Black Ops 4 Zombies -strategiaopas – parhaat aseet, kartan asettelu, pääsiäismunat (2023)

Osa Call of Duty: Black Ops 4 Wikiä

Black Ops 4 Zombies -strategiaoppaassamme olemme keskustelleet joistakin toteuttamiskelpoisista strategioista zombilaumojen tuhoamiseksi. Olemme korostaneet parhaita aseita ja muita hyödyllisiä esineitä, kuten eliksiirit, talismaanit, sumuplasmat ja paljon muuta.

Tämän lisäksi meillä on yksityiskohtaiset korkean kierroksen strategiat kaikille Zombies Mapsille, kartta-asetteluille, palkinnoille/saavutuksille ja hahmojen avauksille.

Black Ops 4 Zombies -strategia

Zombies-tila voi olla tuskallisen kova, varsinkin jos pelaat yksin, ja samaan tapaan, kun olet saavuttanut korkeamman tason ja kohtaat pomovihollisia.

Tämä vaatii huolellista resurssien, ajan hallintaa ja sitä, kuinka tehokkaasti voit käyttää käytettävissäsi olevia työkaluja epäkuolleiden tuhoamiseen.

Puhutaanpa kaikesta, mikä on olennaista pelisuunnitelmasi kannalta BLOPS4 Zombies -tilassa.

Kartat ja hahmot

Ennen kuin aloitat, sinun tulee olla tietoinen kunkin pelin kartan vaaroista ja uhista sekä hahmoista, jotka tukevat sinua sen läpi.

SINULLE SUOSITELTAVAT VIDEOT...

Vaikka hahmoja on yhteensä kahdeksan, ovatko ne pelattavissa vai eivät, riippuu todellisesta kartasta, jossa toiminta tapahtuu.

Alta löydät kunkin kartan etenemisen jälkimmäisessä osassa kohtaamat pomozombit sekä hahmot, jotka voit valita kyseiselle kartalle.

KarttaPelattavat hahmotPomot ja minipomot
Kuolleiden veriEdward Richtofen, Nikolai Belinsky, Takeo Masaki ja Tank Dempsey.Brutus
IXBruno Delacroix, Diego Necalli, Scarlett Rhodes ja Stanton Shaw.Blightfathers Gladiaattori, tiikeri
Epätoivon matkaBruno Delacroix, Diego Necalli, Scarlett Rhodes ja Stanton Shaw.Blightfathers
LuokiteltuEdward Richtofen, Nikolai Belinsky, Takeo Masaki ja Tank Dempsey.Tavalliset zombit

Aseet

Tiedämme, että ilman tappamiseen tarvittavaa koneistoa ei ole rohkeutta ja verta, jota olemme tottuneet odottamaan ja rakastamaanVelvollisuuden kutsupeli. Tavallisten tehokkaiden aseiden lisäksi muut ainutlaatuiset vain huutavat "Overkill".

Tällaisia ​​ihmeaseita on vaikea valmistaa, ja joudut vierailemaan useissa paikoissa jokaisella kartalla hankkiaksesi aseen.

Tällaisia ​​aseita varten meillä on erillinen yksityiskohtainenWonder Weapons Guide.

Mitä tulee tavallisiin aseisiin, ne on kerätty joko jokaisen kartan ympärillä olevista mysteerilaatikoista tai seinien ulkopuolelta kohtuulliseen hintaan. Molemmille aseille on erittäin tärkeää kasvattaa klipsikokoa ja täydentää ammuksia aina silloin tällöin.

Tämä tapahtuu Pack-a-Punchin kautta, joka löytyy myös kiinteästä paikasta jokaisella kartalla. Alla on lueteltu joitakin parhaista aseista, joita voit hankkia, ja menetelmät niiden hankkimiseen:

  • GKS: Tehokas konepistooli, jolla on kunnollinen tulinopeus, aseen voi ostaa seiniltä tilassa.
  • Tarkkuuskivääri: Paladin HB50 on insta-kill jokaiselle kehon alueelle, mukaan lukien pää, rintakehä ja hartiat. Tarvitseeko meidän sanoa enemmän?
  • VAPR-XKG: Toinen rynnäkkökivääri, joka voi poimia kohteita nopeasti ja tarkasti, kun tähtäät tähtäystä alaspäin. Ostettu seinistä.
  • MOG-12: Lähietäisyyksillä tällä haulikolla on kirjaimellisesti mahtava leikkiä. Vahinkopotentiaalinsa ansiosta tuhoat zombeja kuin kärpäsiä.
  • Spitfire: Sillä on nopein tulinopeus kaikista aseista, vaikka et tapa, voit varmasti lamauttaa vihollisen kouralliseen terveyspisteeseen jäljellä. Pääset aina eroon vaikeuksista.
  • Valli 17: Epäilemättä pelin paras rynnäkkökivääri, ase tekee järjettömän paljon vahinkoa erityisesti High Caliber -lisäkkeen kanssa. Tietysti siitä puuttuu hieman palonopeuden suhteen.
  • Homunculus: Listamme ei olisi täydellinen mainitsematta tätä apinapommin voimakasta muunnelmaa. Jos toivoa ei ole jäljellä ja zombeja kuhisee kaikista neljästä suunnasta, tämä pikkumies teleporttuu ja houkuttelee zombeja. Sitten se katkaisee jokaisen ryhmän zombien päät yksitellen hetkessä. Nämä kerätään Mystery Boxista ja korvaavat kranaatti- tai räjähdepaikkasi.

