8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (2023)

Mikään ei ole turhauttavampaa kuin saada projektin puoliväliin ja huomata, että ompelukoneesi ei ole aivan tyhjä. Katkaistuista langoista ja taipuneista neuloista jumiutuneisiin mekanismeihin ja rikkoutuneisiin paininjaloihin, arkipäiväiset koneet eivät toisinaan pysty käsittelemään näitä XXL-projekteja.

Mainos

Useiden kerrosten läpivienti kerralla tai paksumpien materiaalien ompeleminen voi kaataa joitain kotimaisia ​​koneita – jopa kalleimmat. Kankaiden, kuten nahan, PVC:n ja denim, käsittely voi johtaa sotkuiseen, epätasaiseen työskentelyyn tai jopa täysin pilaantuneeseen vaatteeseen.

Saatat myös olla kyllästynyt istumaan koneen ääressä odottamassa, että se hitaasti etenee pitkin kaikkia niitä pitkiä peittasaumoja ja suuria luomuksia. Jos jokin näistä kuulostaa tutulta, vanhan, arkipäivän koneen vaihtaminen uuteen, upeaan raskaaseen malliin voi olla etsimäsi vastaus.

Jos tämän viestin koneet vaikuttavat enemmän kuin pystyt käsittelemään tai tarvitset, siirry aloitustason yhteenvetoamme.parhaat ompelukoneet aloittelijoille.

Mikä on raskas ompelukone?

Raskaat ompelukoneet on suunniteltu kestämään tavallisia malleja vaativampiakin töitä – olipa kyse sitten paksummista kankaista, suuremmista projekteista tai epätavallisista materiaaleista, joita on muuten vaikea käsitellä. Ne on usein rakennettu tavanomaisia ​​kotitalouskoneita korkeampiin vaatimuksiin, ja kotelot on valmistettu kestävästä teräksestä ja alumiinista ja teollisuustyyliset pyörivät järjestelmät huolehtivat kulissien takana olevista asioista.

Lisää tällaista

Ne on rakennettu kestämään ajan koetta, ja ne toimivat usein paljon suuremmilla nopeuksilla kuin tavalliset koneet, jolloin käyttäjät pääsevät helposti läpi projekteja, joiden toteuttaminen muuten kestäisi paljon kauemmin.

Jos aiot investoida koneeseen, joka on rakennettu kestämään ja joka kestää minkä tahansa projektin, olipa se kuinka vaikea tahansa, raskas ompelukone voi olla loistava vaihtoehto. Jatka vierittämistä lukeaksesi arvostelujamme parhaista raskaista koneista ja löydä sinulle täydellinen pari!

Ja etsit vahvaa ompelukonetta ja luulet olevasi valmis ultraammattitason tasolle, saatat pitää myös parhaiden oppaastammet teolliset ompelukoneet.

Parhaat raskaat ompelukoneet vuodelle 2023

1 Necchi Q132A

Aloitamme asiat yhdellä listallamme edullisimmista koneista, Necchi Q132A:lla. Budjettiystävällisestä hinnastaan ​​huolimatta tässä koneessa on silti todellinen rei'itys, sillä siinä on kestävä metallirunko, tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu neulapohjalevy ja nopea ompelunopeus jopa 1 000 tikkiä minuutissa. Se on upea kone jokapäiväisiin projekteihin, jossa on 32 koriste- ja hyödyllisyysommelta, helppo yksivaiheinen napinläpi ja joukko muita säädettäviä ominaisuuksia ja toimintoja.

Q132A:n mukana toimitetaan valikoima erilaisia ​​jalkoja ja lisävarusteita sekä suuri jatkopöytä, jonka avulla voit tarttua superkokoisiin projekteihin heti pakkauksesta lähtien.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (1)

2 Janome HD2200

  • Ihanteellinen:Työpajat ja tunnit

Janomen HD2200:ta kuvataan usein ihanteellisena koneena työpajoihin ja luokkiin, emmekä voisi olla enempää samaa mieltä. Se on tukeva, kulutusta kestävä ja intuitiivinen käyttää, pudotettavalla puolalla, joka tekee asennuksesta helppoa, ja 23 erilaista ommelta, joista valita.

Sisäänrakennettu tietoikkuna ehdottaa automaattisesti parasta paininjalkaa, tikin pituutta ja leveyttä projektillesi, mikä tarkoittaa, että edes ehdottoman aloittelijat eivät tunne oloaan eksykseksi tai ylikuormituiksi riippumatta siitä, mitä he tekevät.

HD2200:ssa on tehokas moottori, joka pystyy käsittelemään monenlaisia ​​projekteja, ja pakkauksessa on useita lisävarusteita, jalkoja ja työkaluja – sekä Janomen kahden vuoden takuu, joka tulee vakiona kaikkien uusien koneiden kanssa.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (2)

3 Pfaff Select 4.2

  • Ihanteellinen:Erittäin paksut projektit

Pfaffin 4.2 on suositun Select-sarjan premium-malli, ja se on suunniteltu ottamaan vastaan ​​superkokoisia merkkejä, sillä siinä on erittäin korkea paininjalan nosto, teollinen pyörivä koukkujärjestelmä, suuri työskentelyalue ja Pfaffin alkuperäinen Integrated Dual Feed (IDT), joka ohjaa kankaan koneen läpi samanaikaisesti sekä ylhäältä että alhaalta, jolloin saadaan luotettavat ja tasaiset tulokset. 4.2 tarjoaa käyttäjilleen 40 erilaista ommelmallia, ja koneen tehokas moottori on testattu vaativimmissakin projekteissa, mikä on osoittautunut luotettavaksi malliksi jopa 12 denimkerroksella kerralla. Jokaisen koneen mukana toimitetaan valikoima jalkoja ja lisävarusteita, mukaan lukien tikkaus- ja tilkkutöiden opas, kovakotelon kansi ja kaksoisneula ompelutappi.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (3)

