Call of Duty Mobile APK OBB File Lataa uusi versio - XDAROM.COM (2023)

Viimeksi päivittänyt 18. huhtikuuta 2021XDA-tiimi

Milloin pelasit ensimmäisen kerran COD:tä? Muistan, että aloin soittaa sitä vähän myöhemmin kuin ystäväni. He olivat ennen niin innoissaan COD:sta, että minun piti pelata sitä. Ja tajusin pian, mistä hypessä oli kyse.

Jos pidät realistisista ammuntapeleistä, sinun on täytynyt pelata CODia. Mutta jos et ole vielä kiinnostunut tästä kuuluisasta pelistä, olet oikeassa paikassa.

Call of Duty Mobile APK OBB File Lataa uusi versio - XDAROM.COM (1)

Ei vain sitä, myös ajoituksesi on täydellinen! Vain kaksi vuotta sitten he julkaisivat Call ofDuty Mobile Mod APK. Tällä pelillä oli historian suurimmat mobiilipelien julkaisut. Ja tietysti se oli myös suuri hitti! Kerron sinulle kuinkaCall of Duty Mobile APK OBB -tiedoston latausnauttia tästä jännittävästä mobiilipelistä

Mikä on Call of Duty Mobile APK?

Call of Duty on epäilemättä historian suosituin ja menestynein ampujavideopeli. Ei ihme, että se on maailman myydyin videopelisarja. Tämä peli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2003Microsoft Windows. Siitä on tullut pitkä matka.

COD julkaisi useita sarjoja tästä pelistä suuren fandominsa vuoksi. Se on saatavilla melkein kaikilla pelialustoilla. Vuonna 2019 COD:n mobiiliversio julkaistiin ensimmäisen kerran sekä iOS:lle että Androidille. Se ylitti 30 miljoonaa latausta kolmen ensimmäisen päivän aikana.

Cod Mobile APK on ilmainen peli Androidille. Sillä on kaikki mobiilipelin parhaat ominaisuudet ja se voitti monia palkintoja loistavasta suorituskyvystään. Peli on hyvin tehty, jopa vanhoille älypuhelimille.

Pelaaja käyttää vasenta peukaloaan säätelemään liikkeitään ja oikeaa peukaloaan tähtäämiseen. Ase ampuu automaattisesti kuten monet muut Android-pelit. Navigointi ja muut ominaisuudet ovat myös helppokäyttöisiä.

Call of Duty Mobile APK:n ominaisuus:

Tässä alkuperäisessä ammuntapelissä on kaikki jännittävään mobiilipeliin tarvittava. Call of Duty APKon tämän pelin Android-versio. Siinä on suuri kartta tutkimiseen mukaansatempaavan pelitarinan kanssa.

Peliä päivitetään jatkuvasti, jotta pelaajat voivat saada uusia ominaisuuksia. Pelin pääsarjasta löytyy kuuluisia hahmoja ja karttoja. Jotkut näistä jännittävistä ominaisuuksista ovat:

Pelitilat:

COD Mobile APK:ssa on noin kahdeksan pelitilaa. Nämä eri pelitilat tekevät tästä pelistä toistettavan ja kiinnostavamman. Näistä tunnetuimpia pelitiloja ovat Zombie, Team Deathmatch, Gun Game ja Battle Royale.

Zombie:Se on fanien suosikki COD-pelitila. Se sai alkunsa tämän franchising-sarjan vanhemmasta versiosta.

Call of Duty Mobile APK OBB File Lataa uusi versio - XDAROM.COM (2)

Pelaajan on taisteltava zombeja vastaan ​​ja etsittävä pääsiäismunia ja tarinaa löytääkseen juonen. Tämän tilan mobiiliversio on kuitenkin hieman erilainen kuin konsoliversio. Selviytymistila otettiin käyttöön ensin, mutta myöhemmin poistettiin alhaisen standardin vuoksi, Activisionin mukaan.

On raid-tila, jossa pelaajien on voitettava zombien aalto taistellakseen yhtä kahdesta viimeisestä pomosta.