Edut

Tarvitset näitä erikoisetuja ammusten koon kasvattamisesta toisen mahdollisuuden saamiseen lähellä kuolemaa. Lisäksi voit valita vain haluamasi tilan jokaisen istunnon alussa.

"Luo luokka" -valikosta voit valita neljä 12 edusta ja niiden paikat.

Koska nämä edut jaetaan neljälle eri tölkkikoneelle, ja koneiden paikat ovat kiinteät, tällä on maantieteellisesti strategisesti tärkeää.

Tietäisit tarkalleen, mitkä kartan osat ovat täynnä zombeja ja mitkä osat ovat hiljaisempia ja antavat sinun käyttää joitain tarvikkeita. Voit siis laatia suunnitelmasi sen mukaan.

Katso kaikki edut ja niiden kuvaukset erillisestä oppaastammeEtujen opas.

Eliksiirit

Aloitaksesi näiden hankkiminen, sinun on ensin siirryttävä zombipelivalikon Laboratorio-osioon. Tämä on ennen kuin aloitat kierroksen.

Voit huomata "Concoctions"-otsikon, jossa ansaitsemasi Nebulium Plasma -pullojen määrä antaa mahdollisuuden ostaa eliksiirejä kolmessa paketissa.

Nebulium Plasma on tärkein ainesosa, jolla ostat eliksiiristä ja talismaaneista koostuvia pakkauksia laboratoriosta. Näiden pullojen määrä riippuu siitä, mitä korkeammalle tasolle pääset ottelussa ja mitä kauemmin selviät.

Riippuen yleisestä suorituksestasi, saatat odottaa saavasi kuusi pulloa Nebulium Plasmaa noin 15. tason saavuttamiseksi. Kolme pakettia, joista voit valita laboratoriossa, ovat:

  • Carbon Combo 30 Nebulium Plasma -pullolle. Tämä ansaitsee kolme satunnaista eliksiiriä sekä talismanin.
  • Palladium-paketti 75 Nebulium Plasma -pullolle antaa sinulle kaksi satunnaista eliksiiriä, mutta taatun Talismanin ja harvinaisen tai paremman eliksiirin.
  • Argon-sarja 45 Nebulium Plasma -pullolle. Kolmen satunnaisen eliksiirin lisäksi saat takuulla harvinaisen tai paremman eliksiirin. On myös mahdollisuus hankkia Talisman.

Kun olet hankkinut Elixirit yllä olevilla menetelmillä, avaat ne "Luo luokka" -valikosta. Täältä voit valita neljä, jotka varustat varsinaisilla kierroksilla.

Pelissä voit käyttää ohjaimesi D-padia ja valita vastaavan käytettävän Elixirin. Eliksiirit on jaettu kategorioihin niiden harvinaisuuksien mukaan ja korkeampia on vaikeampi saada, mutta arvokkaampia. Löydät ne alta:

Klassiset eliksiirit

Aina tehty ripeästi5 minuutin ajan liikenopeutta nostetaan tähtäyksen aikana. Aina kun nostat tai lasket aseen, tähtäämisestä tulee paljon helpompaa ja nopeampaa.
Kaikkialla muualla paitsi täällä!Auttaa sinut pois haitalta, mutta teleporttaa sinut satunnaiseen paikkaan ja siellä räjäyttää zombit, jotta voit sopeutua uuteen ympäristöösi.
PalanutElixir toimii, kunnes saavutat kolme lähitaisteluvauriota. Jokainen vihollisen laskeutunut lähitaisteluhyökkäys muuttuu tulipurkauksiksi, jotka vahingoittavat ympärillä olevia zombeja.
Varusta MintJäähdytysaika päivittyy välittömästi kaikissa laitteissa.
Head ScanKahden minuutin ajan Headshots tappaa hyvin todennäköisesti vihollisen.
Ei missään muualla kuin sielläTeleportaa välittömästi kaatuneen pelaajan paikkaan elvyttääksesi hänet.
Newtonin negaatioPelkästään huvin vuoksi tapetut zombit kelluvat ylöspäin 25 minuutin ajan, toisin kuin Newton olisi luullut.
OsakeoptioAmmuksia otetaan varastostasi aseesi lippaan sijaan.
Kiinnijäämisen estoKolmenkymmenen sekunnin ajaksi saat haavoittumattomuuden pelaajien asettamiin ansoihin.
Point DropsUhraa 500 pistettäsi kierroksella vastineeksi tehosta.
Pop ShokitYhteensä viidellä lähitaisteluhyökkäyksellä voit aiheuttaa ylimääräistä vahinkoa zombeille sähköiskun tilaefektillä.
Arsenal AcceleratorLataa erikoisaseesi nopeammin viiden minuutin ajan.
JälkimakuEdusi eivät menetä, jos joudut alas. Elixir kestää vain yhden elpymisen.
Ajallinen lahjaViiden minuutin ajan käynnistykset kestävät pidempään.
Nyt sinä näet minutKaikki zombit, sijainnistaan ​​riippumatta, jahtaavat sinua 15 sekunnin ajan. Pelottavaa tosiaan.

