Face-off: Call of Duty: Black Ops 2 Wii U:lla (2023)

Joten tehdään yhteenveto. Se, mitä tiedämme Wii U:sta, viittaa vahvasti siihen, että uusi Nintendo-konepitäisiOlemme jotain parannetun Xbox 360:n kaltaisia. Meillä on kolmiytiminen IBM-suoritin, parannettu, nykyaikaisempi AMD Radeon -grafiikkaydin, kaksi kertaa enemmän RAM-muistia kehittäjien käytettävissä ja näemme jopa nopean eDRAMin määrän lisääntyneen huomattavasti kytketty suoraan GPU:hun. Jokaisessa konsolisuunnittelussa on kompromisseja, mutta tärkeimmät ainesosat viittaavat siihen, että 360-porttien tulisi siirtyä uuteen laitteistoon melko helposti. Valitettavasti Call of Duty: Black Ops 2 osoittaa, että tilanne ei ole aivan niin yksinkertainen.

Ainakin visuaalisen analyysin perusteella näyttää selvältä, että kehittäjä Treyarch ajatteli, että paras vaihtoehto Black Ops 2:n tuomisessa Wii U:lle oli siirtää olemassa oleva Xbox 360 -työlukko, -varasto ja tynnyri uuteen laitteistoon. Kokoaessamme tavanomaisia ​​vertailuvideoita ja gallerioita, meihin vaikutti 360- ja Wii U -pelien pariteetin taso – gamma-ongelmia lukuun ottamatta tarkastelemme pohjimmiltaan täsmälleen samaa esitystä.

Kaikki tämä tarkoittaa, että uusi versio saa saman 880 x 720 alkuperäisen resoluution ja samaa terävää skaalaussuodatinta, jota käytetään Xbox 360 -julkaisussa. Mukana on jopa 2x multi-sampling anti-aliasing (MSAA) – ensimmäinen kerta, kun näimme laitteiston AA:n käyttöönotetun Wii U -pelin sisällä (tosin se on alkuaikoina).

Havainnollistaaksemme kuinka lähellä se on ja kuinka Black Ops 2:n Wii U -versio sijoittuu saatavilla olevien julkaisujen hierarkiaan, olemme koonneet kattavan sarjan vertailuvideoita. Tässä näet Black Ops 2:n Wii U:lla verrattuna Xbox 360-, PS3- ja PC-versioihin. Meillä on myös ensimmäinenquad-muotoinen vertailugalleriajotta voit huokosi yli.

(Video) Black Ops 2 on the Wii U in 2023 (THERES PLAYERS ONLINE!)

PC- ja Xbox 360 -omaisuutemme perustuvat työhömmeolemassa oleva Black Ops 2 Face-Off, mutta koska Treyarch on julkaissut korjaustiedoston poistaakseen osan liiallisesta epäselvyydestä PlayStation 3 -pelistä, palasimme takaisin ja otimme sen takaisin saadaksemme ajantasaisimmat vertailut (alkuperäinen Face-Off on myös päivitetty uusin video).

Melkein kaikki, mitä sanoimme Xbox 360:n kuvanlaadusta alkuperäisessä Face-Offissa, pätee tähän Wii U -versioon - se on hämmästyttävän läheinen muunnos, ainakin visuaalisesta näkökulmasta. Vaikka PC-peli on vertailukohta, Treyarchin skaalausalgoritmit toimivat aivan yhtä hyvin kuin Xbox 360:ssa, tarjoten hyvän, puhtaan esityksen - varsin merkittävää, kun otetaan huomioon, kuinka laaja vaakasuuntainen lisäys todellisuudessa on. Huolimatta 1.02-korjaukseen lisätyn ylimääräisen sumennuksen poistamisesta, sekä Wii U että 360 ovat edelleen luokkaa vaarallisemmasta PlayStation 3 -versiosta. Yksi pieni ero liittyy v-synciin - Wii U -versiossa ei ole minkäänlaista repeytymistä, kun taas PS3- ja 360-pelit repeytyvät toisinaan aivan näytön yläreunassa (tätä ei tosin käytännössä huomaa pelin aikana).

"Wii U:n Black Ops 2:lla näyttää olevan paljon yhteistä Xbox 360 -version kanssa, mukaan lukien alkuperäinen 880x720-resoluutio ja 2x MSAA."

