Historia - Singer-ompelukone (2023)

Historia - Singer-ompelukone (1)

1850

Isaac Merritt Singer valmisti ensimmäisen suoraommelompelukoneen pienessä konepajassa Bostonissa ja sai 40 dollarin velkaa.
Ensimmäinen ompelukone nimettiin Standard 1:ksi.

1851

I.M Singer & Company perustettiin Edward B. Clarkin, New Yorkin asianajajan kanssa.

1853

Singerin tehdas siirrettiin New Yorkiin. Yrityksen toiminimi muutettiin muotoon "Singer Manufacturing Company".
Ensimmäiset konevalmistajat alettiin myydä 100 dollarilla.

Laulajasta tulee suosittu

Ompelukoneen konsepti vapautui raskaista, tilaa vievistä ja epäluotettavista ominaisuuksistaan ​​ja siitä tuli tarpeeksi pieni käytettäväksi kotona. Se kykeni luopumaan 900 kertaa minuutissa. Se tuli suosituksi lyhyessä ajassa katkeamattoman neulan, pitkäkestoisen ompeluompeleen ja kankaaseen tarttumiseen sopivan mekanismin ansiosta.

ompelun vallankumous

Hatuntekijä kykeni luopumaan 7 kertaa minuutissa, kun taas Singer pystyi luopumaan 347 kertaa minuutissa. Kun miehen paidan ompelemiseen käsin meni 14 tuntia, Singerin kanssa se kesti vain tunnin ja 16 minuuttia. Kun kalenteri osui 1860-luvulle, 400 Singer-konetta pystyivät tekemään minkä tahansa työn, jonka kaksi tuhatta työntekijää pystyi tekemään.

1855

Singer sai ompelukoneen ensimmäisen palkinnon Pariisin maailmannäyttelyssä.

1856

Edward Clark esitti ajatuksen osamaksumyynnistä, ja tätä menetelmää alettiin hyödyntää. Näin ollen Singeristä tuli ensimmäinen yritys, joka otti käyttöön osamaksumyynnin maailmassa. Henkilöllä, jolla ei ole varaa ostaa ompelukonetta, voi olla myös kone.

Kevyempi ompelukone "Turtleback" tarjottiin myyntiin.

Singer on maailmanlaajuinen brändi

Singer-ompelukone alkoi ottamaan paikkansa jokaisessa kodissa. Singeristä tuli maailmanlaajuinen brändi, jonka tunsi laajalti jokainen Yhdysvalloista Venäjälle.

1857

Singer avasi ensimmäisen pääkonttorinsa New Yorkissa ja ensimmäisen myymälänsä osoitteessa 458 Broadway. Singer aloitti valmistustoimintansa Euroopassa Yhdysvaltojen jälkeen 1850-luvulla, ja siitä tuli ensimmäinen monikansallinen / globaali yritys.

Historia - Singer-ompelukone (2)

1891

"Aurinko ei koskaan laske Singerin ompelukoneelle töissä! Maailman ensimmäinen musiikillinen mainoskampanja Singerin...

1857

Singer avasi ensimmäisen pääkonttorinsa New Yorkissa ja ensimmäisen myymälänsä osoitteessa 458 Broadway. Singer aloitti valmistustoimintansa Euroopassa Yhdysvaltojen jälkeen 1850-luvulla, ja siitä tuli ensimmäinen monikansallinen / globaali yritys.

1863

Saatuaan siihen mennessä 22 patenttia brändi muutettiin osakeyhtiöksi. Se alkoi myydä 20 000 ompelukonetta vuosittain.

1867

Singer-ompelukoneita alettiin valmistaa Glasgow'ssa Skotlannissa. Yhtiö otti tittelin olla ensimmäinen merentakainen yritys maailmassa. Singer esitteli maailmanlaajuisesti tunnetun "Red S Girl" -logonsa.