Yleiset eliksiirit

Ctrl + Z15 sekunnin ajan kaksi tavallista zombie muuttuu liittolaisiksi, jotka tukevat sinua taistelussasi epäkuolleita vastaan.
Nuclear Winter kuollutAktivoi Nuke Power up.
NäkyvissäZombit eivät huomaa toimintaasi 10 sekunniksi.
Lisensoitu urakoitsijaSinulle on myönnetty Carpenter Power up.
Phantom ReloadNeljän minuutin ajan on suuri mahdollisuus, että aseen lataaminen ei kuluta ammuksia ollenkaan.
Kuka pitää pisteet?Saat käyttöösi kaksinkertaisen pisteen käynnistyksen.
Sword FlayMinuutin ajan lähitaisteluhyökkäykset ovat viisi kertaa vahingollisempia kuin aiemmin.

Harvinaiset eliksiirit

Shields ylösAntaa suojan.
Tapa JoySaat voimaa tappaa vihollinen.
Immolaation selvitystilaSaat tehon Fire Saleen.
Alkemiallinen antiteesiMinuutin ajan jokainen ansaittu 10 pistettä palkitaan 1 ammuksena aseen lippaassa.
VerivelkaKolmen minuutin ajan uhraat pisteitä vahinkojen ottamisesta. Tietenkin, kun pistemäärä saavuttaa nollan, alat tehdä vahinkoa.
LisäpisteetSaat 1 250 pisteen tehon.

Legendaariset eliksiirit

Seinästä seinään välysKolmeksikymmeneksi sekunniksi avaa seinä, osta Fire Sale.
Ilmainen tuliAmmus ei kulu 30 sekuntiin ammuttaessa.
Undead Man KävelyHidasta hetkeksi kaikkia zombeja huijausnopeuteen.
Power KegSinulle myönnetään täyden tehon käynnistys.

Epic eliksiirit

Wall PowerKun ostat aseen ensimmäisen kerran seinältä, myöhemmässä ostossa on jo "Pack-a-Punch" -efekti.
Liittyä juhlaanKatsovat pelaajat synnytetään välittömästi.
Välimuisti takaisinMax Ammo käynnistys myönnetään.

Talismanit

Nämä ovat erityisiä passiivisia tehosteita, jotka pysyvät mukanasi koko kierroksen ajan, kunnes ne ovat osoittaneet käyttönsä. Talismaaneja hankitaan samalla tavalla kuin eliksiirit ja saat myös molemmat yhteen.

Katso siis yllä olevasta Eliksiirit-osiosta ymmärtääksesi menetelmän hankkia sekä eliksiirit että talismaanit laboratoriosta.

Kun olet valinnut Talismanin "Luo luokka" -valikosta, käytät sen heti kierroksen alkaessa eikä sitä voi käyttää uudelleen. Alla on lueteltu kaikki talismaanit ja niiden käyttötarkoitukset.

Tavalliset talismaanit

Kärsimättömyyden viehätysRespawn lähellä nykyisen kierroksen loppua tai sen jälkeen, kun 100 zombia on tapettu kuoleman jälkeen
Miserin viehätysPienemmät Pack-a-Punch -kustannukset
Koaguloitu kristalliPidentää viimeisen seison kestoa
Mittatasku: Acid BombHanki ylimääräinen happopommilataus
Mittatasku: ClaymoreHanki ylimääräinen Claymore Charge
Mittatasku: FragHanki ylimääräinen Frag Charge
Mittatasku: Wrath FireHanki ylimääräinen Wrath Fire -lataus
1. ympyrän pieni amulettiVähentää Danu/Brew Packin kustannuksia
Säästävä fetissiVähentää suojan kustannuksia
Energisoitu amulettiLisää Special Weapon Experiencen ansaintaprosenttia
2. ympyrän pieni amulettiVähentää Ra/Cola Packin hintaa
Kolmannen ympyrän pieni amulettiVähentää Zeus/Soda Packin hintaa
4. ympyrän pieni amulettiVähentää Odin/Tonic Packin kustannuksia
Pieni paremmuuden merkkiAloita ottelu SMG:llä
Pienvirtuoosin viehätysEnsimmäinen laatikon veto on taatusti vain laatikko ase

