2020 Ford F250 arvot ja autot myytävänä | Kelley sininen kirja (2023)

On puolitonnisia avolava-autoja, kuten kaikkialla oleva Ford F-150. Ja vakavampiin töihin on olemassa kolmen neljäsosan ja yhden tonnin kuorma-autoja. Vuoden 2020 Ford F-sarjan Super Duty -mallisto jatkaa siitä, mihin F-150 jää, F-250:stä F-450:een. Nämä ovat pohjimmiltaan mobiilityökaluja, minkä vuoksi niitä löytyy usein työkohteista ympäri Yhdysvaltoja.

Ne selviävät kovista hinausvaatimuksista, massiivisista hyötykuormista ja/tai kesyttämättömästä maastosta. Chevroletin, GMC:n, Nissanin ja Ramin raskaat kilpailijat tarjoavat vaikuttavan vetokyvyn, mutta Ford Super Duty on mestari, joka pystyy vetämään enintään 37 000 puntaa asianmukaisesti varusteltuna.

Epäilemättä vahva Super Duty käyttää rakenteessa paljon alumiinia, mikä tekee siitä myös suhteellisen kevyen. Se antoi Fordille mahdollisuuden vahvistaa runkoa, akseleita ja jarruja. Ja bruttopainoluokitukset (GVWR) voivat sisältää enemmän asioita, jotka kuorma-auto on tarkoitettu kuljettamaan, ja vähemmän itse kuorma-autoa. Kaiken tämän lisäksi vuoden 2020 Super Duty tarjoaa joukon muhkeita hyttejä.

Käytetty 2020 Ford F250 Super Duty Regular Cab -hinnoittelu

Jokaisen yksittäisen käytetyn ajoneuvon Kelley Blue Book Fair -ostohinta voi vaihdella suuresti kilometrimäärän, kunnon, sijainnin ja muiden tekijöiden mukaan, mutta tässä on yleinen käsitys siitä, mitä ostajat maksavat tällä hetkellä käytetyistä 2020 Ford F250 Super Duty Regular Cab -malleista ostaessaan jälleenmyyjältä.

Alkuperäinen MSRP

KBB:n oikeudenmukainen ostohinta (keskiarvo)

XL Pickup 2D 8 ft

35 965 dollaria

35 950 dollaria

XLT Pickup 2D 8 ft

43 310 dollaria

39 150 dollaria

Viitteeksi vuoden 2020 Ford F250 Super Duty Regular Cabin tarran lähtöhinta oli alun perin 35 965 dollaria, ja sarjan huippuluokan F250 Super Duty Regular Cab XLT Pickup 2D 8 ft alkaen 43 310 dollarista.

Mikä malli sopii minulle?

2020 Ford Super Duty XL

Tavallinen taksi
8 jalkaa sänky
17 tuuman teräsvanteet
Vaimennettu takaluukku
Trailer Tow paketti
Wi-Fi
Automaattiset kaukovalot

2020 Ford Super Duty XLT

Mattolattia
Kangasverhoilu
Takaistuimen alla säilytystilaa
Kuolleen kulman valvonta
Eteenpäin tapahtuvan törmäyksen vaimennus automaattisella hätäjarrutuksella
Sync 3 infotainment-järjestelmä 9 tuuman kosketusnäytöllä, Apple CarPlay/Android Auto
Satelliittiradio

2020 Ford Super Duty Lariat

Halogeenisumuvalot
Käänteinen tunnistusjärjestelmä
18-tuumaiset kevytmetallivanteet
Tehosäädettävät polkimet
Nahkainen istuinpinta
10 suuntaan sähkötoimiset etuistuimet
Sähkökäyttöiset teleskooppipeilit
Bang & Olufsen audiojärjestelmä

2020 Ford Super Duty King Ranch

Vain miehistön ohjaamo
LED-sängyn valaistus
Takaluukun kaukovapautus
Ohjaamon ympäristövalaistus
Sähkösäätöinen ohjauspylväs
Ultimate Trailer Tow Camera System Pro Trailer Backup Assistilla

