Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (2023)

Velvollisuuden kutsuPäätös hypätä Battle Royalen kelkkaan ei ehkä olisi ollut yhtä onnistunut, jos se ei olisi ollut saatavilla ilmaiseksi. Tai jos se ei ollut niin pirun vaikuttavaa katseltavaa. Nämä hyperrealistiset grafiikat maksavat kuitenkin, ja saavuttaaksesi silkinpehmeän kuvataajuuden, haluat säätää joitain sen tarjoamia asetuksia. Ja niitä on paljon.

Suoritusoppaamme tulee juuri tähän – se auttaa sinua saamaan jongleerauksen oikeannäköisen pelin ja loistavasti suoriutuvan pelin välillä.

Call of Duty: Warzone on moninpeli, ja sellaisenaan kuvataajuudet voivat vaihdella paljon eri ajojen välillä. Joskus joudut sala-ampujaksi etkä koskaan näe ketään läheltä. Muina aikoina se on verilöyly alusta alkaen – varsinkin jos hyppäät ensimmäisen tilaisuuden tullen. Tämä saattaa johtaa siihen, että joitain asetuksia on lähes mahdotonta mitata kunnolla live-palvelimilla.

Sisäänrakennettua vertailukohtaa ei ole, joten kaikkien asetusten testaamiseksi olen käyttänyt pelin harjoitustilaa, joka pudottaa sinut louhostilaan 23 vihollisbotin kanssa. Se on yleensä intensiivisempi kuin normaali peli. Se ei kuitenkaan ole huono asia, koska huomasin, että tässä kuvatut kuvanopeudet maalaavat jotain pahimmasta mahdollisesta skenaariosta. Jos saat kuvanopeudet suoraan tänne, sinun pitäisi olla hyvä, kun kohtaat oikeita pelaajia.

Ne, joilla on vanhemmat GPU:t, erityisesti joissa on rajoitettu VRAM-muisti, joutuvat asettamaan monet asetukset alhaisiksi. Call of Duty: Warzonessa on VRAM-käyttömittari näytön oikeassa yläkulmassa, jota kannattaa pitää silmällä – jos se muuttuu punaiseksi, sinun on säädettävä asetuksiasi, jos et halua pudota alas. törmäyskaupunkiin.

Testin varsinainen liha on alla, mutta jos haluat nopean myynnin, nämä ovat välittömät suosittelumme.

 • Ota Reflex käyttöön, jos voit
 • Ota DLSS käyttöön, jos voit
 • Pudota tekstuurisuodatin Anisotrooppiset asetukset nostaaksesi vähimmäiskuvanopeutta
 • Valitse Normaali Shadow Map -resoluutio
 • Poista DirectX-säteenseuranta käytöstä
 • Tweak Ambient Occlusion
 • Poista näytön tilan heijastukset käytöstä

Nvidia Reflex

Nvidia Reflex ei vaikuta suorituskykyisi perinteisiin grafiikka-asetuksiin verrattuna, ainakaan millään merkittävällä tavalla. Sitä kannattaa kuitenkin korostaa, koska se voi saada Warzonen reagoimaan paremmin, jos pakkaat Nvidia-näytönohjaimen. Tässä on kaksi tasoa Disabled-tason lisäksi.

Käytössä vähentää viivettä, kun taas Enabled + Boost lisää grafiikkasuorittimen kellotaajuutta, kun peli on sidottu suorittimeen. Kävimme katsomassaNvidia Reflexjokin aika sitten, ja kannattaa tarkistaa, jos pakkaat Nvidia GPU:ta.

Huomaa, että et tarvitse uusimpia ja parhaita 30-sarjan kortteja käyttääksesi tätä ominaisuutta, ja voit todellakin usein nähdä suuremman viiveen pienenemisen GTX 1650 Super- ja 1660 Ti -korteissa.

Käytä periaatteessa Reflexiä, jos voit.

Call of Duty: Warzonen parhaat grafiikkaasetukset - Suorituskyky

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (1)

Call of Duty: Warzonessa ei ole grafiikan esiasetuksia. Peli yrittää tarjota sinulle kohtuulliset asetukset, kun lataat sen ensimmäisen kerran, mutta sinun on parempi ottaa hallinta haltuunsa ja varmistaa, että saat optimaalisen kokemuksen. Tämä pätee erityisesti, jos kaipaat kilpailukykyisiä kuvanopeuksia etkä välitä uhrata graafista tarkkuutta varmistaaksesi, että sinulla on etulyöntiasema reaktioajoissasi.

Olen testannut Warzonea korkeilla asetuksillakolme MSI-käyttöistä pelilaitettasekä MSI-pelikannettavaamme nähdäksesi, millaista suorituskykyä katsot.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (2)

Hyvä uutinen on, että 1080p:llä ainakin Warzone on hyvin optimoitu peli. Etsit hyvää lähtökohtaa kaikissa järjestelmissä. Jopa MSI GeForce GTX 1650 Super -näytönohjaimella toimiva budjettikone onnistui täysin kunnioitetun 69 fps:n nopeudella kaiken maksimissaan – tällä kortilla ei ole säteenseurantaa, joten se on kytketty pois päältä tässä koneessa, mutta muuten ne ovat vertailukelpoisia. Se on samanlainen tarina myös budjettipelaamiseen tarkoitetussa kannettavassa tietokoneessa, joka onnistui 80 fps 1080p alkuperäisellä resoluutiollaan.