Vaihtoehtoiset vertailut:

  • Call of Duty: Black Ops 2 – PlayStation 3 (patch 1.03) vs. Wii U
  • Call of Duty: Black Ops 2 – PC vs. Wii U

Suorituskykyanalyysi - Wii U kamppailee kilpaillakseen

Toistaiseksi hyvin. Visuaalisen laadun suhteen Wii U on vakiinnuttanut asemansa kahdesta HD-konsoliversiosta hienostuneempien rinnalle. Valitettavasti, mitä tulee suorituskykyyn, Wii U -julkaisussa on vakavia ongelmia, jotka jäävät reilusti alle lukitun 60 FPS:n tavoitteen sekä Infinity Wardin että Treyarchin Call of Duty -tarjouksissaan. Tämä voidaan havainnollistaa melko helposti: olemassa oleva PS3/360/PC Face-Off sisältää kaksi konsolianalyysivideota - ensimmäisessä on samankaltaista materiaalia, joka perustuu enimmäkseen moottorikäyttöisiin leikkauskohtauksiin ja ympäristön läpikulkuun, ja toinen testi. keskittyy raa'an pelin kaappaamiseen samoilta alueilta, ja se kuvaa enemmän pelin sisäistä suorituskykyä. Poistimme nuo streamit arkistosta ja lisäsimme Wii U:n sekoitukseen.

Katsotaanpa ensin samankaltaista videota, jonka avulla voimme suoraan verrata moottorin suorituskykyä, kun kunkin version renderöijä on alttiina lähes identtiselle rasitukselle. Tulokset ovat todella mielenkiintoisia, ja ne vahvistavat Xbox 360:n hallitsevan aseman suorituskyvyn suhteen ja jättävät Wii U:n ja PlayStation 3:n taistelemaan toiseksi.

(Video) Call of Duty: Black Ops 2 Wii U vs. Xbox 360

Mielenkiintoista koko lukemassa on, että samanlaiset tapahtumat voivat rasittaa kaikkia kolmea moottoria, mutta se, missä määrin kuvataajuudet vaikuttavat, vaihtelee dramaattisesti. Alkukohtaus ei näytä kovin lupaavalta Wii U:lle: todellakin näemme kolme erillistä suorituskykyyhtyettä - Xbox 360 ylhäällä, PS3 keskellä ja uusi Nintendo-konsoli aivan alareunassa. On selvää, että monet hahmot ja koko näytön läpinäkyvyydet ovat erityisiä akilleskorkoja Wii U:lle, tilanne, joka jatkuu myöhemmissä leikkeissä. Sen lisäksi näemme kuitenkin melko tiiviin ottelun PlayStation 3 -versiolle muissa skenaarioissa ja toisinaan se jopa vetää Sony-alustan edellä.

"Leikkauskohtauksen ja läpikulkuvertailu korostaa raa'asti alueita, joilla Wii U:lla on vaikeuksia päästä vastaamaan Xbox 360:een - suuri määrä näytöllä olevia hahmoja aiheuttaa selvästi ongelmia."

Jokaisessa COD-pelissä, jota olemme katselleet Infinity Wardin uraauurtavan teoksen jälkeen alkuperäisessä Modern Warfaressa, olemme nähneet Xbox 360:n edun PlayStation 3 -versioihin verrattuna. Tähän asti oletimme, että arkkitehtuuri kukoistaa Microsoft-alustan tehokkaammalla Xenos-grafiikkaytimellä. Kuitenkin Wii U:ssa huomaamme nyt katsovamme konsolia, jonka GPU-suorituskyky on meille kerrottu merkittävä pomppi verrattuna 360:n vanhaan AMD-suunnitteluun, ja silti veteraanilaitteisto on edelleen helppo johtoasema. Kokemuksen puute uudesta konsolista ja keskeneräisistä kehitystyökaluista vaikuttaa näihin tuloksiin, mutta voi hyvinkin olla, että Wii U:n heikko prosessori on myös myötävaikuttava tekijä.