Historia - Singer-ompelukone (3)

Maailman ensimmäinen jingle

Singeristä tuli yksi yrityksistä, joka käytti "jingleä" markkinointitoiminnassaan ensimmäistä kertaa. Singerille omistettu kappale "MERRY SINGER" lisäsi suuresti Singerin mainetta.... 1891

1886

Turkissa Singer-ompelukoneita alettiin alun perin tarjota myyntiin Istanbulissa ja İzmirissä.

1889

Singer valmisti ensimmäisen sähköompelukoneen

1895

Ompelukonetta valmistettiin ja myytiin lähes 14 miljoonaa kappaletta.

MARKKINOINTITOIMINNAT+
TURKISSA

Haara havaitsi varhaisessa vaiheessa mainonnan ja myynninedistämistoimien merkityksen ja muodosti "promootio - mainos" -osaston yrityksen organisaatioon. Nykyään Singerin mainonta- ja promootiotoimintaa käsitellään esimerkkinä joidenkin yliopistojen liiketalouden ja markkinoinnin osastoilla pidetyillä kursseilla.

Singeristä tuli ensimmäinen yritys, joka käytti "suoramarkkinointi" -menetelmää. Turkissa jopa myyjät kävivät vuoristokylissä yhdessä ohjaajien ja teknikkojen kanssa, joiden tehtävänä oli esitellä ja tiedottaa Singer-ompelukoneiden käytöstä useiden vuosien ajan.

1904 Ensimmäinen jälleenmyyjä Turkissa

Singer avasi ensimmäisen jälleenmyyjänsä Turkissa İstiklal Caddesissä (katu), ja hänestä tuli ensimmäinen ulkomainen yritys, joka avasi jälleenmyyjän ja laati laskun Turkissa. Olettaen tittelin olevan ensimmäinen "suoramarkkinointi"-menetelmää hyödyntävä yritys, Singer matkusti useiden vuosien ajan Turkin vuoristokyliin yhdessä myyjiensä, ohjaajiensa ja teknikoidensa kanssa, joiden tehtävänä oli esitellä ja tiedottaa ihmisille Singer-ompelukoneiden käytöstä.

Singer esittelee Turkin markkinoinnin ensimmäiset

Singeristä tuli ensimmäinen yritys, joka käytti valtuutettua markkinointimenetelmää Turkissa. Saatuaan kuluttajien suostumuksen se teki iltaisin kotikäyntejä mainostaakseen ja myydäkseen tuotteitaan. Singer oli myös yksi niistä yrityksistä, jotka ottivat käyttöön "valtuutetun jälleenmyyjän" mallin Turkissa. Singer oli ensimmäinen yritys, joka laati käyttöoppaita, tarjosi kattavan palvelun, aloitti "takuukupongin" käytännön, järjesti ompelu-kirjontakoulutusta ja esitteli turkkilaisille kaasuliesi ja -uunit Turkissa. Lisäksi Singerillä oli rooli kaikkien Turkin johtavien vaateteollisuuden merkkien historiassa.

1910

"Jokainen älykäs ihminen tietää hyvin, että Singer-merkkiset koneet ovat ylivoimaisimpia ompelukoneita" Ensimmäinen Singer-ilmoitus julkaistiin "Serveti-Fünun" -sanomalehdessä Turkissa...

Historia - Singer-ompelukone (4)

1908

Singer aloitti toimintansa rakennuksessa numerolla Broadway 149 New Yorkissa. Rakennus koostui 47 kerroksesta ja oli silloin korkein pilvenpiirtäjä. Yritys käytti tätä rakennusta tasan 54 vuotta.

1913

3 000 000 Singer-ompelukoneita myytiin vuodessa.

1927

Singer avasi ensimmäisen ilmaisen ompelukurssinsa New Yorkissa, ja hänestä tuli ensimmäinen yritys, joka tarjosi räätälöintiä, ompelua ja kirjontakoulutusta maailmassa. 400 tuhatta kotiäitiä koulutettiin 600 paikkakunnalla 20 vuoden aikana. Kun 1960-luku lähestyi, kolme miljoonaa naista jatkoi koulutusta näillä kursseilla.

