Escape Jury Duty Michiganissa: Vinkkejä ja temppuja anteeksi saamiseksi - 200smichigan.com (PÄIVITYS 👍) (2023)

Lyhyt vastaus kuinka päästä eroon tuomaristotehtävistä michiganissa:

Michigan sallii poikkeuksia tuomariston velvollisuudesta, mukaan lukien ikä- ja terveyssyistä. Joidenkin on palveltava, jos heidät kutsutaan, kun taas toiset voidaan irtisanoa yksinkertaisesti pyytämällä vapautusta etukäteen tai ilmoittamalla vaikeuksista, jotka eivät ole yhteensopivia läsnäolovelvoitteiden kanssa. Ota yhteyttä paikalliseen oikeustaloon saadaksesi lisätietoja erityisistä Michigan-tuomioistuinten hylkäämisistä.

Noudata vaiheittaisia ​​toimenpiteitä, jotta voit välttää palvelemisen tuomaristossa Michicanissa

Jos sinut on joskus kutsuttu valamiehistön tehtäviin, ajatus istua oikeussalissa koko päivän (ja mahdollisesti päivien tai viikkojen ajan) tuntemattomien ihmisten kanssa ei kuulosta ihanteelliselta tapa viettää aikaa. Hyvä uutinen on, että voit ryhtyä toimiin välttääksesi palvelemasta tuomaristossa Michiganissa.

Vaihe 1: Tarkista kelpoisuutesi

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, kun saat haasteen tuomaristopalveluun, on tarkistaa, oletko kelvollinen vai et. Voidakseen palvella tuomarina Michiganissa, henkilön on oltava:

– Yhdysvaltain kansalainen
– Vähintään 18-vuotias
– Työkykyinen, eikä hänellä ole fyysisiä rajoituksia, jotka estäisivät osallistumasta oikeuteen
- Pystyy ymmärtämään englannin kieltä ilman turvaa

Lisäksi, jos jokin seuraavista pätee, se voi kyseenalaistaa kelpoisuuden:
- Ole tällä hetkellä odotettavissa ja ilmoittaa todennäköisyydestä tulevasta sotilaallisesta toiminnasta ennen/jälkeen odotettuja/koepäiviä.
-Olet palvellut menneisyydessävuoden, mutta silti täyttänyt yli kolme päiväävannonut todistaja / oikeudenkäynti

Vaihe 2: Pyydä lykkäystä

Vaikka lykkääminen ei ole suoranaista osallistumisen välttämistä – se antaa tuomarille lisäaikaa/mahdollisuutta, että toinen tapaus on määrätty etukäteen, joten vetoomus ei voi johtaa siihen, että hänet valitaan kahdesti. Tämä saattaa kiinnostaa tiettyjä, jotka ovat alttiita hermostuneelle stressille, varsinkin aloittelijat, jotka haluaisivat saada muutaman lisäkuukauden. jopa lain asettaman valintapassin tiimalasirajan vastaisesti – pakottamalla ne, jotka ovat halukkaita käyttämään tätä strategiaa, palauttavat muodollisesti täytetyn pyyntölomakkeen alkuperäisen ilmoituskirjeen mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti, vain osoittavat, että he ovat vastaanottaneet vaatimuksen, jossa pyydettiin muutosta tila/postiosoite verkossa MiCOURT-sivuston/tuomariston toimiston kautta. postitse/sähköpostiosoitteeseen ennalta nimetty juryn virkailija . Huomaa kuitenkin, että nämä pyyntövaihtoehdot vaihtelevat hakijan toiveiden perusteellapuhelinnumerotlisää kirjeenvaihtoa.

Vaihe 3: Hae anteeksipyyntöä palvelusta kelpoisuusehtojen perusteella

Menettelyt sallivat kävelysyyn poikkeusolojen ulkopuolella, joita tietyt ehdokkaat voivat hyväksyä. Täydelliset luettelotyypit mahdolliset syyt heijastavat alla lueteltuja luokkia, kuten esimerkiksi työskentely tietyn työnantajan palveluksessa tai vapaaehtoistyöntekijäorganisaatiossa:

– 70 vuotta ja sitä vanhemmat, joiden läsnäolo voi haitata valamiehistön käsittelyä
-Yleisestä turvallisuudesta vastaaviin viranomaisiin voi kuulua rauhan-/lainvalvontaviranomaisten työntekijöitä palokunta. Myös sotilasreservihenkilöstö, joka saa päivystyskäskyjä.
-Tuomaa asianomaisten äänestyspiirien tuomioistuinten virkamiehiä. Myös apulaitteiden käytöstä aiheutuvat luotettavuusongelmat, kuten pyörätuolien lääketieteelliset laitteet, ovat kelvollisia. Esitä soveltuvissa tapauksissa pätevyyden osoittava asiakirja joko postitse/sähköpostitse/faksilla/tai yksinkertaisesti esittämällä tapaus tuomariston virkailijalle, joka toimittaa sen vastaavasti.