2020 Ford Super Duty Platinum

Sähkötoimiset juoksulaudat
LED-sumuvalot/takavalot
Lämmitettävät/tuuletetut/monimuotoiset etuistuimet
Lämmitettävä ohjauspyörä
Mukautuva vakionopeudensäädin
Mukautuva ohjaus

2020 Ford Super Duty Limited

Vain miehistön ohjaamo
Neliveto
Raskas vaihtovirtageneraattori
Nelivalot LED-ajovalot
Kahden paneelin kattoluukku
Sisäverhoilu tummaa saarnia
Langaton lataus

Ajaminen käytetyllä 2020 Ford F250:llä

Dieselmoottorilla on paras kyky päästä liikkeelle sen huomattavan 1 050 lb-ft vääntömomentin ansiosta. Ja juuri tämä ominaisuus mahdollistaa 37 000 punnan enimmäishinauskapasiteetin. Suurin osa Super Duty -sarjasta vetää 15 000 - 18 000 puntaa (edelleen kunnioitettavia lukuja) käytettäessä tavanomaisia ​​hinausmenetelmiä.

Siitä huolimatta muut sarjan moottorit, mukaan lukien 6.2-bensiinipohjainen V8, ovat edelleen rohkeita ja pystyvät ajamaan vuoden 2020 Super Dutya kohtuullisella nopeudella. Muiden ajoneuvojen ohittaminen maantiellä on riittävän helppoa ja kiihtyvyys suhteellisen nopeaa.

Tällaiset suuret kuorma-autot on yleensä asetettu ajamaan paremmin kuorman ollessa mukana, mutta Ford Super Duty on sivistynyt myös kuormaamattomana. Töissä tai leikkiessä jousitus on ihanan yhteensopiva. Pidämme myös lisävarusteena saatavasta mukautuvasta ohjauksesta, koska se auttaa vähentämään rasitusta hitaissa nopeuksissa.

Huolimatta Super Dutyn vankasta rakenteesta, joka varmistaa kuorma-auton kyvyn tehdä kovaa työtä, F-250 ja F-350 ovat melko sivistyneet tiellä. Merkittävät päivitykset 6,7 litran turbodieselin moottoriin mahdollistavat helpon pääsyn tehoon alhaisemmilla kierrosluvuilla. Muut moottorin parannukset sekä uuden 10-vaihteisen automaattivaihteiston käyttöönotto tekevät Super Dutysta tehokkaamman. Lopputuloksena on parempi reagointi pysähtyessä, enemmän tehoa ja enemmän tehokkuutta, mikä tarkoittaa, että voit ajaa pidemmälle yhdellä polttoainesäiliöllä.

Malliston uusin moottori, 430 hevosvoiman 7,3-litrainen bensiini V8, sijoittuu moottorivalikoimaan - hevosvoimien, vääntömomentin ja hinnan suhteen - 6,2-litran kaasu- ja 6,7-litraisen dieselin väliin. 7,3 litran teho on vapaasti virtaava ja vaste on erinomainen. Se tarjoaa myös vanhan amerikkalaisen V8:n kurkkuisen äänen. Jos haluat kaasu-V8:n nopean, hotrod-maisen vasteen, Ford tarjoaa sinulle vaihtoehdon. Jos olet ihastunut turbodieselin mahtavaan voimaan, kulutat siihen enemmän, mutta mahtava kapasiteetti ja vaikuttava valikoima voittaa sinut.

6,2-litrainen on budjettiystävällinen Super Duty -vaihtoehto, ja sen mukana tulee vain 6-vaihteinen automaattivaihteisto. Vaikka se on varmasti tehokas moottori ja hyvä tarjous rahalle, voit saada merkittävän tehonlisäyksen, enemmän kapasiteettia ja 10-vaihteisen automaattivaihteiston, jos niin haluat.