Pelattavuusanalyysin tarkastelu antaa tälle teorialle paljon enemmän painoa, sillä yleinen suorituskyvyn kuilu Wii U:n ja PS3/360-versioiden välillä avautuu huomattavasti. Samankaltainen video sopii erinomaisesti suoriin vertailuihin moottorin suorituskyvyssä, mutta varsinaisella pelin sisäisellä analyysillä on ilmeisesti enemmän merkitystä pelin toimivuuden kannalta. Tämä on ratkaisevan tärkeää Call of Dutylle, jossa soittimen ja koneen välinen rajapinta määritellään matalan viiveen säätimillä, joita puolestaan ​​ohjaa 60 FPS:n tavoitekehysnopeus. Xbox 360:n suorituskyky hallitsee edelleen, mutta ero pienenee hieman PlayStation 3:n kanssa. Valitettavasti tilanne on päinvastainen Wii U:n kanssa, joka kamppailee näkyvästi missä tahansa kohtauksessa, jossa alueella on paljon hahmoja, tai kun verotetaan tehosteita. työ on pelissä.

Yleisellä tasolla Treyarchin työ yksinpelikampanjan kanssa on kunnianhimoista – varmasti konseptin, mutta ehdottomasti tekniikan kannalta: poikkeuksellisen dynaaminen valaistus, kauniit tehostetyöt, suljetut sisätilat ja hajallaan olevat ulkotilat sekä loistava hahmontoisto ovat vain osa kohokohdista. Pelin näyttäminen näin hyvältä ja ajaminen 60 FPS:n nopeudella konsolilla on huomattava saavutus – mutta se, että Wii U jää niin paljon odotetusti pelin aikana, on todellinen pettymys.

"Kunnianhimoisemmilla kampanjatasoilla Wii U:lla on todellisia ongelmia päästä lähelle Xbox 360:n ja PlayStation 3:n suorituskykytasoja. Kuvanopeudet vaihtelevat suuresti."

(Video) TRANZIT w/ WII REMOTE! "Black Ops 2 Zombies" Wii U Gameplay

Ehkä suurin poiminta videosta on tarkastella Wii U -versiota erillään ja nähdä huiput ja pohjat - delta tässä on usein valtava ja selvästi selvempi kuin Xbox 360:lla ja PlayStation 3:lla. Alakehys -nopeudet muuttuvat suoraan säätimiltä suuremmiksi reaktioksi, mutta pelaajat voivat "tottua" korkeampiin syöttöviiveihin, eikä se häiritse heitä niin paljon - yleisesti ottaen johdonmukaisuus on avainasemassa. Wii U:n Black Ops 2:n ongelmana on, että vaihtelu on niin dramaattinen ja muuttuu niin usein, että huono vastaus tulee niin paljon ilmeisemmäksi kuin muilla alustoilla. Olimme huolissamme siitä, että stereo 3D olisi täydellinen poisto näiden tulosten perusteella (3D sisältää jo huomattavan kuvataajuuden sekä 360:llä että PS3:lla), mutta ominaisuus on jätetty pois Wii U:sta, mikä on ehkä paras.

Hyviä uutisia on kuitenkin. Mitä tulee renderöintiin, pelin moninpelikomponentti asettaa paljon vähemmän haasteita kuin kampanja, mikä tarkoittaa, että saat kokemuksen, joka on hyvin, hyvin lähellä pelin Xbox 360- ja PlayStation 3 -versioita. Sinun on vain pidettävä mielessä, että Wii U:n verkkoyhteisö on tällä hetkellä melko harvassa ja että COD ei ehkä ole sen painopiste. Asioiden tarkastelussa voidaan todeta, että online-testauksessamme oli 321 502 samanaikaista pelaajaa verkossa pelin PlayStation 3 -versiolla. Kummallista kyllä, se päihitti Xbox 360 -version, jonka kello oli 282 683. Wii U -versiossa oli vain 452 pelaajaa. Nyt myönnetty Wii U on vasta julkaistu Yhdysvalloissa, ja aikavyöhykeero vaikuttaa tähän. Vaikka odotammekin, että määrä kasvaa merkittävästi, kun järjestelmä on julkaistu Euroopassa, on turvallista sanoa, että yhteisö ei ole vielä olemassa. Tämä ei välttämättä ole huono asia – se saattaa jopa helpottaa niille, joilla on vähän COD-kokemusta, kun he oppivat tuntemaan pelin, mutta se tarkoittaa, että joissakin tiloissa on haamukaupungin tunnelmaa.