Team Deathmatch:Se on klassinen pelitila, joka löytyy monista peleistä. Täällä on kaksi joukkuetta, kummassakin viisi jäsentä. Ensimmäisenä pisterajan saavuttanut joukkue voittaa. Se on yksinkertaista, mutta hauskaa pelata ystävien kanssa.

Call of Duty Mobile APK OBB File Lataa uusi versio - XDAROM.COM (3)

Battle Royale -tila:Se on luultavasti kaikkien CoD-versioiden rakastetuin pelitila. Tässä pelitilassa on jopa sata pelaajaa.

Pelaaja voi pelata yksin, kaksin tai neljän miehen joukkueessa. Tämä peli vaatii Internet-yhteyden toimiakseen. Koska sata pelaajaa eri puolilta maailmaa voi pelata tätä yhdessä, se tekee siitä paljon kiehtovamman ja jännittävämmän.

Call of Duty Mobile APK OBB File Lataa uusi versio - XDAROM.COM (4)

Kun kaikki sata pelaajaa ovat valmiita, he nousevat lentokoneeseen. Jokainen pelaaja aloittaa vain veitsellä. Heidän on kerättävä ajoneuvot ja aseet pelin edetessä.

Täällä on neljä ajoneuvoa. ATV on kahden hengen pyörä. Siinä on myös kevythelikopteri, maastoauto ja taktinen lautta. Myös täällä olevat kartat ovat massiivisia, ja niissä on turvavyöhykkeitä ja ainutlaatuisempia ominaisuuksia.

Pelaajille on tarjolla monia ainutlaatuisia rooleja ja tehtäviä.Lataa Call of Duty Mobile APKtutkiaksesi lisää tätä pelitilaa.

On monia muita rajoitettuja pelitiloja, kuten vain tarkka-ampuja. Tässä jokainen pelaaja käyttää vain kiikarikivääriä. Se voi ampua kenet tahansa, jos pelaajan tavoite on hyvä.

Keskustele joukkuetovereiden kanssa:

Jokaisen joukkuepelin perustavanlaatuisin vaatimus on sujuva kommunikointi.Call of Duty Mobile Mod APKvarmisti oikean viestinnän pelaajien kesken teksti- ja äänichatin avulla.

Tämä ominaisuus auttaa pelaajia suunnittelemaan strategiaa joukkuetovereidensa kanssa ja saamaan uusia ystäviä verkossa.

Mukauta latausta:

Se on toinen hauska COD APK:n ominaisuus. Siinä on erilaisia ​​ansaittavia latauksia, aseita, asuja ja paljon muuta. Pelaajat voivat pelata niitä myös moninpelitiloissa. SisäänCall of duty uusin versio, voit myös kerätä kuuluisia hahmoja CoD:n muista nimikkeistä.

Nämä ovat joitakin Call of Duty: Mobilen erittäin ainutlaatuisia ja erottuvia ominaisuuksia.

Call of Duty Mobile Mod APK -tiedoston tiedot

Se on maailmankuulun Call of Duty -pelin Android-paketti. Jokainen Android-käyttäjä voi helpostilataa se Google Play Kaupasta.

Uusin versioCOD Mobile APK on 1.0.20(2449). Se on viimeksi päivitetty 5.3.2021.

Täysi kokoAPK+OBBTämän pelin versio on 3,4 Gt. Se on ilmainen peli, joka vaatii Internet-yhteyden. Myös muita vanhempia versioita on saatavilla. Call of Duty: Mobile- Day of Reckoningin koko on 2,3 Gt Google Play Kaupassa.

Kuinka ladata Call of Duty Mobile APK OBB -tiedosto?

Jos mietit, mikä OBB on, se on laajennustiedosto. Se tallentaa ylimääräisiä tietoja, kuten suuria media- tai grafiikkatiedostoja, joita ei ole APK-tiedostossa. OBB-tiedosto tallennetaan yleensä tallennuskansioon.

LatausmenettelyCall of Duty Mobile APK OBB -tiedostoon aika yksinkertainen. Sinä pystytCall of Duty APK latausalkaenGoogle Play. Mutta jos et saa päivitystä Google Play Kaupasta, se voi olla ongelma.

