NY Juror Information - Kysymyksiä ja vastauksia (FAQ) (2023)

 • Mistä saat mahdollisten tuomarien nimet?
 • Kenen pitää raportoida?
 • Mitä tapahtuu, jos tuomari ei ilmoittaudu tuomaristopalveluun?
 • Mitä majoitusta on tarjolla vammaisille valamiehistöille?
 • Voivatko tuomarit lykätä tuomaristotyötä myöhempään ajankohtaan?
 • Kuinka kauan tuomariston palvelus on?
 • Saavatko tuomarit korvauksia?
 • Kuinka kauan kestää, että tuomarit saavat palkan?
 • Entä jos kutsuni tai kyselylomake katoaa?
 • Voinko pyytää vapautusta palvelusta taloudellisen tai lääketieteellisen vaivan vuoksi?
 • Onko tuomareilla ikärajaa?
 • Mitä tapahtuu, jos tuomari ei ilmoittaudu tuomaristopalveluun?
 • Jos toimin valamiehistönä liittovaltion tuomioistuimessa, täytyykö minun silti palvella osavaltion tuomioistuimessa?
 • Jos toimin valamiehistönä New Yorkin osavaltion tuomioistuimessa, pitääkö minun edelleen palvella liittovaltion tuomioistuimessa?
 • Kuinka tuomarit voivat kommentoida tuomaristopalvelua?

Mistä saat mahdollisten tuomarien nimet?

Mahdolliset tuomarit valitaan satunnaisesti rekisteröityjen äänestäjien, Division of Motor Vehicles:n myöntämien ajokorttien tai henkilötodistusten haltijoista, New Yorkin osavaltion tuloverovelvollisista, työttömyysvakuutuksen tai perheavun saajista ja vapaaehtoisista.

Kenen pitää raportoida?

New Yorkin osavaltiossa ei ole automaattisia poikkeuksia tai tekosyitä tuomaristopalvelusta. Jokaisen kelvollisen on palveltava. Olet oikeutettu toimimaan tuomarina New Yorkin osavaltiossa, jos olet:
1)Yhdysvaltain kansalainen,
2)vähintään 18-vuotias ja
3)sen piirikunnan asukas, johon sinut on kutsuttu palvelemaan.

Lisäksi tuomarien on

4)ymmärtää ja kommunikoida englantia
kieli ja
5)ei ole tuomittu rikoksesta

Mitä tapahtuu, jos tuomari ei ilmoittaudu tuomaristopalveluun?

Tuomariston velvollisuus, kuten verojen maksaminen, on pakollinen. Tuomariston tehtävien ohittaminen voi johtaa siviili- tai rikosoikeudellisiin seuraamuksiin. Lisäksi kaikille, jotka jättävät väliin tuomaristopalvelun, määrätään uusi päivämäärä tulevalle tuomaristotyölle.

Mitä majoitusta on tarjolla vammaisille valamiehistöille?

Tuomioistuin tarjoaa palveluita tai apuvälineitä vammaisten valamiehistön kohtuudella majoittamiseen. Kuulovammaisille yleisesti saatavilla olevia apuvälineitä ovat muun muassa kuuntelulaitteet, viittomakielen tulkit ja oikeudenkäyntien "reaaliaikainen" tekstitys. Tuomioistuimet voivat myös tarjota lukijan näkövammaisille valamiehille. Liikuntarajoitteinen valamies, joka lähetetään oikeussaliin pääsyvaikeuksien vuoksi, voidaan siirtää toiseen paikkaan, johon on helpompi päästä. TDD-käyttäjät voivat soittaa välityspalveluun numeroon 1-800-662-1220. Joillakin tuomioistuimilla voi olla TDD tai TTY virkailijan toimistossa. Käyttöä koskevat kysymykset tai avunpyynnöt tulee osoittaa valamiehistön jäsenelle, tuomioistuimen virkailijalle tai tuomarille.

Voivatko tuomarit lykätä tuomaristotyötä myöhempään ajankohtaan?