Hinattaessa F-250:llä ja F-350:llä on kiistaton luottamuksen tunne. Vaihteet sujuvat, ohjaus on mukavasti painotettu ja jarrutus lineaarinen ja ennakoitavissa. Hienot ominaisuudet, kuten mäkipitoavustin ja valinnainen mukautuva ohjaus tekevät hinauksesta stressittömän. Moottorijarrun avulla voit säilyttää kuorma-auton levyjarrut; laita se Auto-tilaan, ja se käyttää moottorijarrutusta pitääkseen kuorma-auton asetetussa nopeudessa, kun laskeudut mäkeä.

Sisätilojen mukavuus

Kaikki kolme vuoden 2020 Ford Super Duty -ohjaamoa (tavallinen, SuperCab ja miehistö) ovat tilavia ja mukavia, ja yläverhoissa on runsaasti luksusta. Saatavilla on esimerkiksi lämmitettävät, jäähdytetyt ja hierovat etuistuimet 10-suuntaisella tehosäädöllä.

Cowboy-aiheinen King Ranch, Platinum ja huippuluokan Limited-versiot hellivät matkustajia nahkasävyissä samalla kun ne tarjoavat kaikki sähkökäyttöiset laitteet, joita kuka tahansa voi haluta.

Vaikka Sync 3 ei ole niin kimalteleva kuin kilpailun tarjoamat järjestelmät, se on käyttäjäystävällinen infotainment-järjestelmä Apple CarPlaylla. Se on vakiona XLT-malleissa ja sitä uudemmissa. Wi-Fi, jossa on liitännät jopa 10 laitteelle, on vakiona jopa perus XL:ssä, ja Super Duty tarjoaa nyt USB Type-C -portit. Tämä kuorma-auto voi olla samanaikaisesti työhevonen ja liikkuva toimisto.

Ulkoinen muotoilu

Vuoden 2020 Super Duty ei vain näytä siltä, ​​että se pystyy hinaamaan muistomerkkiä, vaan se näyttää itsekin monumentaaliselta. Ihan kuin sen olisi luonut arkkitehti kuorma-autosuunnittelijan sijaan. Eli modernistinen arkkitehti – jos suorakulmaiset muodot, terävästi leikattu säleikkö, ajovalot ja levenevät lokasuojat ovat merkki.

Ulkoisia yksityiskohtia ovat takaluukun askelma, LED-valaistus, sähköisesti sisään vedettävät liukulaudat, varastoitavat lastausrampit ja kauko-ohjattava sähkölukittu takaluukku.

F-450:ssä on leveämpi eturata kuin muussa Super Duty -sarjassa, mikä täydentää sen vakiovarusteena olevaa kaksoistakapyöräkokoonpanoa.

Suosikkiominaisuudet

KULJETTAJAN APUTEKNIIKKA
Seitsemän elektronista silmää auttavat kaikessa perävaunun kytkemisestä kuljettajan näkökentän ulkopuolella olevien esineiden paljastamiseen. Lukuisat kameran linssit näyttävät 360 asteen näkymän Super Dutyn ympärille sekä 180 asteen näkymän eteenpäin; kuolleen kulman monitorit ottavat jopa perävaunun huomioon. Hienoa on myös se, kuinka rengaspaineiden valvonta pitää silmällä perävaunua ja kuorma-autoa. Perävaunun varmistusavustin on nyt saatavilla Super Dutyssa, mikä helpottaa hanhenkaula-, vetopöytä- tai perinteisen perävaunun ohjaamista huomattavasti.

TREMOR OFF-ROAD PAKETTI
Pidä tätä Ram Power Wagon -tyyppisenä vaihtoehtona. Siinä on nostettu jousitus, ainutlaatuiset iskunvaimentimet ja jouset, 35 tuuman renkaat ja Trail Control. Sen vaikuttavien lähestymis- ja lähtökulmien, erinomaisen kaakkoissyvyyden ja rock-crawl-ajotilan yhdistelmä tekee tästä ylivoimaisesti tehokkaimman saatavilla olevan Super Dutyn maastokäyttöön. Toisin kuin Power Wagon, se on saatavana bensiini- tai dieselmoottorilla sekä neljällä varustetasolla.