Vaihe neljä: Uskonnollisten vakaumusten vahvistaminen

Uskonnolliset vakaumukset/harjoitukset ovat toinen pätevä tekosyy vaihtoehto, kun vetoomus ei toimiteta kehyspäivinä. Ehdokkaiden on kuitenkin kyettävä osoittamaan riittävästi, että läsnäolo voisi vaarantaa heidän uskonnollisen omistautumisensa. Piirituomareilla on harkintavalta päättää, mitä uskomusjärjestelmien noudattaminen tarkoittaa; poissa vaadittu lisätodistus, esim. kirje papistolta/hengellisen ohjauksen neuvonantajalta/maksuperusteiset velvoitteet sisälsivät huomautuksen mukaisia ​​tekosyitä, jotka myönnettiin vain, jos henkilö ei noudata tiettyjä lunastuspäiviä/pyhiä aikoja edellä mainitun kalenterijakson toimeksianto poissa.

Vaihe viisi: Aikaisemmat taloudelliset vaikeudet

Jos olet aiemmin toiminut tuomarina kahden vuoden sisällä tavanomaisessa työssäsi, ei kohtuullisesti ansainnut rahaa vastaavan koeajan aikana, Illinoisin (IL llinois) (MI Chigan) osavaltiolain mukaan tämä on perusteriittää vapautukseksi.Koska se ei ole kenenkään velvollisuus käyttää sairaslomia tms., syrjään nämä olosuhteet.Anna vain todennus/todisteet täytäntöönpanon perusteella tuomion tuloksella nimeämällä aikaisemmat siviili-/rikosasiat. .Kaikki muu aina arvostettu perusteellisuus lupaa hyvää, että prosessi saadaan lopulta päätökseen tehokkaasti lievittämään mahdollisia harmaita alueita, joiden epätodennäköisyys on välttämätön ja kohtaamalla kaikilta osapuolilta aiheutettuja kohtuuttomia stressitasoja keskustelujen aikana.

Tietenkin on tärkeää muistaa, että ulkonäön välttäminen tarkoittaa yleensä sitä, että joku muu päätyy seisomaan paikallaan, mikä ilmeisesti on tehty lakisääteisiksi pyynnön laukaisimien toistamisen suhteen. Nyt, kun väistämätön hetki koittaa, toimitaan tuomarina, se voi itse asiassa päättyä nautinnolliseksi, kun taas he palvelevat yhteisöä tekemällä työtä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tuomaristovelvollisuudesta Michiganissa

Tuomariston velvollisuus on kriittinen osa oikeusjärjestelmää ja sallii henkilöiden tuomitsemisen vertaistensa toimesta. Yhdysvaltain perustuslaki takaa jokaiselle kansalaiselle oikeuden puolueettomaan valamiehistön oikeudenkäyntiin, joka sitten kuuluu kansalaisille tarjota tämä palvelu toisilleen.

Huolimatta tuomarina toimimisen tärkeydestä kansalaisyhteiskunnassamme on kuitenkin aikoja, jolloin ihmiset saattavat vaatia vapautusta osallistumisesta aikatauluristiriitojen tai muiden pätevien syiden vuoksi. Tämä artikkeli toimii oppaanasi usein kysytyissä kysymyksissä, jotka koskevat tuomariston tehtävistä poistumista Michiganissa:

Kysymys 1: Mikä on tuomariston tehtävä?

Tämä kysymys saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta ota kantaa tähän!

Kun saat ilmoituksen, että sinut on kutsuttu valintaan "tuomariston joukkoon", se tarkoittaa, että mahdollisesti useiden kuukausien sisällä – riippuen siitä, kuinka kiireiset tuomioistuinkalenterit näyttävät – sinut kutsutaan postitse ja pyydät osallistumaan tiettyyn ”voir dire, ” tai kyselytunnit; nämä näyttävät haastatteluilta, joissa asianajajat päättävät, vastaavatko mahdolliset valamiehistöä sitä, mitä he eniten haluavat (joskus mahdotonta); Soveltuvuusvaatimuksiin kuuluu se, kuka voi pysyä oikeudenmukaisena koko menettelyn ajan ilman, että se vaikuttaa kumpaankaan osapuoleen.

