, vuoden 2008 Ford Super Dutyn on oltava listallasi. Nämä Fordit suunniteltiin uudelleen mallivuotta 2008 varten (ne julkaistiin vuoden 2007 alussa 2008-malleina) ja niitä tarjotaan F-250-, F-350- ja F-450-sarjoissa. Kun luvut kasvavat, myös ominaisuudet kasvavat. Tässä katsauksessa ei ole läheskään tarpeeksi tilaa lyödä F-sarjan Super Dutyn yksityiskohtia, joten tässä on vain lyhyt yhteenveto.

F-sarjan Super Duty -kuorma-autoja on saatavana kolmella ohjaamotyylillä - Normar Cab, SuperCab ja Crew Cab - ja kahdella sänkypituudella. Ulkopuolella voimakas muotoilu puhuu puolestaan. Konepellin alla Ford tarjoaa kolme moottoria. Kaksi on yläpuolista nokkaa: 300 hevosvoiman 5,4 litran V-8 ja 362 hevosvoiman 6,8 litran V-10. Kolmas moottori on 6,4-litrainen Power Stroke -diesel V-8, jossa on kaksi peräkkäistä turboa lineaarista tehostusta varten koko toiminta-alueella ja hiukkassuodatin, joka laskee päästöt tasolle, joka on verrattavissa vastaavaan bensiinimoottoriin. Teho on noussut 350 hevosvoimaan, ja vääntömomentti on käytettävissä 650 puntaa jalan nopeudella 2000 rpm. Tämä nostaa sen samalle tasolle nykyisessä Dodge Ram 2500:ssa käytetyn 6,7-litraisen Cummins-moottorin kanssa, joka tuottaa samat 350 hevosvoimaa ja 650 naulaa vääntömomenttia, ja se on alle GM:n 6,6 litran Duramax-dieselmoottorin, jonka arvo on tällä hetkellä 365 hevosta ja 660 puntaa jalkaa vääntömomentti.

Kaikki voimansiirrot ovat saatavilla kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla tai viisivaihteisella automaattivaihteistolla. Lisäksi saatavilla on taka- tai neliveto.

TheCarConnection.com-sivuston toimittaja vietti äskettäin laatuaikaa vuoden 2008 Ford Super Duty F-250:n kanssa, joka oli varustettu Power Strokella ja kuusivaihteisella manuaalilla. Kuorma-auto on kokoonsa nähden yllättävän herkkä ja dieselmoottorin vääntömomentti on niin suuri, että kuormittamattomana se voidaan käynnistää kolmannella vaihteella. Vaihteiden vaihtaminen on sujuvaa ja mekaanisesti tyydyttävää. Diesel on kuitenkin hieman meluisa tässä kokoonpanossa.

Lue lisää

Kokemukset ovat yhtä miellyttäviä muissa vuoden 2008 Ford Super Duty -malleissa, joissa on V-8- ja V-10-bensiinimoottorit ja automaattivaihteisto. Nämä kuorma-autot ovat herkkiä ja käsittelevät melko hyvin aina todella vakavaan F-450:een asti, joka käyttää kierrättävää palloohjauslaitetta, joka tuntuu keskeltä hieman kuolleelta.

King Ranch -versiot ovat erityisen vaikuttavia, ja sisätilojen laatu on vaikuttava, mutta kovaa muovia on silti paljon, eikä kaikki ole viimeistelty täydellisesti. Siitä huolimatta, millä tahansa varustetasolla uusittu sisustus kilpailee nyt kaikesta, mitä löydät XLT:stä tai Limited Expeditionista (tai jopa ladatusta Lincoln Navigatorista, jos valitset King Ranch -paketin). Komea pääklusteri on ankkuroitu takilla vasemmalle ja nopeusmittari oikealle, ja niiden välissä on neljä pienempää toissijaista mittaria (mukaan lukien vaihteiston lämpötila ja tehon mittari tehokkaalla dieselmoottorilla). Tukevan näköiset kromiverhoilurenkaat ympäröivät tuuletusaukkoja, jopa XL-pohjassa, kun taas tyylikkäässä King Ranchissa on baseball-tyylistä nahkaa, puunsyistä applikaatioita ja kontrastivärejä kojelautaan, hansikaslokeroon ja ovipaneeleihin.