Black Ops 2 - mitä tabletti tekee?

Yksinpelikampanjan ajaksi on reilua sanoa, että GamePad ei ole juurikaan käytössä. Voit kuitenkin peilata HDTV-lähdön tabletin näytölle milloin tahansa, mikä tarkoittaa, että olohuoneympäristössä sinun ei tarvitse peilata päänäyttöä. voit irrottaa milloin tahansa ja jatkaa pelaamista yksinkertaisesti painamalla kosketusnäytön painiketta. Kuten Wii U:n pääkatsauksessa mainitsimme, kantama on yleensä melko hyvä ja GamePad toimii myös seinien läpi, ainakin jossain määrin. Se on ominaisuus, jota ei ole otettu käyttöön kaikissa peleissä ilmeisistä syistä, mutta mitä tulee PS3/360-portteihin, haluaisimme ehdottomasti, että se toteutetaan vakiona.

Ottaen huomioon, että Black Ops 2 toimii hieman vaihtelevalla kuvataajuudella (toisin kuin New Super Mario Bros U, joka on lukittu 60 Hz:iin), ajattelimme, että tämä olisi hyvä tilaisuus nähdä, aiheuttaako peilaustoiminto mitään suorituskyky heikkeni, kun järjestelmä huoltaa kahta näyttöä. Mobiililaitteistoilla on yleensä kaistanleveysongelmia, jotka johtavat kehysnopeuden laskuun, kun ulkoinen peilaus on käytössä, mutta hyvä uutinen on, että emme havainneet mitään eroa Wii U:ssa, kun analysoimme HDMI-streameja, joissa peilaus oli käytössä ja poistettu käytöstä.

"Vaikuttaako GamePadin peilaus Wii U -järjestelmän suorituskykyyn? Onneksi todisteet viittaavat siihen, että ei."

Face-off: Call of Duty: Black Ops 2 Wii U:lla (1)

Moninpelitiloissa tabletti saa joitain lisätoimintoja. Pienoiskartta toimii kosketusnäytöllä, voit säätää luokkia painamatta käynnistyspainiketta ja pääset jopa ScoreStreaksiin. Se kuulostaa hyvältä bonukselta, mutta joissain tapauksissa näemme täällä saman ongelman, jonka löydämme monissa muissa Wii U -nimikkeissä - se on keskittymiskysymys. Kosketusnäytön toiminnallisuuden hyödyntäminen pelissä vie huomiosi päänäytöltä, jossa pelaamista isännöidään, mikä tekee sinusta tehokkaasti haavoittuvan näissä kohdissa.

(Video) This is Black Ops 2 in 2022..

Treyarch ansaitsee tunnustuksen paikallisten moninpelivaihtoehtojen laajentamisesta, erityisesti jaetun näytön suhteen. Vaikka nykyisen konsoliversion tavallista kahden pelaajan tilaa tuetaan, Wii U:ssa on erinomainen vaihtoehto: erilliset näytöt jokaiselle osallistujalle - HDTV-lähtö toiselle pelaajalle, GamePad toiselle.

Tämä tila - todellakin, jaettu näyttö yleensä - ei ole vailla kaupat. Kuvataajuus saa varmasti osuman (joka vaihtelee kartan ja ehdottomasti muddies ohjaimen vasteen mukaan), mutta resoluutio säilyy ja ainoa havaittava visuaalinen heikkeneminen tulee dynaamisten varjojen poistamisesta. Tämäkään ei ole aivan niin vaikuttava kuin miltä se kuulostaa, sillä ympäristöön "leivotut" varjot ovat edelleen olemassa.

"Tabletin käyttö olisi voinut olla kampanjassa parempi, mutta moninpelin jaetun näytön tilanne on vaikuttava - yksi pelaaja ottaa päänäytön, kun taas toinen käyttää tablettia."