Harvinaiset talismanit

Mittatasku: SentrySentry kuluttaa vain 50 % latauksesta
1. ympyrän majuri amulettiAloita peli Danu/Brew Packilla
2. ympyrän majuri amulettiAloita peli Ra/Cola Packilla
3. ympyrän majuri amulettiAloita peli Zeus/Soda Packilla
4. ympyrän majuri amulettiAloita peli Odin/Tonic Packilla
Pieni vahvistettu charmiLisääntynyt suojan kestävyys
Major Virtuoosin viehätysEnsimmäinen laatikkoveto on taatusti LMG
Major Token ylivoimastaAloita ottelu AR:lla

Legendaariset talismaanit

Ladattu kristalliAloita tason 2 aseesta
1. ympyrän suuri amulettiDanu/Brew Perk ei voi koskaan kadota
2. ympyrän suuri amulettiRa/Cola Perk ei voi koskaan kadota
Kolmannen ympyrän suuri amulettiZeus/Soda Perk ei voi koskaan kadota
Neljännen ympyrän suuri amulettiOdin/Tonic Perk ei voi koskaan kadota
merkittävä vahvistettu CharmHuomattavasti lisääntynyt suojan kestävyys

Eeppisiä talismaaneja

Suuri paremmuuden merkkiAloita ottelu LMG:llä
Neljännen ympyrän merkkiHanki Odin/Tonic Perk -muunnin, kun hankit sen, vaikka sinulla ei olisi kolmea ensimmäistä
Ahdettu kristalliAloita tason 3 erikoisaseella

IX korkean kierroksen strategiat

Vaikeilla kartoilla, varsinkin IX:llä, jossa zombeja ja minipomoja tulvii jatkuvasti valtavasti, taistelusta voi tulla lähes epäreilua. Siksi olemme päättäneet sisällyttää jokaiseen karttaan joitain hyödyllisiä ja asiaankuuluvia vinkkejä.

Monet pelaajat ovat pitäneet sitä viime aikoina vaikeimpana kartana, eikä vain taistele zombeja, vaan myös hurjaa tiikeria vastaan.

Lisäksi labyrinttimaisessa asetelmassa gladiaattorizombit ja tavalliset zombit ovat aina takanasi eivätkä anna sinulle hetkeäkään hengähtää.

Ensisijainen strategiasi olisi ensin napata Homunculus kartan mysteerilaatikoista.

Sitten sinun on varustettava "Equip Mint" klassinen Elixir päivittääksesi mahdolliset jäähtymisajat ja varusteet saadaan takaisin, joten kaksi Homunculus-paikkaasi täytetään Elixirillä.

Mitä tulee etuihin, "Time Slip" -etu ja sen muuntaja vähentävät huomattavasti Elixiirien ja laitteiden jäähtymistä.

Kaksi muuta tärkeää ovat "Dying Wish", joka jatkaa taistelua jopa ollessasi lähellä kaatunutta tilaa ja "Quick Revive", jotta terveys palautuu nopeammin ja voit selviytyä pitkään.

Voit käyttää mitä tahansa viimeisellä edulla, mutta suosittelemme valitsemaan 'Electric Burst' -vaihtoehdon vahingoittamaan vihollisia jopa uudelleenlatauksen aikana.

Erikoisaseessa Hammer of Valhalla aiheuttaa uskomattomia iskuvaurioita ja tainnutusta Thunder Striken ja Lightning Boltin kautta.

Vaihtoehtoisesti toinen vaihtoehto olisi Viper and Dragon -erikoisase, koska se todella auttaa poistamaan zombeja, mutta voi taistella vahvempia vihollisia, kuten gladiaattoreita, vastaan. Tuliase voi olla mikä tahansa nopealaukkuinen rynnäkkökivääri.

Strategiana on vaeltaa Inner Sanctum -huoneessa juoksemalla silmukoita samalla kun käytät Homunculusta vihollisten huomion häiritsemiseen ja ampuma-aseesi täydellä teholla vahinkojen tekemiseen.

Jatka liikkumista kierroksella, kunnes lataat erikoisaseesi, vasaran, jolloin hyödynnät sitä täyden hyödyksesi tehdäksesi ylimääräistä vahinkoa, erityisesti pomovihollisille.

Aseen uudelleenlataaminen ajoittain varmistaa, että sähköisku tainnuttaa vihollisia hieman, jotta voit kiirehtiä pois. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta voit loistaa IX-kartalla.

Voyage of Despair High-Round strategiat

Toistaiseksi kartta on saanut kritiikkiä liian ankaruudesta varsinkin pistejärjestelmän suhteen.

Pelaajilla on melko vaikeuksia saada High Rounds -kierroksia, mutta minkä arvoinen se on, keskustelemme lyhyestä strategiasta, joka voi nostaa sinut hieman korkeammalle.

Portaiden alueella on syntypisteitä hyvin lähellä toisiaan sekä palveluita, kuten Pack-a-Punch ja aseita seinien ulkopuolella, joten suosittelemme pysymään tällä alueella.