Integroitu, tehdasasennettu TowCommand-perävaunun jarrun ohjain, sähköisesti teleskooppiset perävaunun ja vetoaisan sivupeilit muistilla, säädettävät polkimet, kokoontaitettava / kokoontaitettava sängyn jatke ja tuo erittäin kätevä takaluukun askelma (myös teleskooppitanko/kahvakahvalla) lisäävät merkittävästi toiminnallisuutta ja mukavuutta Big F:lle.

Myös Chevrolet Silverado HD- ja GMC Sierra HD -kaksoset saivat suuren uudistuksen vuonna 2007. Super Dutyn tavoin nämä HD-mallit näyttävät tehokkaammilta kuin puolitonniset Silverado- ja Sierra-mallit. Molemmat V-8-moottorit (yksi bensiini ja yksi diesel) on sovitettu kuusivaihteiseen automatiikkaan. Tämä päihittää Super Dutyn yhdellä vaihteella, mutta Ford tarjoaa käsivalintaisen vaihteiston perinteisille.

lue vähemmän

7

2008 Ford Super Duty F-250

Muotoilu

Vuoden 2008 Ford Super Duty korostaa matkustajia ja ohikulkijoita massiivisella säleikköllään, korkeudellaan ja pituudellaan.

Vuoden 2008 Ford Super Dutyssa on massiivinen säleikkö, joka on varmasti sopusoinnussa tämän takin massan ja painon kanssa.

Enemmän kuin pelkkä "virkistys", kuten Kelley Blue Book kutsuu, "kaikki uudessa [Ford] Super Dutyssa on suunniteltu uudelleen tai aggressiivisesti viritetty." Vuoden 2008 Ford Super Dutysta he lisäävät: "Isottavan rakennuksen lisäksi ovat uudet lokasuojaan asennetut tuuletusaukot, saatavilla olevat teleskooppipeilit ja valinnaiset 20 tuuman taotut alumiinivanteet." Havainnollistaakseen Ford Super Duty 2008:n valtavaa kokoa USA Today kertoo tarinan autotalliin ajamisesta: "Pysäköintitallin katosta roikkuva etäisyysmerkki iskee kattoon kovaa...Se tarkoittaa seuraavaa ääntä. yläpuolelta kuulet betonipalkkeja tai vesiputkia." Edmunds sanoo, että vuoden 2008 Ford Super Dutyn säleikkö "näytti kaikin puolin neliömäiseltä raaolta, joka se oli ihon alla". He huomaavat kolme vartalotyyliä:
"tavalliset, laajennetut ja miehistön ohjaamot."

Lue lisää

Mitä tulee vuoden 2008 Ford Super Duty -malliin, Edmundsin mukaan "tiukka kuorma-autoteema on hieman ylivoimainen". Kelley Blue Book kutsuu Ford Super Dutyn sisätiloja "mikroautojen sisätilojen mittapuuksi" ja huomauttaa, että vaikka Ford Super Duty 2008 XL -sisustus "tarjoaa jalka-on-the-dash -käytettävyyden, XLT- ja Lariat-varustetasot antavat asiakkaalle ilmeikkäämmän muotoilun ja King Ranch -paketti hellii sinua." ConsumerGuide raportoi Ford Super Duty 2008 -katsauksessaan: "Mittarit ovat selkeät, hyvin sijoitetut. Useimmat säätimet ovat käteviä, vaikka jotkin radio- ja ilmastointipainikkeet ovatkin hieman venyviä."

lue vähemmän

7

2008 Ford Super Duty F-250

Esitys

Jos olet huolissasi hyvästä polttoainetaloudesta tai ajettavuudesta, vuoden 2008 Ford Super Duty ei todennäköisesti ole sinua varten.

Ford Super Duty on suunniteltu kovaan työhön, ja se loistaa hinattaessa tai hinattaessa, mutta tyhjänä ajettaessa sen suorituskyky on huikeaa.