Ensimmäiset ompelukurssit Turkissa

Turkissa alettiin järjestää ilmaisia ​​ompelukursseja nimittämällä naisia ​​ompeluohjaajiksi.

1933

Singer julkaisi markkinoille Featherweight-mallin kevyen ompelukoneen. Ensimmäistä kertaa Chicagon kansainvälisillä messuilla mainostettu koneesta tuli niin suosittu, että sen valmistus jatkui 31 vuotta aina vuoteen 1964 asti. Koska tuhat kertaa minuutissa silmukan kyennyt Featherweight oli edelleen kysyntää myös valmistuksensa lopettamisen jälkeen, sen valmistusta jatkettiin kahdeksi vuodeksi vuonna 1968.

1939-45

Singer lopetti koneiden ja kodinkoneiden valmistuksen toisen maailmansodan vuoksi. Sen sijaan se aloitti sotateollisuudelle tarkoitetun valmistuksen.

LÄHETYKSET
100 VUOTTA

Singer saavutti 307,8 miljoonan dollarin myyntiluvun vuonna 1950, mikä merkitsee sen perustamisen 100-vuotispäivää.

  • 1958 |Singerin osakkeilla alettiin käydä kauppaa New Yorkin pörssissä.
  • 1959 |Factory of Singer perustettiin Turkkiin.
  • 1962 |Ensimmäinen Singerin siksak-konemalli "206" julkaistiin markkinoille. Lisäksi; sivuliikkeen hallintoosasto siirrettiin RCA-rakennukseen New Yorkiin.
  • 1965 |Touch & Sew -malli julkaistiin markkinoille. Konsolidoitu myynti nousi 979 800 000 dollariin.
  • 1966 |Konsolidoitu myynti ylitti 1 miljardin dollarin kynnyksen ensimmäistä kertaa ja 2 miljardin dollarin kynnyksen vuonna 1970.
  • 1978 |Ensimmäinen muistiompelukonemalli "Touchtronic 2001" tarjottiin myyntiin Yhdysvalloissa.
  • 1979 |Maailmanlaajuinen pääkonttori siirrettiin Stamfordiin Connecticutiin, New Yorkin naapuriin.
  • 1985 |Singer alkoi valmistaa Miracle Machines -malleja, jotka sopivat kaikenlaisiin ompelutarpeisiin ja -budjetteihin.
  • 1986 |Fashionmaker-malli, joka pystyy kirjomaan edistyneellä tasolla, tuotiin markkinoille.

1990

Singer alkoi valmistaa helppokäyttöistä Quantum-sarjaansa, joka on suunnattu ammattilaisille ja ompelun taiteen puolelle.

1994

Quantum XL-1000, maailman ensimmäinen tietokoneompelukone, valmistettiin. Sisäänrakennetut muistikortit helpottivat hämmentäviä kirjontatöitä.

1998

Laulaja palasi New Yorkiin.

1999

Singer teki sopimuksen Nintendon kanssa täysin tietokoneistetun ompelukoneen valmistamisesta Game Boy -teknologiaa hyödyntäen. Izek-mallin digitaalinen ompelukone tarjottiin myyntiin vuoden kuluttua.

100 vuotta Turkissa

Turkissa Singer oli yksi tärkeimmistä todistajista ja kannattajista vuosille, jotka ulottuivat Ottomaanien valtakunnasta republikaanikausiin, kaikkiin Turkin läpikäymiin radikaaleihin muutoksiin ja kaikkiin Turkin toteuttamiin askeliin tullakseen nykyaikaiseksi maaksi.. 2004

2004

Singerin tehdas suljettiin Turkissa. Singer-ompelukoneita alkoi tulla ulkomailla sijaitsevista tehtaista.

