2011 Ford F350 Super Duty Super Cab hinta, hinta-laatusuhde, arvioinnit ja arvostelut | Kelley sininen kirja (2023)

Puolen tonnin avolavat muodostavat suuren osan kotimaisten valmistajien myynnistä, mutta kuorma-autot, jotka todella tekevät raskaan noston, ovat kolmen neljäsosan ja yhden tonnin mallit. Tätä tarkoitusta varten eräät markkinoiden kovimmista, eniten väärinkäytetyistä ja todistetuimmista kuorma-autoista ovat vuoden 2011 Ford Super Duty -mallisto. Super Duty muodostaa noin 40 prosenttia F-sarjan myynnistä, joten se ei ole viikonlopun soturi; se on vilpitön työhevonen, joka haluaa likaantua.

Käytetty 2011 Ford F350 Super Duty Super Cab -hinnoittelu

Jokaisen yksittäisen käytetyn ajoneuvon Kelley Blue Book Fair -ostohinta voi vaihdella suuresti kilometrimäärän, kunnon, sijainnin ja muiden tekijöiden mukaan, mutta tässä on yleinen käsitys siitä, mitä ostajat maksavat tällä hetkellä käytetyistä vuoden 2011 Ford F350 Super Duty Super Cab -malleista ostaessaan jälleenmyyjältä.

Alkuperäinen MSRP

KBB:n oikeudenmukainen ostohinta (keskiarvo)

XL Pickup 4D 6 3/4 ft

40 955 dollaria

17 732 dollaria

XL Pickup 4D 8 ft

45 155 dollaria

17 204 dollaria

XLT Pickup 4D 6 3/4 ft

48 090 dollaria

20 024 dollaria

XLT Pickup 4D 8 ft

49 875 dollaria

19 366 dollaria

Lariat Pickup 4D 6 3/4 ft

52 565 dollaria

20 280 dollaria

Lariat Pickup 4D 8 ft

53 565 dollaria

20 759 dollaria

Vertailun vuoksi vuoden 2011 Ford F350 Super Duty Super Cabin tarran lähtöhinta oli alun perin 40 955 dollaria, ja huippuluokan F350 Super Duty Super Cab Lariat Pickup 4D 8 ft alkaen 53 565 dollarista.

Ajaminen käytetyllä 2011 Ford F350 Super Duty Super Cab -ohjaamolla

Kysy keneltä tahansa kuorma-auton omistajalta, niin he kertovat sinulle kuorma-auton moottorin jälkeen tärkeimmän ominaisuuden on sen rungon vahvuus. Tätä tarkoitusta varten Ford on keskittynyt antamaan Super Dutylle jäykimmän alustan, jonka se on koskaan valmistanut, mukaan lukien täysin koteloidut eturungon kiskot ja paksut C-Channel-runkokiskot ja poikkipalkit. Ylitettyämme satoja kilometrejä Texasin maastoa, voimme kertoa, että Fordin kova työ on tuottanut kovasti hedelmää. Olipa kyseessä hiljainen ohjaamo, tiukka ohjaus, tehokkaat jarrut tai yleinen vaimea ajoliike, Ford Super Duty on yksi mukavimmista ja tehokkaimmista raskaan käytön avomikeistä.

Sisätilojen mukavuus

Vaikka sen pikkuveli F-150 on jo kauan sitten asettanut mallin muhkeiden kuorma-autojen sisätiloihin, Super Duty -kuorma-autot ovat vasta äskettäin tulleet omalle tasolleen. Sisustusvalinnat vaihtelevat XL-verhoilusta "hankaa mutaa ja älä välitä" -versioihin "pyyhi jalkasi tai kävele kotiin" -versioihin, joihin kuuluvat XLT-, Cabela's Edition- ja Lariat-varustelutasot, puhumattakaan Kingin kaltaisesta melkein limusiinista. Ranch- ja Harley-Davidson-paketit, joissa on erittäin hienostunut nahka- ja puukoristelu. Jotta musiikki ei lopu koskaan, kaikissa Super Duty -äänijärjestelmissä on MP3-yhteensopiva CD-soitin sekä saatavilla olevat päivitykset, kuten satelliittiradio ja iPod-valmiit vastaanottimet.