Vakio-ominaisuudet

Aloitustason 2020 Super Duty F-250 XL on versio, jonka omistajat eivät välitä likaantumisesta, sillä siinä on esimerkiksi manuaalisesti teleskooppipeilit, 17 tuuman teräspyörät ja vinyylilattia/verhoilu. Se tarjoaa kuitenkin edelleen oikeat varusteet kohdeostajalleen, kuten integroidun perävaunun jarrun säätimen, perävaunun heilunnan säätimen, 7/4-nastaisen liittimen, perävaunun vetokoukun vastaanottimen, tavaratilan valaistuksen ja vaimennetun takaluukun. Yhtä tervetullut, mutta ehkä hieman yllättävämpi on Wi-Fi, kaukokäynnistys/lukitus/lukituksen avaaminen ja automaattiset kaukovalot.

Turvallisuus on huomioitu kaikissa 2020 Super Duty -malleissa, joissa on AdvanceTrac, jossa on kallistuksenvakautus ja kuusi turvatyynyä.

Tehdasasetukset

Vuodelle 2020 Super Duty -ostajat voivat nyt valita tehokkaamman V8-bensiinimoottorin sekä dieselmoottorin. Kun päätös on tehty, hanki tuore kannu kahvia ja tarkista muut lisävarusteet, sillä se vie jonkin aikaa.

Ford Super Duty voi olla puhtaasti toimiva tai hullun upea. Toiminnallisella puolella on vaihtoehtoja lumiauralle, Ultimate Trailer Tow Camera System Pro Trailer Backup Assistilla, viidennen pyörän/hanhenkaulapaketit, raskas vaihtovirtageneraattori, raskas etujousitus, ruiskutettava vuodesuojus, voimanotto (PTO) pumppujen/kompressoreiden pyörittämiseen jne. 110vol. Sitten on yllä mainittu uusi Tremor-maastoajopaketti.

Korkeammalla varustelutasolla on nahkaverhoilu, lämmitettävät takaistuimet, kaksipaneelinen kattoluukku ja 10 kaiuttimen Bang & Olufsen -äänijärjestelmä. Monet ylempien verhoilujen vakiovarusteet ovat valinnaisia ​​alaosassa.

Moottori & Vaihteisto

Perusmoottori on täysin riittävä 6,2-litrainen V8-bensiini, joka käyttää tavallista lyijytöntä ja tuottaa 385 hevosvoimaa sekä 430 lb-ft vääntömomenttia. Se on yhdistetty raskaaseen 6-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Vuoden 2020 uusi 7,3-litrainen V8 toimii myös tavallisella bensiinillä, ja se kehittää 430 hevosvoimaa ja 475 lb-ft vääntömomenttia. Se on yhdistetty 10-vaihteisen automaattivaihteiston kanssa.

6,7-litrainen Power Stroke -turboahdettu diesel V8 tuottaa mahtavan 1050 lb-ft vääntömomentin - 125 enemmän kuin edellisen sukupolven moottori - ja liitetään myös 10-vaihteiseen automaattivaihteistoon. Tämä moottori vaatii DEF:n (diesel pakokaasun) ylläpitääkseen hyväksyttäviä päästöjä.

Takaveto (RWD) on oletuskokoonpano. Joissakin versioissa on 4-veto (4WD) vakiona, mutta muuten se on valinnainen.

Environmental Protection Agency (EPA) ei ole arvioinut tämän kokoisia kuorma-autoja polttoainetaloudellisiksi.