Tuomariston oikeudenkäynnit tapahtuvat joka kerta ainutlaatuisella tavalla, ja ne perustuvat mielenkiintoisesti paikallisten oikeusjärjestelmien tarpeisiin asianajajien ja tuomareiden keskuudessa.työmahdollisuuksiasyrjään taloudelliset kannustimet ovat usein vahvasti riippuvaisia ​​tehokkaasta viestinnästä, joka tapahtuu kaikkien osapuolten kesken!

Kysymys 2: Kuka kelpuutetaan tuomaristopalveluun?

Prosessi alkaa aina, kun oikeutettuja yli 18-vuotiaita asukkaita hakevat rekisteröidyt äänestäjät nyt valtion tietokannan mukaan kielen suorittaminen satunnaisesti määrättyjen tietokoneohjelmien suorittaminen käräjäoikeudessa laajalti hyödyntäen ajokorttiluetteloita asumistodistusten tarkistaminen verkosta saatavilla olevien julkisten arkistointitietojen rinnalla yksityisyyden suojan suojattujen protokollien ohella voimassa olevia lakeja lopetetaan tällä hetkellä tarpeeton. hyökkäys perustuslait tarkoitettu täysin suojaavat henkilötiedot säilyvät ehjinä sitovat luottamukselliset säilytysarkistot haettavissa rajoitetut käyttötarkoitukset subjekti yksinoikeudella säännellyt valtion yksiköt hallinnoivat tietokantoja laillisesti velvoitettu tarkkuuden säilyttäminen suojaa löytöjä hajallaan luodut arkistot ylläpitävät lain noudattamista koskevia menettelyjä esiintyvät asiaankuuluvat lakisääteiset ohjeet noudattavat eettisiä vastuita kurointi käyttämällä yhteisiä resursseja ad ministeri lainkäyttöalueilla toimivat tyypillisesti hieman vaihtelevat asiakkaat palvelevat lopultarakentaa selkeä kokonaisuuskriteerit laatuasioiden tarkastelu pätevät tuomarit ratkaisemaan tapahtuvia kiistariitoja reilu tapa perustuslaillisten velvollisuuksien mukaisesti.

Siten yli 18-vuotiaat Michiganin kansalaiset, joilla on rekisteröidyn äänestäjän asema, ovat oikeutettuja tuomaristopalveluun. Kaikkien lähetettyjen haasteiden tulee noudattaa asiaankuuluvia lakisääteisiä menettelyjä, kuten erityisesti yksityisyyden suojaahenkilökohtaisia ​​tietojakootaan ajokorttiluetteloista, jotka säilyvät luottamuksellisena suojattuina vahvistettujen ohjeiden mukaisesti, joiden noudattamista lakiviranomaiset ovat sitoutuneet säilyttämään asuinpaikan vahvistamisen tarkkuuden vilpittömästi yhdessä valtakunnallisesti (tai jopa paikallisesti) yhtenäisesti hallinnoitujen tietokantojen perusteella annettujen arkaluontoisten käsittelymääräysten kanssa, jotta laadunvarmistuksella on merkitystä silloin, kun korkeampia standardeja voidaan vaatia. kiistanalaisten oikeudenkäyntien aikana!

Kysymys 3: Voinko lykätä tai oikeudellisesti puolustella tuomaristotyötäni?