Face-off: Call of Duty: Black Ops 2 Wii U:lla (2)
Face-off: Call of Duty: Black Ops 2 Wii U:lla (3)
Face-off: Call of Duty: Black Ops 2 Wii U:lla (4)
Face-off: Call of Duty: Black Ops 2 Wii U:lla (5)

Call of Duty: Black Ops 2 Wii U:lla – Digital Foundryn tuomio

Puhuessamme eräälle kehittäjälle eilen kuulimme tarinan, että Treyarch teki niin paljon vaivaa optimoidakseen konsolia, että alkuperäinen Black Ops jätti vain 1 Mt vapaata levytilaa Xbox 360 -DVD:lle. Se on osoitus tavoista, joilla studiot työntävät nykyistä laitteistoa rajoihinsa, ja Black Ops 2:n myötä on selvää, että Treyarch on panostanut entistä enemmän tulosten optimointiin nykyisen sukupolven alustoille siihen pisteeseen, jossa yksinpelikampanja on todella merkittävä tekninen saavutus ja fantastinen siivu tykistöä.

Wii U -versio vastaa Xbox 360 -pelin ulkoasua ja antaa siten sille visuaalisesti etulyöntiaseman PlayStation 3 -julkaisuun verrattuna, mutta valitettavasti se on suorituskyvyltään hyvin lyhyt - tämä näkökohta on erittäin tärkeä COD:n pelattavuuden kannalta. otsikko. Kuvataajuuden varianssi on sellainen, että PS3-peli tuntuu yleisesti sujuvammalta, kun taas 360-julkaisu tuntuu täysin erilaiselta pelistä vaativammilla tasoilla. Ottaen huomioon Wii U:n ja Xbox 360:n laitteistosuunnittelun yhteiset piirteet, emme voi olla pettyneitä siihen, että Black Ops 2 ei toimi niin selvästi.

Treyarchilla on tosin ollut vuosia aikaa optimoida COD-moottori Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle, eikä hänellä olisi ollut tätä ylellisyyttä valmistellessaan peliä Wii U:lle. Lisäksi perustasolla itse Black Ops 2 olisi suunniteltu huomioimatta. Nintendo-laitteistolle. Meidän on kuitenkin vaikea syyttää tässä kehittäjää - olemme nähneet sukupolvien harppauksia prosessori-, grafiikkasuoritin- ja RAM-tekniikassa Xbox 360:n julkaisun jälkeen seitsemän vuotta sitten, ja Wii U -laitteiston suorituskyky on tässä määrin huonompi niin ratkaisevan tärkeä peli ei näytä hyvältä tulevaisuuden näkymien kannalta. Kun otetaan huomioon tietyt alueet, jotka aiheuttavat havaittavia suorituskyvyn pudotuksia, näyttää jälleen kerran, että prosessori on suurin pullonkaula.

(Video) Did You Know That In Call Of Duty Black Ops II...

Plussana on kuitenkin se, että pelin moninpelikomponentti on noussut esiin vahingoittumattomana – jos se on sinun painopisteesi ja olet valmis olemaan kärsivällinen, jotta verkkoyleisön määrä kasvaa, Black Ops 2 Wii U:lla on edelleen huomion arvoinen. . Peli havainnollistaa myös melko hienosti GamePadin sovelluksen uuteen jaetun näytön pelimuotoon, kun taas tabletin peilaus on todella suloinen ominaisuus, jonka toivomme useamman kehittäjän omaksuvan.

FAQs

Why is Black Ops 2 still $60 dollars? ›

Because the developers/publishers decided to keep the price.

Cause that is how Activision is. I think they do that so they can do big discounts during the sales, making people think they are getting an excellent deal when it says soething like 80% off or some other high discount.

What is the Call of Duty Black Ops 2 controversy? ›

Lawsuit. In July 2014, Manuel Noriega sued Activision for lost profits from the use of his likeness in the game. He also claims that his inclusion translated to higher sales of Black Ops II. Noriega makes an appearance in the Cold War portions of the game and aids the primary antagonist.

Does Black Ops 2 Wii U have split screen? ›

2 player local- co-op uses the Wii U Gamepad and the TV screen. One player may use the Wii U Pro Controller while the second player uses the Wii U Gamepad. 4-player local co-op however, still requires a split screen set-up. The entire game can be played on the Wii U Gamepad instead of the television screen.

What is the resolution of Call of Duty Black Ops 2 Wii U? ›

All of this means that the new version gets the same 880x720 native resolution, with the same sharp upscaling filter employed on the Xbox 360 release.