On välttämätöntä pakata ase, oletettavasti rynnäkkökivääri, koska taistelu käy todella kovaksi. Tarvitset kaikki ammukset ja vahingot, joita voit saada, koska jokainen luoti on tärkeä.

Tietysti Wonder Weapon tekee työstä paljon helpompaa, joten katso, voitko pysyä mukana tarpeeksi kauan.

Kaiken kaikkiaan on parasta nähdä, rullaako Treyarch korjaustiedoston helpottamaan tämän kartan vaikeutta, sillä tällä hetkellä se on yksi vaikeimmista Zombie-tilassa.

Blood of the Dead High-Round -strategiat

Varusta ennen kaikkea Time Slip -etu Tonic-koneeseen. Tämä auttaa sinua lataamaan erikoisaseita nopeammin ja saa varusteesi latautumaan nopeammin lyhennetyn jäähtymisajan ansiosta.

Suositeltu erikoisase on Ragnarok DG-5, koska se aiheuttaa melkoisesti vahinkoa ja tainnutusta valtavalla hyökkäyssäteellä.

SinunIhmeasetässä on Spectral Shield, jonka voit päivittää useita kertoja erittäin hyödyllisiin vaikutuksiin.

Vaikka kilpi on enemmän puolustusstrategia, se estää hyökkäykset takaa, kun sitä ei ole varustettu, ja edestä, kun se on varustettu, joten suoja on kaksinkertainen.

Pian sinun on valmistettava Magmagat, joka on Blundergat Wonder Weaponin viimeinen muunnelma.

Magmagatin tähtääminen ja ampuminen maahan houkuttelee kymmeniä zombeja vain poltettavaksi rapuiksi. Tätä ihmeasetta voidaan käyttää jopa tämän kartan pomovihollisen Brutuksen kanssa.

Jälleen ammu Magmagatia lattiaan, kahdesti tai kolmesti, ja pomo saa tarpeeksi vahinkoa ja kuolisi nopeammin kuin voit laskea kymmeneen.

Mestarien kutsuminen IX

Ensin neuvomme sinua poimimaan aseita, mieluiten rynnäkkökiväärejä tai SMG:itä, joilla on korkea tulinopeus. Voit ostaa aseita käyttämällä joko Mystery Boxia tai seiniä.

Wonder Weapon, kuten Death of Orion, auttaa varmasti keräämään tarpeeksi pisteitä, kunnes voit kutsua mestarit.

Seuraavaksi voit soittaa mitä tahansa neljästä kartan ympärillä olevasta gongista. Tämä laukaisee kahden raskaasti panssaroidun mestarin ilmaantumisen, jotka ovat haavoittuvia vain pään ja käsivarsien osassa.

Vaikka gongit näkyvät kapeilla alueilla, joilla on monia sokeita kulmia, joukkueesi voi nopeasti siirtyä laajemmalle ja avoimemmalle alueelle käsittelemään mestareita. Käytä ampuma-aseesi ja erikoisaseitasi täydellä voimalla lopettaaksesi gladiaattorit.

IX pääsiäismunalaulut

Kuten aikaisemmissa COD-peleissä, vuorovaikutuksessa tiettyjen kartan kohteiden kanssa syntyy ääni, joka kestää vain vähän aikaa.

Jos kuitenkin onnistuit olemaan vuorovaikutuksessa kaikkien esineiden kanssa, jotka pystyvät tuottamaan erityisen ääniefektin, sinua kohdellaan täysin salaisen kappaleen kanssa.

Täällä sinun täytyy ampua neljä eriväristä kolikkoa neljässä eri tornissa. Tunnistat ne heti kiiltostaan, vaikka ne ovatkin pieniä.

Ensimmäinen sijaitsee Danu Towerin sisäänkäynnin suuntaan olevien puuportaiden alla. Toista varten suuntaa Ra Towerin hautakammioon ja siirry lähelle uunia löytääksesi kolikon kahden arkun välistä.

Kolmas kolikko on aivan Mysteerilaatikon vieressä Zeuksen alttarihuoneessa, kun taas viimeistä kolikkoa varten kyykistyy ja ammu se metalliritilän alla lähellä Odinin tornin sisäänkäyntiä.

Luokitellut pääsiäismunalaulut

Pääsiäismuna-laulun laukaisemiseksi tässä on oltava vuorovaikutuksessa kolmen vodkapullon kanssa, jotka ovat täynnä karttaa. Ensimmäinen on terminaalin alla War Roomin alemman tason kulmassa.

Toinen on takaosassa Keskiarkistointi-osiossa, josta löydät pullon kaappien päältä. Viimeinen on siantutkimuslaboratoriossa alueen takaosassa ja vasemmassa kulmassa, josta löydät pullon kaapista.

Kuolleiden veren pääsiäismunan lauluja

Löydät tämän salaisen kappaleen samalla kun hankit Gold Spork Wonder Weapon -aseen. Kun olet hankkinut Warden's Keyn, joka putoaa Brutukselta, pomoviholliselta, sinun on lähdettävä Warden's Officelle.