Älä kuitenkaan stressaa siitä, sillä minulla on myös siihen ratkaisu. Löydät CoD:n uusimman version APK- ja OBB-tiedostot verkosta. Noudata seuraavia vaiheita, kun olet ladannut molemmat linkit -

 1. Avaa ensin tiedostonhallinta Android-puhelimellasi.
 2. Siirry sitten latauskansioon.
 3. Sieltä sinun pitäisi löytääCall of Duty: Mobile Apk -tiedosto. Klikkaa sitä.
 4. Tässä vaiheessa on yleinen ongelma. Monet käyttäjät poistavat käytöstä tuntemattomien lähteiden asennuksen. Sinun on sallittava pelin asentaminen.
 5. Jos sinulla on ongelmia asennuksessa, olet saattanut poistaa käytöstä tuntemattomien lähteiden asennuksen. Ota se käyttöön siirtymällä asetuksiin, sitten kohtaan Turvallisuus ja yksityisyys ja lopuksi Asenna sovelluksia tuntemattomista lähteistä.
 6. Odota sen jälkeen, että tiedosto asennetaan puhelimeesi. Se riippuu laitteesta, kuinka kauan asennus kestää. Mutta yleensä se kestää noin 5-10 minuuttia.
 7. Luo uusi kansio ja anna sille nimi com.activision.callofduty.shooter (Android/OBB)
 8. Viimeistä vaihetta varten liitäCOD Mobile OBBtiedosto uuteen kansioon vaiheessa 7.
 9. Ja siinä se. Avaa peli ja nauti!

On parempi varmistaa oikea WiFi-yhteys koko asennusprosessin ajan. Mobiiliverkon käyttö voi aiheuttaa verkkovirheitä.

Call of Duty Mobile APK:n uusimman version käyttäminen?

Se on ilmainen mobiilipeli, joka on erikoistunut toimimaan älypuhelimilla. Sinun tulee varmistaa oikea Internet-yhteys pelatessasi tätä peliä.

Kun olet asentanut pelin kokonaan, sinun on avattava se aloittaaksesi. Saat aluksi kaksi kirjautumisversiota: vieras ja Facebook. Suosittelen käyttämään vieraskirjautumista.

Kirjautumisen jälkeen saat ohjauksen perusopetuksen. Peli on erittäin helppo pelata kuten mitä tahansa muuta mobiiliammuntapeliä.

Voit myös ladataAvast Mobile Security Pro APK kaikki versiot

Usein Kysytyt Kysymykset

1.Mitä uutta tässä Call of Duty Legends -versiossa on?

Call of Duty Legends of War on toinen mestariteos, joka on saatavana myös Android-käyttäjille. Siinä on kaikki COD:n ikoniset ominaisuudet suosituineen karttoineen, hahmoineen ja aseineen.

Toinen tämän pelin ainutlaatuinen ominaisuus on FPS-kosketusohjaimet. Se on kehitetty erityisesti mobiiliohjaukseen. Pelitilat ovat samanlaisiaCOD Mobile APK.

2.Kuinka ladata COD Mobile?

Voit asentaa sen vaivattomasti Google Play Kaupasta. Jos et kuitenkaan löydä päivitettyä versiota sieltä, asenna peli noudattamalla tämän ohjeitaCall of Duty Mobile APK OBB -tiedoston lataus Opas.

3. Missä laitteissa Call of Duty Mobile voi toimia?

Call of Duty Mobile -versio julkaistiin sekä IOS:lle että Androidille vuonna 2019. Se voi siis toimia molemmissa käyttöjärjestelmissä.

Johtopäätös:

Call of Duty on historian tunnetuin ja rakastetuin ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Siitä tuli tunnetumpi ja pelaajien helposti saatavilla uusimmalla mobiiliversiollaan. Se julkaistiin sekä IOS:lle että Androidille. Mutta tässä olen kertonut sinulle, mitenCall of Duty Mobile APK OBB -tiedoston lataus.