Vuoden 2008 Ford Super Dutyn myötä "Ford tarjoaa kolme moottorivaihtoehtoa työhön, leikkiin tai mihin tahansa näiden kahden yhdistelmään", toteaa Kelley Blue Book. Nämä vaihtoehdot ovat perus 5,4-litrainen Triton V8, jossa on 300 hevosvoimaa ja 465 paunaa vääntömomentti, 6,8-litrainen Triton V-10, jossa on 362 hv ja 457 naulaa, ja 6,4-litrainen Power Stroke -diesel 350 hv:lla ja 650 puntaa jalkaa vääntömomentti. Edmunds toteaa Super Duty -testissään, että "jopa 15 000 punnan perävaunu oli kiinnitetty taakse, kiihtyvyys oli tasaista ja lineaarista diesel V8:n ansiosta." Car and Driver sanoo, että vuoden 2008 Ford Super Duty "hinaa ja kuljettaa niin helposti, että kevyet kuorma-autot näyttävät Tonka-leluilta; vääntömomentin dieselin ansiosta se on melko nopea isolle pojalle." Ja vaikka Ford Super Duty 2008 "on rakennettu tekemään yhtä asiaa: vetää tavaraa", he huomauttavat, "yli neljä tonnia [8 120 puntaa, tarkalleen ottaen] Fordin hauskaa kiihtyy 60 mph 8,7 sekunnissa."

Lue lisää

Vuoden 2008 Ford Super Dutyssa on joko kuusivaihteinen manuaalivaihteisto tai viisinopeuksinen automaattivaihteisto. Edmunds raportoi, että "ostajat voivat valita joko kaksi- tai nelivetoisena." ConsumerGuide huomauttaa, että "automaattivaihteistot [ovat] herkkiä ja tasaisia" ja varoittaa "nelipyörävetoa ei saa jättää kytkettynä kuivalle jalkakäytävälle".

Kuorma-autona Ford Super Duty ei ole velvollinen julkaisemaan valtion polttoaineluokitusta, mutta Car and Driver sanoo, että vuoden 2008 Ford Super Duty "nielee polttoainetta suuria määriä" ja sillä on "RV-tyyppinen polttoainetalous". USA Today toteaa Ford Super Duty 2008 -testissään, että "polttoainetalous oli ongelma. Testauslaite osoitti esikaupunkien ympärillä niukkaa 6,2 mailia gallonaa kohti." He kuitenkin lisäävät: "Ford protestoi nopeasti, että se on villisti epäedustava." ConsumerGuiden testi F-450-dieselin miehistöohjaamolla oli "keskimääräinen 10,1 mpg".

TheCarConnection.comin lukemat arvostelut Ford Super Dutyn ajelusta ovat ristiriitaisia. Esimerkiksi Car and Driver sanoo, että raskaalla kuorma-autolla on "kova ajo tyhjänä" ja "iso kuorma-auto, jolla on jäykkä ja hermostunut ajo". He suosittelevat, että "laita muutama tuhat puntaa sänkyyn tai perävaunuun ja se tasoittuu." Mutta USA Today huomauttaa, että heidän testaajansa "ajoi miellyttävästi... juuri tarpeeksi isojen kuorma-autojen heilumista ja kolhuja, mutta ei mitään ankaraa". Edmunds katsoo, että jousitus on "kiinteä" ja "tarjoaa vaatimustenmukaisen ajon ja suhteellisen terävän käsittelyn". Suhteessa siihen, mistä on kysymys. Tarkoittaako ne kaupunkibussia vai perheautoa?

Ohjaus on "hieman tunnoton keskellä, mutta riittävän herkkä", toteaa ConsumerGuide. Mutta Ford Super Duty 2008:n jarrupoljin "tuntui kuolleelta" USA Todaylle. Edmundsin mukaan käytettävissä oleva järjestelmä nimeltä Tow Command "integroi perävaunun jarrujen ohjauksen kuorma-auton jarruihin".

lue vähemmän

7

2008 Ford Super Duty F-250

Mukavuus & Laatu

Vuoden 2008 Ford Super Duty -kuorma-autoissa on valikoima Spartan-työkuorma-autoista muhkeisiin henkilökuljetuksiin.

Ford Super Dutyn sisätilojen tilavuudesta, istuvuudesta ja viimeistelystä on vähän valituksia, mutta mukavuus riippuu valitsemastasi verhoilusta.