Täällä voit visualisoida kolme salaa piilotettua numeroa toimistohuoneessa. Merkitse ne muistiin ja suuntaa sitten Citadel Tunnelsin alaosassa olevaan häkkiin.

Syötä numerot riippulukkoon, niin olet käynnistänyt pääsiäismunan.

Epätoivon matka pääsiäismunalauluja

Jälleen neljä kolikkoa täytyy ampua salaisen laulun laukaisemiseksi. Ensimmäinen kolikko on lähellä Forecastlen portaiden alareunasta löytyvää puulaatikkoa. Seuraavaa varten etsi lankarullan ja laatikon välillä Poop Deckissä.

Lower Grand Staircase -alueella on kolikko korkealla, jumissa kattoon. Tähtää ylös portaista ampuaksesi hehkuvan kolikon. Viimeinen kolikko sijaitsee pienellä matkatavaralautalla aurinkoterassilla. Ammu se laukaistaksesi kappaleen.

Palkinnot/saavutukset

Palkintoja/saavutuksia tässä tilassa voi ansaita vain, kun pelaat verkossa, joko yksin tai ystävien kanssa. Kuitenkin "Zombie 101" Trophy avataan offline-tilassa, kun olet pelannut tilan opetusohjelman läpi.

Vältä myös mukautettuja pelejä, koska ne eivät anna sinun ansaita palkintoja. Alla on yksittäiset pokaalit kullekin tilan kartalle.

Zombie Rush -tila
Rush Mode on Arcade-tila, jossa suoritat tappoja ilman, että sinua osuu kertaakaan. Huippupisteitä voidaan sitten verrata muihin pelaajiin ympäri maailmaa.

Vaikka zombit ovatkin hieman kovempia, niitä on useita elvytyksiä ja kaikki ammusten ja aseiden ostot ovat täysin ilmaisia.

Monipuolinen
Tavoitteesi on saavuttaa vähintään 100 pisteen kerroin tälle Trophylle. Joka kerta kun tapat zombin, kerroin nousee pisteellä. Voit myös kasvattaa kerrointasi keräämällä keltaisia ​​symboleja ja ydinaseita. Vältä vain osumista.

Heti kun saavutat x100-kertoimen, saavutus tulee näkyviin.

Ennätys
Kun onnistut keräämään 250 000 pistettä, Trophy avautuu. Varusta Overkill Gatling -ase "Luo luokka" -valikosta ennen kuin lähdet kierrokselle. Yritä pitää kerroin käynnissä, aivan kuten teit "Multiplicitous" Trophyn kohdalla.

Joukkuepelaaja
Oli kyseessä kaksi tai neljä pelaajaa, joukkueen tavoitteena on tehdä yhteensä 500 000 pistettä. Käytä jälleen kerran Overkill-asetta ja käynnistä kerroin, ja jokainen pelaaja vaatisi vain hieman yli 100 000 pistettä saadakseen työn valmiiksi.

Zombie 101
Suorita opetustilan sekä aloittelija- että edistynyt versio.

Olkien osto
Lahjoita mikä tahansa Mysteerilaatikosta saatu ihmease joukkuetoverillesi. Helpoin on Blood of the Dead -kartalla, josta voit hankkia Blundergatin laatikosta. Kun kaverisi hyväksyy lahjan, Trophy avautuu.

Arvostettu palkinto
Nosta XP 25 aseen tilassa maksimitasolle. Tämä tehdään saamalla lisää tappoja aseen kautta. Siksi se on vain aikaa vievää ja vaatii useita otteluiden uusintatoistoja eri kartoilla.

Jack of All Blades, aseiden mestari
Taas kaikki aseet tasoitetaan, tällä kertaa kaikki kahdeksan erikoisasetta kolmeen vaiheeseen. Hanki lisää tapoja kyseisellä aseella ansaitaksesi enemmän XP:tä.

Tohtori on paikalla
Tämä työ onnistuu parhaiten kahden pelaajan avulla. Hänen pitäisi houkutella ympärilleen yli 10 zombia.

Toisen, joka pyrkii saamaan palkinnon, tulee liukua alas 10 jalan korkeudelta ja tappaa 10 zombia liukuessaan PhD Slicer -työkalulla.Lisäansiot.

Perkaholinen uusiutuminen
Tämän Trophyn tavoitteesi on hankkia kaikkiZombien edutyhdessä pelissä.

Tämä tehdään "Secret Sauce" -etulla, joka antaa sinulle satunnaisen edun joka kerta, kun käytät sitä. Joten sen varustaminen "Luo luokka" -valikosta on välttämätöntä. Jatka etujen käyttöä pelissä ja lopulta saat palkinnon.

Kotini on Arena
Ansaitaksesi tämän palkinnon, sinun on saavutettava aalto 20 avaamatta yhtäkään porttia.

Tämä tarkoittaa, että sinun on sanottava hyvästit kaikille ovien taakse lukituille Pack-a-Punch- tai Mystery Boxeille. Älä pelaa robottien kanssa, jotka ovat tarpeeksi tyhmiä avaamaan portit.