Ulkoinen muotoilu

Jotta et erehdy erehtymään tätä Fordin työautoa Dodgeen tai Chevyyn, Ford leimaa nimen "SUPER DUTY" isoilla kirjaimilla kuorma-auton massiiviseen kolmipalkiseen kromisäleiköön. Säleikön isojen imuaukkojen takana on useita jäähdytysyksiköitä moottorille, vaihteistolle ja dieselautoissa peräkkäisten turboahtimien välijäähdytin. Kaikki tuo jäähdytyskyky tarkoittaa suurempaa vetokapasiteettia, mikä on hyvä asia työautolle. Super-maskuliinisen ulkoasun lisäksi Super Dutyssa on hyödyllisiä kohteita, kuten lokasuojaan asennetut tuuletusaukot, saatavilla olevat teleskooppipeilit ja valinnaiset 20 tuuman taotut alumiinivanteet.

Suosikkiominaisuudet

King Ranch Trim
King Ranch, joka koostuu sekä sisä- (Chaparral-nahka) että ulkopuolelta (PowerScope-peilit) parannuksista, parantaa ajomukavuutta materiaali-, työstö- ja ajanvarauspäivityksillä, mikä lisää mittaamattomasti Super Dutyn houkuttelevuutta. Ja toisin kuin joissakin luksusmikroissa, ei ole aikomustakaan vedota - avoimesti - Country Club -sarjaan. tämä on edelleen työauto eikä keskeneräinen työ.

Power Stroke Diesel
Fordin uusi 6,7-litrainen Power Stroke -diesel on todellinen dynamo, jonka vääntö- ja vetoarvot ovat lähellä luokkansa huippua.

Vakio-ominaisuudet

Aloitamme edestä, johon Ford on sijoittanut etupuskurin – konepellin alta tehtävät tarkastukset helpottuvat, kun jakkara on sisäänrakennettu eikä sinun tarvitse kuljettaa mukanasi. Fordin takaosassa on vetokoukkuvastaanotin – kunkin mallin ominaisuuksien mukaan – jokaisessa Super Dutyssa sekä seitsemän- ja nelinapaiset liittimet. Ottaen huomioon hinauskyvyn tärkeyden Super Duty -tehtävässä, vastaanotin on vakioominaisuus, jota jokainen omistaja voi arvostaa.

Tehdasasetukset

Ne, jotka aikovat hinata vuoden 2011 Ford Super Duty -kuorma-autollaan, arvostavat Fordin tehtaalla asennettua TowCommand-järjestelmää. Järjestelmä yhdistää perävaunun jarrut, lukkiutumattomat jarrut (ABS), TorqShift-automaattivaihteiston ja hinaus-/kuljetustilan yhdeksi turvalliseksi ja tehokkaaksi hinausalustaksi. Toiminnallisia parannuksia ovat taitettava sängyn jatke, joka parantaa kuorman käytettävyyttä paikoillaan ja pysyy poissa tieltä, kun sitä ei tarvita, sekä ruiskutettava sänkyvuori. Sängylle pääsy on helpompaa – ja turvallisempaa – miksi-he-e-ajatelleet-tätä-ennen takaluukkua -askelvaihtoehto. Ja niille, jotka uskaltautuvat Suureen Tuntemattomaan, valinnainen navigointijärjestelmä vie sinut perille ja - toivottavasti - takaisin. Uusia vaihtoehtoja vuodelle 2011 ovat saatavilla lämmitettävät/jäähdyttävät 10-suuntaiset sähkökäyttöiset etuistuimet ja lukittava säilytystila istuimen alla.