Lataa tämä peli nyt tutkiaksesi kaikkia uusia ominaisuuksia. Sitä päivitetään usein. Pidä siis ilmoitus päällä ja varmista, että olet ajan tasalla nauttiaksesi kaikista uusista ominaisuuksista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 1. Snappy Streamz APK V1.1 uusin Androidille
 2. Hushsms APK V2.7.6 Androidille | Paras FRP Unlock -sovellus
 3. Alnajat FRP APK Android V7.0 -lataus
 4. Autodesk Sketchbook Pro APK:n täysi versio avattu kaikki
 5. Lataa Lucky Patcher V10.0.1 APK uusin ilmainen (virallinen versio)

FAQs

How to install Call of Duty APK OBB? ›

Install Call of Duty Mobile on Your Android Device
 1. Step 1: Download Call of Duty Mobile APK using this link. ...
 2. Step 2: Next, using any file manager app, navigate to Internal Storage -> Android -> obb. ...
 3. Step 3: Again, using the File Manager app, copy the Obb file —main.
May 20, 2019

How to install free fire APK and obb? ›

How to download the Free Fire OBB file?
 1. Also read: Ankush Free Fire ID, stats, K/D ratio, setup and more.
 2. Step 1: Download the OBB file from the link above.
 3. Step 2: Install the APK file. If already installed, you can skip this step.
 4. Step 3: Copy the OBB file to Android/OBB/com. dts. ...
 5. Step 4: You can now play the game.
Aug 5, 2020

How do I install Codm global version? ›

You can install COD: Mobile Global APK using the below steps:
 1. Download COD: Mobile XAPK file on your android device.
 2. Locate the file and tap on it to begin the installation.
 3. If your device doesn't install XAPK extensions on its own, you can download the XAPK file installer from Google Play Store.
Mar 30, 2023

Can I download Call of Duty on Android? ›

Call of Duty: Mobile is totally free. You can download and play the game for free.

Where do I put Call of Duty OBB files? ›

How To Install 'Call Of Duty: Mobile' On Your Android Phone
 1. Step 1: Download the 'Call of Duty: Mobile' APK and the OBB file. ...
 2. Step 2: Using your File Manager app, head to Internal storage/ Android/ OBB. ...
 3. Step 3: In the OBB folder, create a new folder with the name 'com.
May 23, 2019

Why is Call of Duty: Mobile not installing? ›

I'm having trouble downloading the app. What should I do? Be sure that your device meets the minimum requirements. Call of Duty: Mobile is compatible with Android devices with at least 2 GB of RAM and running Android 5.1 and up, and on iOS devices with at least 2 GB of RAM and running iOS 9.0 or later.

How do I open an OBB file on Android? ›

Download and install a file manager app on your Android device, such as ES File Explorer or Solid Explorer. Open the file manager app and navigate to the OBB folder location. If the OBB file is in a compressed format, such as a ZIP or RAR file, extract it using the file manager app.

What is OBB file download? ›

An OBB file is an expansion file that contains additional data that is in addition to the Android APK file. Google Play store does not allow to have a an Android APK file with size more than 100 MB.

How do I set up OBB games? ›

To install an OBB file on an Android device, follow these steps:
 1. Download the OBB file to your device.
 2. If the file is a zip file, extract it to get the OBB file.
 3. Find the location of the OBB file on your device.
 4. Copy the OBB file to the "Android/obb" folder on your device. ...

How do I redeem a Codm global code? ›

Once you have a code, go to the Call of Duty: Mobile Redemption Center and follow onscreen instructions:
 1. Enter your Call of Duty: Mobile UID.
 2. Enter your 12-character code.
 3. Enter the Captcha code required for verification.
 4. Relaunch Call of Duty: Mobile.

How to Install Warzone Mobile APK? ›

Downloading from unofficial sites should be at your own discretion.
 1. Head to www.apkmirror.com or www.apkpure.com.
 2. Search for Call of Duty: Warzone Mobile.
 3. Download the APK file on your phone.
 4. Launch the file once it is downloaded.
 5. Install the game.

How to Install APK obb in gameloop? ›

Here are the Simple Steps to Install APK App on Tencent Gaming Buddy.
 1. Locate the TGB folder in your Computer local storage.
 2. You will find txgameassistant in the program files of the Local Disc Storage. ...
 3. Once the software is installed, restart the TGB and click F9 or Shift+F9.
May 15, 2020

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated: 13/11/2023

Views: 6199

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.