6,2 litran V8
385 hevosvoimaa @ 5750 rpm
430 lb-ft vääntömomentti @ 3800 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: Ei käytössä

7,3 litran V8
430 hevosvoimaa @ 5500 rpm
475 lb-ft vääntömomentti @ 4000 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: Ei käytössä

6,7 litran turboahdettu diesel V8
450 hevosvoimaa @ 2800 rpm
1 050 lb-ft vääntömomentti @ 1 800 rpm
EPA kaupunki/valtatie polttoainetalous: Ei käytössä

KBB Vehicle Review and Rating Methodology

Asiantuntijaarviomme tulevat sekä ajotuntien että numeroiden murskauksen perusteella varmistaaksemme, että valitset sinulle parhaan auton. Kokeemme ja analysoimme kattavasti jokaisen uuden Yhdysvalloissa myytävän SUV:n, auton, kuorma-auton tai tila-auton ja vertaamme niitä kilpailijoihinsa. Kun kaikki pöly laskeutuu, meillä on arviomme.

Vaadimme uusia luokituksia aina, kun täysin uusi ajoneuvo tai olemassa olevan ajoneuvon uusi sukupolvi tulee markkinoille. Lisäksi arvioimme nämä arvosanat uudelleen, kun uuden sukupolven ajoneuvo saa päivityksen kesken syklin – pohjimmiltaan siistimme autoa kesken tuotesyklin (yleensä noin 2–3 vuoden kohdalla) pienellä ilmeenmuutoksella, usein ominaisuuksien ja tekniikan päivityksillä.

Sen sijaan, että vetäisivät satunnaisia ​​lukuja ilmasta tai poistuisivat jostain merkityksettömästä tarkistuslistasta, KBB:n toimittajat luokittelevat ajoneuvon siihen, mihin se kuuluu luokassaan. Ennen kuin mikä tahansa auto ansaitsee KBB-luokituksensa, sen on osoitettava olevansa parempi (tai huonompi) kuin muut autot, joita vastaan ​​se kilpailee, kun se yrittää saada sinut käyttämään rahasi ostamiseen tai leasingiin.

Toimittajamme ajavat ja asuvat tietyllä ajoneuvolla. Kysymme kaikki oikeat kysymykset sisusta, ulkoa, moottorista ja voimansiirrosta, ajettavuudesta ja ajettavuudesta, ominaisuuksista, mukavuudesta ja tietysti hinnasta. Onko se tarkoitus, jota varten se on rakennettu? (Olipa tämä tarkoitus sitten tehokas liikkuminen töihin ja takaisin kaupunkiin, perheesi turvassa pitäminen, sinusta tuntuu, että olet päässyt huipulle – tai että olet matkalla – tai saada sinut tuntemaan, että olet vihdoin löytänyt elämäntyyliisi sopivan kumppanin.)

Viemme jokaisen testaamamme ajoneuvon läpi arkipäivän – pysäköinnin, kaistanvaihdon, peruuttamisen, tavaratilan ja lastauksen – sekä olennaisen – kiihtyvyyden, jarrutuksen, ajettavuuden, sisätilojen hiljaisuuden ja mukavuuden, rakenteen laadun, materiaalien laadun ja luotettavuuden.

Lisätietoja siitä, kuinka arvioimme ajoneuvoja

FAQs

Why is my Ford F250 struggling to start? ›

The most common reasons a Ford F-250 Super Duty won't start are a dead battery, an alternator problem, or failed starter.

Why does my F-250 feel sluggish? ›

The main cause of a sluggish truck is a dirty air filter. If the air filter is not clean, the engine will bog down and struggle to accelerate. This is an easy-to-replace maintenance item, and generally speaking, it should be replaced every 15-30k miles, depending on the type of engine you have and local conditions.

What years of F-250 to avoid? ›

The Ford F-250 years to stay away from include:
  • 2002.
  • 2006.
  • 2008.
  • 2011.
  • 2017.
Jul 13, 2023

What should my F-250 idle at? ›

Typically, the idle speed will be set at a value in the range of 600 to 800 RPM, but the exact value will depend on the number of engine cylinders and whether the vehicle is equipped with a manual or automatic transmission.