Voit lykätä palvelua kerranverkossatai soittamalla numeroon 800-449-2819 vähintään viikkoa ennen palvelupäivää. Pidä tuomarisi indeksinumero (kutsustasi) mukanasi, kun soitat. Valitse päivämäärä 2–6 kuukauden ajalta kutsustasi, niin sinulle määrätään valitsemaasi lähimpänä käytettävissä oleva päivämäärä. Kaikki tulevat pyynnötlykkäystai anteeksipyyntö tulee tehdä ottamalla yhteyttä paikalliseen tuomaritoimistoon.

Jos et voi palvella, vaikka sinulle myönnettäisiin lykkäys, voit ottaa yhteyttä paikalliseen tuomaritoimistoon ja pyytää vapautusta palveluksesta. Komissaari voi pyytää sinua toimittamaan asiakirjatodisteen syistä, joiden vuoksi sinun on annettava anteeksi.

Kuinka kauan tuomariston palvelus on?

Tuomarit, jotka eivät osallistu valamiehistön oikeudenkäyntiin, voivat toimia vain 1–2 päivää. Vaikka tuomaria ei tarvita oikeudenkäyntiä varten, hänet voidaan kuitenkin pyytää olemaan käytettävissä tai päivystämään enintään viisi päivää. Niiden, jotka valitaan toimimaan valamiehistöön, on osallistuttava vain yhteen oikeudenkäyntiin. Tuomari ilmoittaa tuomarille, kuinka kauan oikeudenkäynnin odotetaan kestävän. Palvelusaika suuressa tuomaristossa voi vaihdella kahdesta viikosta kuukauteen tai enemmän. Lisätietoja palvelusta suurena tuomarina saat Unified Court Systemin "Suuren tuomarin käsikirja.”

Maksetaanko tuomarit?

Tuomaristomaksu on 40 dollaria päivässä. Jos palvelus kestää yli 30 päivää, tuomioistuin voi hyväksyä ylimääräisen 6 dollaria päivää kohden tuomaria kohti. Maksun maksaa valtio tai työnantaja riippuen (1) palveluspäivästä ja (2) työnantajan koosta. Työnantajan tuomariston palkkiovelvoitteet on selitetty alla. Voit käyttää kaaviota saadaksesi apua selvittääksesi, kuinka säännöt soveltuvat yksilöllisiin olosuhteisiisi.Kuka maksaa tuomaristomaksusi?” Tuomareiden komissaari kerää sosiaaliturvatunnuksen kaikilta tuomarilta, jolle todennäköisesti maksetaan 600 dollaria tai enemmän tuomaristopalkkioita.

Kuinka kauan kestää, että tuomarit saavat palkan?

Neljästä kuuteen viikkoa.

Entä jos kutsuni tai kyselylomake katoaa?

Ota yhteyttä paikalliseen tuomaristoon. Löydät yhteystiedot vierittämällä alas vasemman valikon ruudussa "Valitse maakunta".

Lähetä maakuntasi sähköposti:

Voinko pyytää vapautusta palvelusta taloudellisen tai lääketieteellisen vaivan vuoksi?

Joo. Tuomarien on yleensä toimitettava asiaa tukevat asiakirjat. Ota yhteyttä paikalliseen tuomaristoon.

Lähetä maakuntasi sähköposti:

Onko tuomareilla ikärajaa?

Tuomarien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Yläikärajaa ei ole. Jos uskot, että et voi palvella ikään liittyvästä syystä, ota yhteyttä paikalliseen tuomaritoimistoon keskustellaksesi mahdollisista majoituksesta tai vapautuksesta. Paikallinen komissaari voi myös neuvoa, tarvitaanko anteeksipyyntöön mitään tai minkä tyyppisiä asiakirjoja.

Mitä tapahtuu, jos tuomari ei ilmoittaudu tuomaristopalveluun?