Joo! Kun olosuhteet tekevät sinulle henkilökohtaisen palvelemisen mahdottomaksi tai epämukavaksi sovittuna päivänä ja paikassa; ajat, jolloin olet kokenut äskettäin menetyksen – taloudellinen pelko – avioliitto-/avioeromenettely ehkä lääketieteelliset syyt pakotettuja mukana ovat lääkärin tukilausunnot, jotka on tarkistettava hyvämaineisten viranomaisten allekirjoituksilla valtuutetuilla täytetyillä lomakkeilla, jotka on lähetetty ajoissa, hätätapaukset, jotka tekevät matkustusrajoituksista julkiset areenat yksityiset tilat kelpaamattomiksi. Tuomareiden pyytäminen tapauksia käsittelevistä tuomareista sallii tilapäiset viivästykset he päättävät hyödyllinen uudelleenorganisointi osallistujille paremmin sopivat aikataulut plus rajoitetut läsnäolokäytännöt turvallisuusmääräykset määrätään valvomaan tiloihin pääsyä vaativat noudattamista menetelmät puolustaminen rajoittavat pääsyä rinnakkaiset huolenaiheet yhteiskunnan määräämien tulisi aina syrjäyttää se, mitä tiukasti noudatetaan laillisesti aina, kun katsotaan, että siitä keskustellaan kiivaasti useiden sidosryhmien kanssa mahdollisesti vaikuttaneet tulokset, jotka vaikuttavat kaikkiin osapuoliin, erityisesti kiinnostuneisiin ihmisiin kattava sovinto oikeudenmukaisuus tavoittelee korkeintasaavutettavissa olevat tavoitteetilman tarpeettomia rangaistuksia väärin sovellettu puolueettomuus vaarantunut estämään kielteiset seuraukset, jotka tuntuvat syvästi kaikkialla yhteisöissä, joita vaikutus koskee, ei koskaan ole suurempia kuin hyödyt vaalittu sosiaalisesti koordinoitu vanhurskaus hallituksen toiminnan tavoitteena on edistää läpinäkyvää kansalaisvuoropuhelua tasa-arvoiset osallistumismahdollisuudet johtavat konsensuksen rakentamiseen johtavat olosuhteet paremmat olosuhteet ihmiskunta asuu ylpeästi edustettuna jokaista kansakuntaamme demokraattiset arvot prosessi aloitettu perustuslait noudattaminen perinteet, joita kunnioitetaan laajasti eri aloilla vaikuttavat elämäntyyliin nykypäivän toisiinsa liittyvät hyperkerroksiset globaalit kontekstit jokainen toimii jatkuvasti esiin tulevien haasteiden mukana, jotka muokkaavat maailman tapahtumia ajan mittaan, jolloin asteittain kehittyvät ajattelutavat mukautuvat uusiin todellisuuksiin, jotka tarjoavat osallistavaa edistystä taustasta riippumatta uskomusjärjestelmät suuntaukset ilmaistu ilmeisesti rauhanomaisesti luonteeltaan kunnioitettu jotenkin vaalimalla monimuotoisuutta alueet kannattavat täysin juhlitut arvostetut yhteisöt viljelevät terveellistä elämäntapaa vastaamaan tarpeisiin jatkuvasti muuttuvat taloudet yhteiskunnalliset rakenteet koulutusjärjestelmät ilmastojärjestelmät monien näkökohtien joukossa väistämättä merkitystä tasapainotettaessa kilpailevia etuja suosien kaikkia osallistujia kussakin vaiheessa eteneminen helpotti harmonisesti kannustettu rakentaminen vakaat luottamuskehykset takaavat kestävät toimenpiteet tehokkuus turvallisuus mahdollistaa kansalaisten kukoistamisen tasapuolinen tapa elää investoida kestävien muutosten toteuttaminen kohti paremman maailman luomista Ihmiset nykyään sukupolvet, mutta tulevat hyötyvät yhtäläisesti siitä, mitä yhteiset saavutukset kuvittelevat mahdollisiksi!

Michiganin laki sallii tuomariston tehtävien lykkäämisen tai vapauttamisen henkilöille, joilla on päteviä syitä, kuten lääketieteelliset huolenaiheet, jotka on vahvistettu lääkärin allekirjoituksella asianmukaisissa lomakkeissa. Lainsäädännön yhdenmukaistaminen ei ole välttämätöntä vain siksi, että se on sallittua, vaan se luo järkevän perustan, joka tasapainottaa yksilön oikeudet ja suuremman julkisen vastuun.saavuttaa oikeudenmukaisuuden konfliktinratkaisutavoitteet.

Kysymys 4: Entä jos en tule paikalle tai ilmoita tuomaristopalveluun?

Kutenedellä rivillä yksi - koska poissaolo vaikuttaaoikeudelliset menettelyt - tärkeää osallistua tuomioistuimeen määrättyjen esiintymisohjeiden mukaisesti, alun perin lähetetty kutsu; läsnäolokorvaukset katettu harkittuja poikkeuksia tehty todennettavissa olevien asiakirjojen toimittaminen oikeutetusti mahdoton esiintyä odotettavissa aikatauluristiriidat poikkeuksetta yhteiset tapahtumat kuljettavat vastaavat hyväksynnät säästyivät hankalilta muutoin sovellettu normaalisti tilanteet selitys katsottu

5 parasta faktaa, jotka sinun tulee tietää Michiganin tuomarina palvelun välttämisestä

Tuomariston velvollisuus on vastuu, jota voidaan toisinaan nähdä sekä jännittävänä että raskaana. Ajatus mielenkiintoiseen oikeudenkäyntiin osallistumisesta tai muiden tuomaritovereiden kanssa pohdiskelusta saattaa tuntua hienolta kokemukselta, mutta ajatus ottaa vapaata töistä ja jättää väliinjo tekemiäsi suunnitelmia, ja muiden tekijöiden mahdollisesti aiheuttama haitta voi tehdä siitä vähemmän houkuttelevan.