Car and Driver testaa vuoden 2008 Ford Super Dutya King Ranch -paketilla ja totesi, että "mukavuus oli selkeä prioriteetti uudessa kuorma-autossa". He huomauttavat, että paketti "lisää baseball-hansikkaat nahkaistuimet muiden aistillisten ylellisyyksien joukossa." TheCarConnection.comin lukemissa arvosteluissa on samanlaisia ​​näkemyksiä. Edmunds pitää istuimia "kannattavina". Ja USA Today raportoi: "Nahkaistuimet olivat melko mukavia, edessä ja takana. Ja takana oli runsaasti jalka- ja polvitilaa." Consumer Guide huomauttaa Ford Super Duty 2008 -testeissään, että "vakiopenkkiistuimessa on tarpeeksi tilaa kolmelle suurelle aikuiselle, mutta se on liian kova ja tasainen pitkän matkan mukavuuteen... Saatavilla olevat kaksoiskauhaistuimet ovat mukavampia. " He lisäävät: "SuperCabeissa on hyvä päätila, mutta hyvin rajallinen jalkatila, ja selkänoja on liian pystysuora ollakseen mukava. Miehistöohjaamoissa on runsaasti pää- ja jalkatilaa."

Lue lisää

Vuosien mittaan Ford Super Duty on kasvanut ja kasvanut, ja se on myös tullut korkeammaksi.
Nyt Ford Super Duty 2008 on niin korkea, että et voi helposti hypätä puskurin päälle ja kiivetä sänkyyn. Ford tarjoaa hyödyllisenä tikkaat, jotka taittuvat takaluukun sisään – jota ConsumerGuide kutsuu "arvokkaaksi ominaisuudeksi". USA Today lisää: "Superit istuvat niin korkealla, että tarvitset itse asiassa askelman, joka auttaa nousemaan ja laskeutumaan. Joten kuvittele portailla tai laudoilla."

Edmunds huomauttaa, että vuoden 2008 Ford Super Dutyssa "paljon sisätilaa on saatavilla suuren keskikonsolin ja runsaiden kaksitasoisten ovitaskujen kautta." USA Today raportoi, että lisävarusteena saatava taitettava teräsalusta takaistuinten alla "tarjoi hyvän pinnan raskaille tai likaisille esineille". ConsumerGuide huomauttaa, että Ford Super Duty 2008 "tavallisissa ohjaamoissa on 8 jalkaa pitkä tavarasänky [ja] SuperCab-ohjaamoissa ja miehistöohjaamoissa on 6,75 jalan tai 8 jalan vuoteet."

Edmunds sanoo, että vuoden 2008 Ford Super Dutyn istuvuus ja viimeistely ovat "vaikuttamattomia XLT-trim-kuorma-autossamme...[vaikka] helistävä". ConsumerGuide huomauttaa: "Materiaalit vaihtelevat karmeista melko hienoihin varustetasosta ja vaihtoehdoista riippuen." Istuvuus ja viimeistely näyttävät kasvavan kalleimpien varusteiden myötä. Kuten Kelley Blue Book todistaa, "King Ranch parantaa ajomukavuutta materiaalin, työn laadun ja tapaamispäivitysten avulla."

Mitä tulee meluun, Car and Driver toteaa: "[Dieselien] perinteinen kolina on mykistetty." USA Today on samaa mieltä sanoessaan: "Diesel oli riittävän tasaista ja hiljaista päivittäiseen käyttöön", mutta ConsumerGuide raportoi "tuulen melu lisääntyy jyrkästi moottoritien nopeuksilla." Tämän ei pitäisi olla yllätys, koska Ford Super Duty on suunnilleen yhtä aerodynaaminen kuin tiili.

lue vähemmän

8

2008 Ford Super Duty F-250

Turvallisuus

Vuoden 2008 Ford Super Duty -mallissa on hyvä näkyvyys, mutta siitä puuttuu törmäyspisteet ja ajonvakautus.

Täysikokoisena kuorma-autona vuoden 2008 Ford Super Dutya ei tarvitse testata Yhdysvaltain hallituksen törmäysturvallisuusstandardien mukaisesti. Muut Ford F-sarjan kuorma-autot ovat kuitenkin menestyneet hyvin törmäystesteissä, ja ajoneuvossa on joitain turvavarusteita - tosin ei niin paljon kuin voisi toivoa.

Vuoden 2008 Ford Super Dutyn turvavarusteet ovat riittävät, mutta eivät liian kattavat. Ford Super Duty on varustettu vakiona ABS:llä, kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyillä sekä valinnaisella luistonestojärjestelmällä. Edmunds raportoi, että sivuturvatyynyt eivät ole saatavilla Ford Super Dutyssa, eikä myöskään ajonvakautusjärjestelmä. Kelley Blue Book huomauttaa, että lapsilukot ovat vakiona ja että moottorin käynnistyksenestolaite on valinnainen.