What causes a weak start? ›

If the cranking of the engine is sluggish, like your vehicle is harder to start on cold mornings, it starts inconsistently, or there's no sound and interior lights when you try to start, suspect a failing battery, a loose or corroded connection or electrical draw.

What causes an engine to struggle to start? ›

There are a number of reasons why your car might be slow to start but runs as-normal once it gets going. Causes can vary from weather conditions to battery health, wiring issues, starter motor concerns and fuel-pump health.

Why does my F-250 hesitate when accelerating? ›

An engine that is hesitating to accelerate is most likely dealing with a fuel/air mixture that is too lean. Engine's that are running inefficiently will begin to show signs like hesitation which will only become worse over time.

What causes slow sluggish acceleration? ›

A vehicle's acceleration problems could arise from a number of different issues. These include, but are not limited to, a dirty air filter, low fuel pressure, or clogged fuel injectors. A problem with the mass airflow sensor, throttle position sensor, or engine speed sensor can also cause a car to accelerate slowly.

How do you fix sluggish acceleration? ›

Things You Should Know
  1. Clean or replace your vehicle's air filter when your acceleration is acting sluggish.
  2. Put in new spark plugs when they go bad if your engine misfires and hesitates.
  3. Replace your vehicle's fuel filter when there's a delayed response when you accelerate.
Feb 8, 2023

Which F-250 year is best? ›

If you want the best used version of Ford's F-250, stick with a trim from the 2005, 2009, 2011, or 2020 model years.

What year did the death wobble happen in the F-250? ›

The Ford death wobble can impact thousands of popular heavy-duty pickup trucks manufactured by Ford between 2005-2019.

What years did the Ford F-250 have the death wobble? ›

Ford Death Wobble F250 Consumer Class Action Filed in 2019

In 2019, a Ford death wobble F250 class action lawsuit was filed by another law firm against Ford Motor Company. The lawsuit also includes F350 trucks and is for F250/F350 model years 2005 through 2019.

Is it bad to let a diesel idle for hours? ›

This causes even more performance problems in diesel and hybrid vehicles. Idling performed for a longer periods of time makes the engine more inefficient as a greater quantity of carbon gets accumulated in the piston face, valves, and cylinder of the engine.

Are idle hours bad on diesel? ›

A diesel engine is NOT a good choice if the vehicle will be idling. Why? This is due to emission components that require a certain amount of heat to function properly.

What is a healthy idle speed? ›

The idle speed should feel consistent without skipping or slipping. In most of today's cars, an idle speed of 600 to 1000 RPMs is average. If your car is idling rough, though, it won't feel smooth. The RPMs will jump up and down, for example, or they'll fall below 600 RPM (or whatever is typical for your vehicle).

What does it mean when your truck hesitates to start? ›

The reason for your car taking longer to start can depend on a variety of conditions including weather, battery health, starter health, fuel pump health, and other factors. If your vehicle is slow to start, or if something seems to be wrong with your vehicle, it can be tricky to find the cause.

Why does my truck sound like it's struggling to start? ›

Why does my car sound like it's struggling to start? If you hear a rapid clicking or loud cranking sound when trying to start your car, it's likely a problem with your car's battery or alternator, but there could be another engine issue at work. A grinding noisecould also indicate problems with your car's starter.

Why is my truck getting harder to start? ›

A difficult start could be due to a number of things, from a dying battery to a faulty starter. But if your vehicle has a hard time starting after sitting for just a few hours, it can cause an extra layer of confusion. When this happens, one of the most common causes is low fuel pressure.

Why did my truck hesitate to start? ›

The first thing to check when this happens is the fuel pump. If the fuel pump has failed, then there may not be enough pressure to even get the gas into the engine. It may also let air into the fuel lines, which disrupts the fuel-air mixture and prevents the fuel from igniting.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated: 18/10/2023

Views: 5347

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.