4 Bernina 570QE

  • Ihanteellinen:Tikkaus ja kirjonta
  • Osta nyt Quilt Direct(2 495 £)

Berninan 570QE:ssä on erittäin suuri 22 cm:n työskentelyalue neulan oikealla puolella. Koneessa on nopea maksiminopeus 1 000 tikkiä minuutissa (ihanteellinen kaikille niille pitkille tilkkutukkasaumoille!) ja sen erittäin pitkä 9 mm pistoleveys mahdollistaa sen tunkeutumisen paksuimpien kerrosten läpi ilman ryppyjä tai tukoksia. 570QE:ssä ei ole vain ompelua ja tikkausta, vaan myös kirjontaa, ja siinä on 1 450 sisäänrakennettua ommelta ja mallia, joista valita, mukaan lukien kahdeksan aakkosta. Se on todella vaikuttava monitoimilaite, ja niille, jotka haluavat investoida huippuluokan koneeseen, johon he voivat todella luottaa, 570QE saattaa olla täydellinen pari.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (4)

5 Laulaja 4423

  • Ihanteellinen:Pitkäikäisyys

Singer-brändi on tunnettu kestävien ja luotettavien koneiden tuottamisesta yli 150 vuoden ajan, emmekä voineet koota listaa suosikkimalleistamme ilman sen ikonista 4423:a. Se on osa merkin Heavy Duty -ompelukoneiden ydinvalikoimaa, jonka nopeus on 1 100 ommelta minuutissa ja jossa on tukeva sänky ja tukeva teräsrunko. Siinä on 23 erilaista ommeltoimintoa ja yksinkertainen pyörivä rakenne, joka on rakennettu kestämään vuosia, sekä useita aikaa säästäviä ominaisuuksia, kuten automaattinen neulanlangoitin, yksivaiheinen napinläpi ja automaattinen puolakytkin.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (5)

6 Brother HF27 Vahva ja kestävä

  • Ihanteellinen:Aloittelijat

Kuten nimestä voi päätellä, Brother's Strong and Tough HF27 on valmistettu tukevasta materiaalista, ja siinä on perinteinen metallirunko, pyörivä valitsinjärjestelmä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu pistolevy.

Siinä on 27 erilaista täysin säädettävää ommelta, ja sen mukana toimitetaan valikoima lisävarusteita, jotka sopivat erittäin suuriin merkkeihin, kuten raskaat neulat, tarttumaton jalka nahan ja PVC:n työskentelyyn sekä itsetasoittuva J-jalka. Jokaisen koneen mukana toimitetaan myös ilmainen opetus-DVD, mikä tarkoittaa, että jopa aloittelijoilla ei ole ongelmia päästä käyntiin.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (6)

7 Janome HD9

  • Ihanteellinen:Super nopeus

Janome HD9 on täydellinen tasosänkykone vakavalle tekijälle, sillä sen uskomattomat nopeudet, jopa 1 600 ommelta minuutissa, ja vankka teollisuustyylinen rakenne. HD9 on vain suoraommelkone, mikä tarkoittaa, että se ei tarjoa samaa mallistoa kuin jotkin muut listallamme olevat mallit, mutta älä anna sen lannistaa sinua – se, mitä siltä puuttuu sisustuksessa, se varmasti korvaa muilla alueilla.

Sen ainutlaatuiseen suureen puolaan mahtuu 40 % enemmän lankaa kuin tavallisessa koneessa, ja siinä on myös itsenäinen moottori, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat kelata uusia puolaa ilman langan purkamista. Siinä on myös vahva alumiinirunko, erittäin suuri työskentelyalue ja laaja valikoima työkaluja ja lisävarusteita vakiona.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (7)

8 Necchi Jeans Pro Q411A

Tämä Necchin nerokas malli on suunniteltu kestämään erilaisia ​​projekteja kestävästä denimistä, pehmeästä nahasta ja kankaasta herkkään silkkiin ja satiineihin. Sen suuritehoinen 90 watin moottori voi työskennellä jopa 1 000 tikkiä minuutissa, ja vaakasuora tukoksia estävä pyörivä koukku pitää jumit ja ongelmat loitolla.

Q411A:ssa on 11 sisäänrakennettua hyötyommelta, mukaan lukien sokea helma ja kolmivaiheinen siksak, jotka molemmat sopivat täydellisesti omien farkkujen, takkien ja muiden vaatteiden tekemiseen. Se on tällä hetkellä saatavana Hobbycraftilta erillisenä koneena tai rajoitetun ajan asiakkaat voivat maksaa 1 punnan lisämaksusta ja saada myös 167-osaisen ammattiompelusarjan.

8 vuoden 2023 parasta raskaaseen käyttöön tarkoitettua ompelukonetta (8)

Onko sinulla vahva ompelukone, jonka nimeen vannot, mutta emme ole sisällyttäneet sitä tähän luetteloon? Jätä kommentti alle jakaaksesi! Tai ehkä et vieläkään ole varma, oletko löytänyt sinulle oikean koneen? Jos etsit konetta käytettäväksi erikoisompelussa, esimerkiksi ompelussa tai peiton valmistuksessa, tutustu oppaihimmeparhaat overlockersja parasompelukoneet tikkausta varten.

Mainos

Etsitkö lisää ompelu-inspiraatiota? Tutustu oppaaseemmeSuuri brittiläinen ompelumehiläinen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 06/01/2024

Views: 5369

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.