Luota kiertotaitoihin ja erikoisaseesi. Selviydy 20 kierroksen läpi ja Trophy on sinun. Luultavasti koko asia on paljon helpompaa "satunnaisten" vaikeuksien ja ystävien kanssa pelaamisen kanssa.

Arvostettu soturi
Saat tämän, kun olet käynnistänyt pitkän pääsiäismunan, joka johtaa pomotaisteluun, jossa on mukana kaksi norsua. Heidän voittamisensa ansaitset Trophyn.

Kaikki tiedot pääsiäismunista IX kartalla löytyvät meidänIX pääsiäismunien opas.

Taitava Vastustaja
Areenaosion neljästä bannerista sinun täytyy veitsi kenen tahansa köysi laukaistaksesi sarjan lyhyitä ja helppoja haasteita.

Niitä on kaikkiaan yhdeksän ja ne ovat satunnaisia, jotta saadaan X lähitaistelutapoa tai tapetaan vihollisia räjähteillä jne.

Suuntaa jokaisen haasteen jälkeen palkintokorokkeelle ja kerää palkintosi sieltä. Kun kaikki yhdeksän haastetta on suoritettu, saavutus tulee näkyviin.

Teurastamo
Tarkista minikarttasi ja siirry kartalla olevaan "The Pit" -kohtaan.

Siellä sinun tulee käyttää luomaasiSpectral Shield Wonder Weaponampua zombien kehon ympärillä.

Tämä repii heidän raajat erilleen ja ansaitset tuon Trophyn.

Gong kuin tuuli
Kun olet avannut kaikkien tornien ovet aloituskierroksen viiden ensimmäisen minuutin aikana, sinun tulee soittaa kaikkia neljää gongia.

Tämä kokoaa esiin valtavia vihollisia tai haastajia, jotka sinun on lyötävä. Eliksiirit ja talismaanit ovat avainasemassa tässä. Haastajien joukossa on neljä tiikeriä, 3 ritaria ja berserker-zombi. Poista kaikki kahdeksan saadaksesi palkinnon.

Menestyksen lahja
Tämä taas sisältää tietyn pääsiäismunan laukaisemisen kartalla. Löydät lisätietojaIX pääsiäismunien opas.

Tässä Kitty, Kitty
Ensinnäkin haasteista, joita yritit saada "Skilled Adversary" Trophy -palkinto, saat Pack-a-Punched Strife -palkinnon.

Laukaise nyt kaikki neljä gongia, kuten teit "Gong like the wind" Trophy -palkinnon kohdalla ja aseta jokaisen pomovihollisen päät temppelissä tai Pack-a-Punch -huoneessa sijaitseviin piikkeihin.

Käytä nyt vain Pack-a-Punch -laitetta Strifessä ja käytä 2500 pistettä, kunnes täytät sen BrainRot-efektillä. Kun ammut tämän taistelun nyt tiikeriin, se saa sen hyökkäämään toisen zombitiikerin kimppuun ja ansaitset samalla Trophyn.

Hapan alkemia
Sinun on hyödynnettävä kaikki Acid Trapsit ja saatava vähintään yksi tappo jokaisella ansalla. Kaikki yksityiskohdat löytyvät meidänWonder Weapons Locations Guide.

Constellation -palkinto
Käytä Death of Orion Wonder Weaponia ja eliminoi yhdeksän zombia yhdellä lataamattomalla laukauksella.

Hylkää laiva
Suorita kartan kokeilu.

Pois syvästä päästä
Vältä vesipyörien käyttöä veden tyhjentämiseen joko "Cargo Hold"- tai "Engine Room" -tilassa kierrokseen 20 asti, niin olet hyvä hakemaan Trophya.

Vähän, pakkaa tänne, vähän lyöntiä sinne
Käytä Pack-a-Punch -palvelua kaikissa neljässä kartan kohdassa: konehuoneessa, suuressa portaassa, kakkakannessa ja tavaratilassa.

Kivi, Paperi, Plasma
Kun olet saavuttanut tason 20 tai sitä korkeammalle, huomaat ympärilläsi palavia, laavan täyttämiä zombeja. Poista ne aiheuttaaksesi räjähdyksen ja tappaaksesi ympäröivät zombit.

Saat tämän palkinnon, kun katalyyttiset räjähdykset tappavat yhdeksän zombia tällä tavalla.

Tiedän pikakuvakkeen
Avaa ja käytä kaikkia kahdeksan pikamatkapistettä kartalla. Nämä ovat hehkuvanpunaisia ​​portaaleja, ja sinun on käytettävä 500 pistettä, jos haluat olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Voit avata näiden lukituksen kerättyäsi kaikkiSentinel Artefacts.

Ole vuorovaikutuksessa Poop Deckin, Forestcastlen, Millionaire's Suiten, Turbinen, Cargon, kahden kattilahuoneen ja Ship Deckin portaalien kanssa. Sinun on tyhjennettävä vesi joistakin huoneista paljastaaksesi nopeat matkaportaalit.