Tuomariston velvollisuus, kuten verojen maksaminen, on pakollinen. Tuomariston tehtävien ohittaminen voi johtaa siviili- tai rikosoikeudellisiin seuraamuksiin. Lisäksi kaikille, jotka jättävät väliin tuomaristopalvelun, määrätään uusi päivämäärä tulevalle tuomaristotyölle.

Jos toimin valamiehistönä liittovaltion tuomioistuimessa, täytyykö minun silti palvella osavaltion tuomioistuimessa?

Henkilö, joka työskentelee New Yorkin osavaltion tai liittovaltion tuomioistuimessa – joko ilmoittamalla henkilökohtaisesti tai olemalla käytettävissä palveluksessa puhelimitse – ei tavallisesti ole oikeutettu toimimaan uudelleen New Yorkin osavaltion tuomioistuimissa vähintään kuuden ajan. vuotta. Valaamies, joka palvelee normaalisti yli kymmenen päivää, ei ole oikeutettu palvelemaan uudelleen New Yorkin osavaltion tuomioistuimissa vähintään kahdeksaan vuoteen. Tuomarit, jotka ilmoittautuvat fyysisesti palvelemaan kaupunki- ja kylätuomioistuimissa, ovat oikeutettuja palvelemaan uudelleen kuuden vuoden kuluttua. Se, että henkilö on kelvollinen palvelemaan, ei tarkoita, että hänet kutsutaan.

Jos toimin valamiehistönä New Yorkin osavaltion tuomioistuimessa, pitääkö minun edelleen palvella liittovaltion tuomioistuimessa?

Jokainen New Yorkin osavaltion neljästä liittovaltion piirituomioistuimesta kohtelee palvelukieltoon kuluvaa aikaa eri tavalla. Itäiset, läntiset ja pohjoiset piirit vapauttavat palveluksesta jokaisen, joka on palvellut kahden vuoden sisällä. Eteläinen piiri antaa anteeksi kaikille, jotka ovat palvelleet neljän vuoden sisällä. Jos palvelusi itäisellä alueella (Queens, Kings, Richmond, Nassau tai Suffolk) rajoittui puhelinvalmiustilaan, et ole vapautettu liittovaltion oikeuspalvelusta. Pohjoisessa piirikunnassa (32 pohjoista maakuntaa) ei vapauteta kutsuttua valamiehistöä, joka osallistui valamiehistön valintaan osavaltion tuomioistuimessa, mutta jota ei valittu toimimaan valamiehistön jäseneksi. Tarkempia tietoja kunkin tuomioistuimen käytännöistä on osoitteessaNYS:n liittovaltion tuomariston säännöt.

Kuinka tuomarit voivat kommentoida tuomaristopalvelua?

 • Ota yhteyttä piirikuntasi tuomaristoon:
  Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja palvelustasi, liitä mukaan tuomariston indeksinumero. Se on kyselylomakkeessasi tai kutsussasi viivakoodin vieressä.

  NY Juror Information - Kysymyksiä ja vastauksia (FAQ) (15)

 • Yleisiä kommentteja varten voit lähettää sähköpostianyjuror@nycourts.govtai soita numeroon 1-800-NYJUROR [1-800-695-8767].

FAQ:tAdobe Acrobatissa.

FAQs

What happens if you don t fill out juror qualification questionnaire ny? ›

The commissioner of jurors may bring a noncompliance proceeding against a person who fails to respond to the juror qualification questionnaire or summons to appear for jury service by serving upon such person, either personally or by first-class mail, a notice of noncompliance in a form prescribed by the Chief ...

Do I have to fill out juror qualification questionnaire NYC? ›

The purpose of the Juror Qualification Questionnaire is to determine if you are eligible to serve on a jury. If I receive a jury questionnaire, do I have to do anything? Yes; failure to respond to a jury questionnaire could result in fines or other penalties.

What is the penalty for not returning jury duty questionnaire in NY? ›

Upon proof of noncompliance after proper notice, such person “shall be subject to a civil penalty not to exceed two hundred fifty dollars for failing to respond” to the jury questionnaire.