2005

Futura CE 200, ensimmäinen ompelukone, joka voidaan liittää tietokoneisiin USB-kaapelilla, tuli markkinoille.

Historia - Singer-ompelukone (5)

2008

Confidence 7470 -mallista tuli kone, joka tarjoaa sinulle ensimmäistä kertaa mahdollisuuden kirjoittaa turkkilaisilla merkeillä.

2013

Singeristä tuli ensimmäinen ompelukoneyritys, joka tarjosi sähköisten ja tietokoneistettujen ompelukonemallien asennuspalvelun maksutta kaikkialla Turkissa.

Singer Port, jota alun perin sovellettiin Turkissa kaikkialla maailmassa, toteutui ~ Singer Portin ansiosta tuotetietojen kulku tuli hallittavaksi ja raportoitavaksi yhdellä painikkeella verkossa. Perustetun järjestelmän ensisijaisena tavoitteena oli asiakastyytyväisyyden lisääminen.

2014

Laulaja Turkki täytti 110 vuotta. Pyrkiessään aina tarjoamaan parempaa elämää turkkilaisille paitsi tuotteillaan myös koulutusillaan, Singer on jatkossakin alansa edelläkävijäbrändi Turkissa...

Kehittyvän teknologian mukana Singer Turkey uudisti singer.com.tr:n ja alkoi myydä kaikkia tuotteitaan verkossa SINGER-takuulla.

2015

Aloimme julkaista tuotteidemme sisältämien käyttöohjeiden sisältöä Singer Turkey YouTube -kanavalla.

Käytämme edelleen aktiivisesti YouTube-kanavaamme lataamalla säännöllisesti videoita treeneistä, paininjalkojen ja tarvikkeiden käytöstä sekä erilaisista ompeluprojekteista.

2019

Julkaisimme overlock-koneen, joka helpottaa käyttöä ilmakierteityssiepparilla.

Toimme markkinoille minikäsiompelukoneen.

2020

Toimme markkinoille Singer EM9305 -mallin, ensimmäisen kirjontakoneen, jossa on värillinen kosketusnäyttö.

Sen aikana, kun pandemian vuoksi olimme kotoisin kodeissamme, tuotimme videosisältöä Singerin asukkaille sosiaalisessa mediassa, kuten YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa, sekä järjestimme suoria lähetyksiä, joihin seuraajamme saattoivat osallistua.

Instagram- ja Facebook-tileillämme suoritetuilla lähetyksillä saavutimme suuren yleisön, mukaan lukien ne, jotka pitivät ompelua välttämättömänä osana elämäänsä, sekä muita, jotka etsivät uutta harrastusta. Tarjosimme apua erilaisiin ideoihin, joista voisi olla hyötyä ompelussa.

Sponsoroimme muotisuunnitteluosaston kursseja, jotka lähetettiin EBA TV:ssä ja tarjottiin ammatillisissa lukioissa. Jos haluat katsoa näitä Singer-ompelukoneita ja ompelulaitteita sisältäviä videoluentoja, voit katsoa niitä sekä EBA TV:stä että Singer Turkey YouTube -kanavalta.

2021

OLEMME ILOISTA JUHLILLA 170 VUOTTAMUUTTA YHDESSÄ!

Joskus annoit meille talosi mukavimman kulman, ja joskus arvostit meitä eniten työpaikalla.

Jaoimme lomasi, hetkiä, jolloin täytit luokat, ja onnellisimmat päiväsi.

Muistatko? Aluksi olimme vasta aloittelijoita; meistä tuli mestareita yhdessä. Näimme poikkeuksellisia ponnistelujasi käsintehtyjen tuotteiden parissa. Meistä tuli yksi sydämissämme sinun ansiostasi.

Jaamme vielä monta vuosisataa yhdessä, Turkki.

Kiitos...

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated: 01/12/2023

Views: 5375

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.