Moottori & Vaihteisto

Ford tarjoaa kaksi uutta moottorivaihtoehtoa työhön, leikkiin tai mihin tahansa näiden kahden yhdistelmään. Perusvoimana on uusi 6,2-litrainen bensiini V8, jossa on rautalohko ja alumiinipäät ja joka on myös E85-yhteensopiva. Ne, jotka tarvitsevat enemmän tehoa, voivat valita 6,7 ​​litran Power Stroke -turbodieselin, joka antaa Super Dutylle sekä "hinaus"- että "meno"-kyvyn. Molemmat moottorit on yhdistetty raskaaseen TorqShift kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon, jossa on Fordin SelectShift manuaalinen vaihteisto. Dieselmoottorilla varustetut Super Duty -kuorma-autot voidaan varustaa suoralla ajovoimanotolla (PTO). Tämä asetus mahdollistaa voimansiirron apulaitteiden, kuten lumiauran, kuorma-autonostimen tai sementtisekoittimen, tehon aina, kun moottori on käynnissä.

6,2 litrainen V8
385 hevosvoimaa @ 5500 rpm
405 lb.-ft. vääntömomentti @ 4500 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: Ei käytössä

6,7 litran V8 Turbo Diesel
390 hevosvoimaa @ 2800 rpm
735 lb.-ft. vääntömomentti @ 1600 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: Ei käytössä

KBB Vehicle Review and Rating Methodology

Asiantuntijaarviomme tulevat sekä ajotuntien että numeroiden murskauksen perusteella varmistaaksemme, että valitset sinulle parhaan auton. Kokeemme ja analysoimme kattavasti jokaisen uuden Yhdysvalloissa myytävän SUV:n, auton, kuorma-auton tai tila-auton ja vertaamme niitä kilpailijoihinsa. Kun kaikki pöly laskeutuu, meillä on arviomme.

Vaadimme uusia luokituksia aina, kun täysin uusi ajoneuvo tai olemassa olevan ajoneuvon uusi sukupolvi tulee markkinoille. Lisäksi arvioimme nämä arvosanat uudelleen, kun uuden sukupolven ajoneuvo saa päivityksen kesken syklin – pohjimmiltaan piristäen autoa kesken tuotesyklin (yleensä noin 2–3 vuoden ikäraja) pienellä ilmeenmuutoksella, usein päivityksiä ominaisuuksiin ja tekniikkaan.

Sen sijaan, että vetäisivät satunnaisia ​​lukuja ilmasta tai poistuisivat jostain merkityksettömästä tarkistuslistasta, KBB:n toimittajat luokittelevat ajoneuvon siihen, mihin se kuuluu luokassaan. Ennen kuin mikä tahansa auto ansaitsee KBB-luokituksensa, sen on osoitettava olevansa parempi (tai huonompi) kuin muut autot, joita vastaan ​​se kilpailee, kun se yrittää saada sinut käyttämään rahasi ostamiseen tai leasingiin.

Toimittajamme ajavat ja asuvat tietyllä ajoneuvolla. Kysymme kaikki oikeat kysymykset sisusta, ulkoa, moottorista ja voimansiirrosta, ajettavuudesta ja ajettavuudesta, ominaisuuksista, mukavuudesta ja tietysti hinnasta. Onko se tarkoitus, jota varten se on rakennettu? (Olipa tämä tarkoitus sitten tehokas liikkuminen töihin ja takaisin kaupunkiin, perheesi turvassa pitäminen, sinusta tuntuu, että olet päässyt huipulle – tai että olet matkalla – tai saada sinut tuntemaan, että olet löysi vihdoin juuri oikean kumppanin elämäntyyliisi.)

Viemme jokaisen testaamamme ajoneuvon läpi arkipäivän – pysäköinnin, kaistanvaihdon, peruuttamisen, tavaratilan ja lastauksen – sekä olennaisen – kiihtyvyyden, jarrutuksen, ajettavuuden, sisätilojen hiljaisuuden ja mukavuuden, rakenteen laadun, materiaalien laadun ja luotettavuuden.

Lisätietoja siitä, kuinka arvioimme ajoneuvoja

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 06/15/2023

Views: 5769

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.