What disqualifies you from jury duty in NY? ›

ONE IS NOT QUALIFIED TO SERVE AS A JUROR IF:

If you have served on jury duty within the past 4 years. If you have been convicted of a felony. If you are under the age of 18 years.

What is the best excuse to miss jury duty? ›

Reasons for Being Excused from Jury Service
 • Medical reasons.
 • Public necessity.
 • Undue hardship.
 • Dependent care.
 • Student Status.
 • Military conflict.
 • Other reason deemed sufficient by the court.

Why did I get a juror qualification questionnaire NYC? ›

The Juror Qualification Questionnaire simply allows the Court to determine if a person is qualified to serve as a juror. If a person is selected to serve and receives a summons to report, he/she may ask to be excused at that time.

Can I skip jury duty in New York? ›

Jury duty, like paying taxes, is mandatory. Skipping jury duty can result in civil or criminal penalties. In addition, anyone who skips jury service will be assigned a new date for future jury service.

What are two acceptable exemptions from jury duty in NY? ›

The primary excuses for jury duty include:
 • Old age.
 • Medical/health conditions.
 • Being the caregiver of a child.
 • Being the caregiver of a person with a disability.
 • Active-duty military service.
Feb 3, 2023

Can you be excused from jury duty if you are over 70 in NY? ›

While many states allow individuals over a certain age to request exemption from jury duty on account of their age, New York has no such statutory exemption. Elderly individuals may still be able to request exemption from jury duty on account of health, mobility, or other factors.

What happens if you accidentally miss jury duty NYC? ›

In most cases, you will receive a second summons for jury duty. However, missing jury duty summons can be treated as contempt of court. Contempt of court may be punished by fines and jail time.

What is the oldest age you can do jury service? ›

What Is the Jury Duty Age Limit?
 • Age 65 (Mississippi and South Carolina)
 • Age 70 (Alabama, Alaska, California, Delaware, Florida, Georgia, Idaho, Illinois (varies by county), Louisiana, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Hampshire, Nevada, Oklahoma, Oregon, Texas, Virginia, and West Virginia)
Feb 6, 2023

How often can you be summoned for jury duty in NY? ›

How often must I serve jury duty? Under Federal law, a person cannot be required to serve jury duty more often than once every two (2) years.

What disqualifies you from jury duty USA? ›

Excuses from Jury Service

Such groups may include persons over age 70; persons who have, within the past two years, served on a federal jury; and persons who serve as volunteer fire fighters or members of a rescue squad or ambulance crew.

Does your employer have to pay you for jury duty in New York? ›

Employers are encouraged but not required to pay an employee's full daily wage while the employee is reporting to serve as a juror. Employers of more than 10 employees must pay jurors the jury fee of $40 or the employee's wage (whichever is lower) each day for the first three days of jury service.

What do you wear to jury duty in NYC? ›

Proper court attire is mandatory. No jeans, shorts, tank tops, sweats or other very casual attire is permitted. Dress "business casual" or "business" for your appearance.

What happens if you don't respond to jury duty NY? ›

Skipping jury duty can result in civil or criminal penalties. In addition, anyone who skips jury service will be assigned a new date for future jury service.

What happens if you ignore jury duty letter NY? ›

In most cases, you will receive a second summons for jury duty. However, missing jury duty summons can be treated as contempt of court. Contempt of court may be punished by fines and jail time.

Can you be excused from jury duty in New York? ›

HARDSHIPS/EXCUSES: Excuses are rarely granted and documentation/proof is necessary. If granted, excuse periods may not exceed 24 months. Medical, Caregivers, Financial and Full Time Students REQUIRE PROOF. Please mail the required proof along with the original signed Jury Summons (Part A) to the above address.

What happens if you forgot to fill out jury duty questionnaire Illinois? ›

Failure to respond may result in a summons to appear before the Court to explain why you have not completed the Juror Qualification Questionnaire. You may also complete and submit your juror qualification questionnaire online with our system known as eJuror.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 10/08/2023

Views: 5531

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.