Lue lisää

Näkyvyys eteenpäin on hyvä vuoden 2008 Ford Super Dutyn ohjaamosta. ConsumerGuide sanoo, että näkyvyys on "käskyvä kaikissa malleissa", kun taas USA Today huomauttaa, että "valinnaiset vetopeilit, jotka yhdistävät suuret perinteiset peilit pienempiin kuperoihin niiden alla, olivat helppoja säätää ja antoivat hyvät näkölinjat". Lisävarusteena Ford Super Duty 2008:aan on saatavana myös takakamera ja takapuskurin tunnistusjärjestelmä, joka on välttämätön esteiden välttämiseksi peileistä.

lue vähemmän

FAQs

Is the 2008 6.4 Power Stroke a good engine? ›

Unfortunately, similar to the 6.0, it suffered with reliability issues and carries a mixed reputation with diesel enthusiasts. The 6.4L ended up being the last International Navistar diesel engine used in a Super Duty truck.

What years of F-250 to avoid? ›

The Ford F-250 years to stay away from include:
 • 2002.
 • 2006.
 • 2008.
 • 2011.
 • 2017.
Jul 13, 2023

How many miles per gallon does a 2008 6.8 v10 get? ›

It is getting 14.5-15 mpg highway and about 10 mpg city.

How many miles will a 6.4 Power Stroke last? ›

Powerstroke Engine Average Life Expectancy:

7.3L400,000-500,000 miles. 6.0L200,000-300,000 miles. 6.7L200,000-300,000 miles. 6.4L150,000-200,000 miles.

What is the biggest problem with the 6.4 Power Stroke? ›

Cracked pistons are the catastrophe that keeps on giving for the 6.4L Power Stroke. Regardless of power level, this failure can happen at any time during the engine's lifespan. In most cases, it occurs in higher mileage engines or engines that've seen years of accumulative abuse.

What are the symptoms of EGR failure on 6.4 Power Stroke? ›

EGR Cooler Issues

Common symptoms include steam from the exhaust while driving, as well as coolant loss with no evidence of external leakage. The EGR cooler uses engine coolant to cool exhaust gases which are reintroduced into the engine's intake to cool combustion temperatures and reduce nitrous oxide emissions.

How many miles will a F-250 diesel engine last? ›

Maintenance Is Important to Longevity

That said, while most gas engines are intended to last at least 200,000 miles on average, a diesel truck that is well-maintained can potentially last 350,000 to 500,000 miles.

How long will a 2008 F-250 last? ›

What to Know About 2008 Ford F-250 Super Duty Scheduled Maintenance. You want your Ford F-250 Super Duty to last as long as possible. With proactive maintenance, you could hit 200,000 miles (or beyond!) in your F-250 Super Duty. So, you want to care for your car, but you're not sure when to get certain services.

What years did Ford have the death wobble? ›

Ford F-Series Super Duty models such as the Ford F-250 or Ford F-350 from model years 2005-2019, may have the death wobble problem. The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) has received over 1,200 complaints mentioning the death wobble from Ford drivers with vehicles as old as 2005.

Is the Ford 6.4L diesel engine a good engine? ›

As far as its emissions system, fuel system and overall engine longevity is concerned, the 6.4L leaves a bit to be desired—and repairs can be extremely spendy. However, in performance applications where big horsepower is the name of the game, the 6.4L is tough to beat.

Is 6.4 or 6.7 Power Stroke better? ›

6.7L Powerstroke Differences

This significantly reduces the engine's weight and NVH while still being considerably strong. The block and the aluminum cylinder heads make this engine 160 lbs lighter than the 6.4L. Because there's no bed plate to secure the crankshaft, nodular six-bolt iron main caps are used instead.

Is the 6.0 or 6.4 Power Stroke better? ›

To be fair, the 6.4L's rotating assembly is stout. In fact, the connecting rods are much beefier than what you'll find in the 6.0L and they've proven capable of handling more than 900rwhp.

How many miles per gallon does a 2008 6.4 Power Stroke get? ›

The 6.4 diesel engine gets 10.3 mpg.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 27/12/2023

Views: 5907

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.