Stoking the Flames
Kohdista Stoker-vihollinen sen heikkoon kohtaan ja eliminoi se keskittämällä vahinko sinne. Se on helppo tehdä kiireisessä tilassa ja satunnaisissa vaikeuksissa.

Salamatkustaja
Vietä viisi peräkkäistä kierrosta Cargo Hold -alueella, olipa se tyhjennetty tai muuten. Veden tasoa ohjataan huoneen oikealla puolella olevalla vivulla tai vesipyörällä.

Korkea vedenpinta hidastaa zombeja, mutta niiden ampuminen voi olla vaikeampaa. Joka tapauksessa, älä poistu alueelta ja selviydy viisi peräkkäistä aaltoa saadaksesi Trophyn.

Uinti kalojen kanssa
Jos olet jo Cargo Hold -alueella hakemassa yllä olevaa Trophya, eliminoi 50 zombia yhdessä istunnossa heidän ollessaan veden alla ansaitaksesi palkinnon. Vaihtoehtoisesti voit nostaa veden tasoa konehuoneessa ja tappaa siellä 50 zombia.

Kraken vapaasti
Lukituksen avaamisen jälkeenKraken Wonder Weapon, jonka saat Mystery Boxista, ampua 9 zombia suorassa linjassa, jotta laukaus voi tunkeutua jokaisen niistä läpi ja tappaa heidät samalla.

Kokeilukokemus
Suuntaa vain kartan Poop Deck -alueelle ja ansaitse palkinto vuorovaikutuksessa kelluvan Sentinel Artefact -symbolin kanssa.

West Side elämään
Pysy saaren vasemmalla puolella äläkä avaa Catwalks-porttia, kun virta on kytkettynä. Jos pelaat boteilla, pidä ne poissa porteista, jotta ne eivät avaudu.

Useimmat pakenevat hengissä
Suorita tähän karttaan liittyvä kampanja loppuun. Pakene saarelta!

Paranormaali Patch Up
Kun olet rakentanut Spectral Shield Wonder Weapon -aseen, jatka sen lataamista keräämällä vähintään kolme zombisielua tappamalla zombeja aseella.

Käytä sitten kilven räjähdyshyökkäystä pudonnutta joukkuetoveria vastaan ​​elvyttääksesi hänet. Kun hän on valmis, ansaitset palkinnon.

Kuumia juttuja tulossa
Sinun tarvitsee vain hankkia Blundergat ja päivittää se Magmagat Wonder Weapon -aseen asti. Kaikki tiedot löytyvät osoitteestaWonder Weapons Locations Guide.

Match Made in Hell
Kun vartija jahtaa sinua, suuntaa gondoliin joko laiturialueella tai sellin alueen ylimmässä kerroksessa.

Ymmärretään, että voiman olisi pitänyt aktivoida ennen gondolin aktivoimista vartijan ollessa siinä. Selviydy jäljellä ajon aikana ansaitaksesi saavutuksen.

Järjetön väkivallan kirves
KäytäHelvetin Lunastaja, tappaa enimmäismäärä zombeja.

Gat temppu
Onnistuit tappamaan Wardenin kaikilla tehokkaan haulikoiden muunnelmilla: Blundergat, Acidgat ja Magmagat.

Historiallinen uudelleenesitys
Onnistuit avaamaan ja varustamaan Hell's Retrieverin, Spoonin, Blundergatin ja Tommy Gunin, kaikki samaan aikaan.

Katso Wonder Weapons -aseista meidänIhmeaseet, mitä tulee Tommy Guniin, se on seinäostos telakoiden alueella.

Heitä koiralle luuta
Sinun täytyy ruokkia zombi kolmelle kartalla olevalle suden päälle. Ensimmäinen on Model Industriesissa, toinen Citadelissa vankilan alueella ja viimeinen gondolissa lähellä Wardenin taloa.

Ansaitse palkinto vain tappamalla pään ympärillä olevat zombit.

Call of Duty: Black Ops 4 Wiki

Zombies vinkkejä ja strategioita
IX pääsiäismuna
Kuolleiden pääsiäismunien veri
Luokitellut pääsiäismuna
Epätoivon matka pääsiäismuna
Wonder Weapons -paikat
Talismanit
Eliksiirit
Edut

Vinkkejä ja strategioita
Hahmot avautuvat
Aseet, ihmeaseet, parhaat aseet
Helikopterien paikat
Ajoneuvojen sijainnit
Kuinka saada Ray Gun
Mysteerilaatikoiden sijainnit
Edut
Ansiot ja haasteet

Moninpelivinkkejä ja -strategioita
Vinkkejä moninpelitiloihin
Parhaat moninpelilataukset
Kuinka Prestige Fast
Aseet
Asiantuntijoiden pääkonttorin tehtävät
Edut
Pisteet
Varusteet ja varusteet
Dark Ops -haasteet

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 21/10/2023

Views: 5249

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.