Can you play Black Ops 2 without gold? ›

Yes, for multiplayer and online co-op, Xbox Live is required (See description on back cover).

Why is cod so expensive? ›

In a two-year span from 2020 to 2022, the U.S. imported more than 28 million pounds of cod from Russia. In recent years, the U.S. has been particularly dependent on Russia for the import of this white fish after the nation's own Atlantic cod industry crumbled due to environmental issues and overfishing.

Who is the main villain in Bo2? ›

The main antagonist of Black Ops II is named Raul Menendez. He created the terrorist group Cordis Die after his sister was accidentally killed by Woods in the Time and Fate mission early on in the game.

Why is Black Ops censored? ›

The game was originally banned in Germany due to its violence. It was later released after a censored version was made. (The PEGI and USK versions were both originally banned.) The scene that shows shards being pushed into the victim's mouth was cut.

Which CoD is best? ›

The 10 best Call of Duty games of all-time
  • Call of Duty WW2. ...
  • Call of Duty: Modern Warfare. ...
  • Call of Duty: Modern Warfare 3. ...
  • Call of Duty: Warzone 2.0. ...
  • Call of Duty: Black Ops 2. ...
  • Call of Duty: Modern Warfare 2. ...
  • Call of Duty: Black Ops. Developer: Treyarch. ...
  • Call of Duty 4: Modern Warfare. (Image credit: Activision)
Feb 17, 2023

Can you play Call of Duty on a Wii U? ›

Second-Screen Gameplay: Utilizing Wii U's second-screen experience with the Wii U GamePads™, Call of Duty: Black Ops II players can join the action in a full Call of Duty® experience from the second-screen.

Is Minecraft Wii U split-screen? ›

Minecraft on Wii U supports split-screen play for up to four players and comes with the Mario Mash-Up Pack, console-only competitive modes, mini games and more! Available as a physical disc or digitally from the Nintendo eShop.

What is the max resolution for Wii U? ›

With the included HDMI cable, Wii U supports HD images of a resolution up to 1080p.

What resolution is Wii U console? ›

Video output options include 1080p, 1080i, 720p, 576i, 480p and 480i, through HDMI 1.4 and component video (YPBPR, D-Terminal and RGB SCART) or 576i, 480i anamorphic widescreen through composite video (S-Video, SCART and D-Terminal).

What framerate is Black Ops 2 Wii U? ›

Though the Wii U version manages to hold its own in the graphics department, the series' characteristic 60 frames-per-second gameplay frequently dips into the 30s and 40s on Black Ops 2 for Nintendo's new console.

Why is Call of Duty $70 dollars now? ›

Unfortunately, the simple answer as to why MW2 is set at such a high price is that $70 has become the new standard for triple-A games. Sony has been pushing a $70 price tag on many of its games since the PS5 and Xbox Series X/S were released, charging more for versions that were made for the upgraded console.

Is the new Call of Duty $60? ›

Activision announced a raise of $10 in the price for their upcoming Call of Duty Modern Warfare 2. They originally set the game at $60, now changing it to $70. The massive price jump is not just limited to PC as it extends to every platform.

Does Call of Duty 2.0 cost money? ›

Just like the original, Warzone 2.0 is completely free-to-play for all players and requires no money to play the game. It features an optional paid premium Battle Pass system in which players receive rewards throughout the season.

Why is Modern Warfare 2 $70 dollars on PS4? ›

The short answer as to why Modern Warfare 2 is $70 on all platforms is: That's the new standard MSRP for AAA games.

Videos

1. Call of Duty: Black Ops 2 Wii U/PS3/Xbox 360 Like-For-Like Frame-Rate Tests
(Digital Foundry)
2. Black Ops 2 in 2023 is WILD
(M3RKMUS1C)
3. Activision Sued TWICE For Depicting Historical Figures
(The Frosty 1)
4. Call of Duty: Black Ops 2 All Endings [Canon, Good, Bad, Alternate]
(starkyplays - No Commentary Gameplays)
5. Call of Duty: Black Ops II Full Gameplay Walkthrough on Veteran with Good Ending & All 33 Intel
(Moonglade Gaming)
6. 324Krew Presents Call of Duty: Black Ops 2 Gamestop Release Event
(The324Krew)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 28/08/2023

Views: 5749

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.