Michiganissa – jossa 90 prosenttia kutsutuista todella ilmestyy joidenkin raporttien mukaan – niitä onihmiset, jotka ovat kiinnostuneita välttämään palvelua useista syistä. Vaikka jatkuvat tekosyyt eivät välttämättä pelasta ihoa ikuisesti (saatat silti saada uuden haasteen), tässä on viisi tosiasiaa siitä, kuinka paras tapa päästä eroon tuomaristotehtävistä:

1) Et voi yksinkertaisesti jättää huomiotta kutsujasi!

Kutsusi huomiotta jättäminen johtaa vain koviin seurauksiin, kuten sakkoihin tai jopa vankilaan! Läsnäolojen välttäminen ilman asianmukaisia ​​perusteluja tekee sinusta alttiita halveksuntaa koskeville syytöksille, joista seuraa kovia rangaistuksia. On aina tärkeää, jos jotain tulee yllättäen kaiken muun mahdollisen kokeilun jälkeen; kerro heille riittävän pian.

2) Lääketieteelliset ongelmat voivat auttaa sinua antamaan anteeksi

Jos sinulla on jokin sairaus , johdon tulee selittää, miksi oikeudenkäyntiin osallistuminen aiheuttaisi merkittäviä riskejä ja kielteisiä vaikutuksiavaikuttaa terveyteenolosuhteet, jotka johtavat kyvyttömyyteen, osallistuvat aktiivisesti oikeudenkäynteihin vaadittujen jaksojen ajan – kaikki nämä voivat vapauttaa jonkun juryn palveluvelvollisuudesta.

3) Aikataulukonfliktit voivat olla pätevä syy etsiä anteeksi

Ovat pakollisia asioitasuunniteltu etukäteenkauan ennen kutsupäivää? Perheloma kenties? Opiskelu ulkomailla ohjelma deittailuuseita kuukausia taaksepäin nyt häiritsee suuria väliaikaisesti varattuja päiviämäärätyt vastaanottoistunnot… Laki sallii tietyissä olosuhteissa pakenemisen muuttumattomista ristiriidoista, joita esiintyy, kun heitä kehotetaan suorittamaan velvollisuuksiaan oikeudenmukaisen oikeusjärjestelmän mukaisesti ja soveltamaan kohtuullista tuomiota täysin ennakkoluulottomasti…

4) Sopimattomuus rikosasioissa ei ehkä estä kutsumista uudelleen tulevaisuudessa, mutta se on kuitenkin harvinaista

On tapauksia, joissa yksilöt eivät ole sopivia omistajia uskonnollisten vakaumusten vuoksi, jotka ovat ristiriidassa väkivallan tai moraalisen kompassin kanssa. Ja ne, joilla on hyviä ystäviä lainvalvontaviranomaisia, voivat kohdata korkean valvonnan sekä sietämättömän paineen, joka lopulta estää heitä palvelemasta kokonaan.

5) Rikokset voivat hylätä jonkun tuomariston tehtävistä

Itse asiassa, jos sinut on tuomittu jostakin törkeästä rikoksesta viimeisen kymmenen vuoden aikana – taitosi voivat olla kelvottomia palvelemaan lainkäyttörakenteissa, kunnes tyydyttävän loppuunsaattamisen aikarajat, mukaan lukien kuntoutusprosessit, jotka pannaan täytäntöön, joka todistaa, kun osallisuudesta tulee haitallista viimeksi. -nimetyt osapuolet osallistuivat tähän toimintaan uudelleen tulevaisuuden tarkoitus oikeusjärjestelmän parannukset oikeudenmukaisuus aina kyseenalaistetaan missä alkuperäiset syytökset vaativat konkreettisia todisteita totuus tapahtui siinä vaiheessa historiaa!

Kaikki sanottu ja tehty; on tärkeää muistaa - valamiehistövelvollisuus on olennainen osa oikeudenmukaista oikeutta, koska valamiehistö tuo puolueettomia mielipiteitä yhteiskunta ratkaisee puolueettomien tuomioiden välillä estää vääristymisen aiheuttamat molemmat henkilökohtaiset mielipiteet sympatia/kauna syytettyä kohtaan innostaisi muuten ryhtymään toimiin, mikä johtaa puolueellisiin lopputuloksiin, esitti tuomioita ilman ansioita legitiimiys – kaikki, jotka ottavat kantaa yksittäisiin tapauksiin, joita ihmiset edustavat, varmistavat, että kaikki ansaitsevat saman vapauden soveltamislakien määräys, joka on taattu perustuslaillisesti jokaiselle kansalaiselle yhtä lailla…

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 16/09/2023

Views: 5597

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.