Sana sponsoristamme

Kumppaninamme näissä yksityiskohtaisissa suorituskykyanalyyseissä MSI toimitti tarvittavan laitteiston Call of Duty: Warzonen testaamiseen erilaisilla PC-pelilaitteistoilla.

Tämä johtaa ilmeiseen kysymykseen: eikö 60 fps riitä? Vaikka se sopii hyvin moniin peleihin, kilpailevien räiskintäpelien osalta se ei ole. Jos haluat parhaan mahdollisuuden reagoida edessäsi ponnahtavaan vastustajaan, mitä enemmän kehyksiä sen parempi.

Ja kyllä, jos se tarkoittaa visuaalista uskottavuutta pelinirvanaan, niin olkoon niin. Oikeiden asetusten valitseminen uhraamista varten on kuitenkin tämä opas, koska sinun ei pitäisi saada pelistä näyttämään perunalta nauttiaksesi nopeasta kuvanopeudesta ja vähän viiveestä.

Käytämme MSI RTX 3060 Ti:tä sisältävää keskitason laitteistoamme saadaksemme kuvan siitä, mitä eri asetukset vaikuttavat suorituskykyisi Call of Duty: Warzone -pelissä, ja jota voit muokata pilaamatta pelikokemustasi.

Huomaa, että keskimääräiset kuvataajuudet eivät muutu liikaa monilla näillä asetuksilla, mutta minimit voivat nousta melkoisesti. Nämä minimit ovat tärkeämpiä kilpailevassa ampujassa, koska juuri nämä matalat arvot voivat määrittää, kuinka reagoiva ja johdonmukainen koneesi on nopeasti etenevässä tulitaistelussa.

Call of Duty: Warzonen parhaat grafiikkaasetukset - Yksityiskohdat ja tekstuurit

Kuva

1

/

2

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (7)

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (8)

Tämä osio tarjoaa seitsemän asetusta, jotka vaikuttavat peruspelin ulkonäköön. Monilla näistä asetuksista on kuitenkin vain vähäinen vaikutus suorituskykyyn, joten kannattaa keskittyä siihen, missä sillä on eniten merkitystä. Kaavio osoittaa, että pääasetukset ovatTekstuurin resoluutiojaTekstuurisuodatin Anisotrooppinen.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (9)

Valittavana on neljä eri pintakuviotasoa, ja High-vaihtoehto tuottaa kauneimman grafiikan samalla kun sillä on suurin vaikutus suorituskykyyn. Tämän asetuksen pienentäminen vaikuttaa kuitenkin välittömästi pelin visuaaliseen tarkkuuteen ja voi muuttaa sen realistisesta ampujasta sarjakuva painajaiseksi. Tästä syystä suosittelemme jättämään tämän mahdollisimman korkealle, vaikka se vaikuttaa suorituskykyyn, koska alemmat asetukset jättävät muuten melko ruman pelin.

Tekstuurien resoluutiolla on merkittävä vaikutus tarvitsemasi VRAM-muistin määrään, joten vanhemmissa korteissa on oltava alhainen tai erittäin alhainen, jotta se toimisi luotettavasti.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (10)

Kauempana olevat tekstuurit eivät tarvitse niin yksityiskohtaista yksityiskohtaa kuin läheiset. Tämä pätee erityisesti, jos nämä tekstuurit ovat kulmassa soittimeen nähden – esimerkiksi lattioilla ja seinillä. Tämän asetuksen avulla voit menettää jonkin verran visuaalista tarkkuutta suorituskyvyn nousuun.

Saat merkittävän parannuksen minimikuvanopeuteen kääntämällä tämän Low-tilaan, 17 %:lla se on yksi suurimmista muutoksista, joita voit itse asiassa tehdä, mutta sinun on tarkistettava itse, tekeekö se pelistä vähän liian yksityiskohtainen. Koska se ei ole niin jyrkkä kuin tekstuurin laadun heikkeneminen

Call of Duty: Warzonen parhaat grafiikkaasetukset - Shadow & Lighting

Kuva

1

/

2

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (11)

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (12)

Tämä asetusnäytön osa kattaa maailman valaistuksen. Toisin kuin edellisessä osiossa, tässä olevat vaihtoehdot vaikuttavat suorituskykyyn paljon enemmän, ja ne kannattaa tehdä oikein.Varjokartan resoluutio,Ambient Okkluusio, jaNäytön tilan heijastuksetovat kaikki tekemisen arvoisia.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (13)

Jos haluat tehostaa suorituskykyä helposti vaikuttamatta liikaa pelin ulkonäköön, varjokartan resoluution pienentäminen on oikea tapa. "Extra"-asetuksen pudottaminen paransi 10 % keskimääräisiä kuvanopeuksia ja lähes 15 % parannusta minimiin, mikä on vielä tärkeämpää.

Testauksessa ei ollut paljon eroa High, Normal ja Low välillä, joten niin kauan kuin et käytä korkeimmalla asetuksella, sinun pitäisi olla hyvä. Jos et ole vieläkään varma, pysy 'Normaalissa'. Sinun on vaikea huomata liian paljon eroa pelin sisällä säätämällä tätä, sillä alemmilla asetuksilla on hieman karkeammat varjokartat, jotka tekevät varjoista vähemmän teräviä, mutta kun yrität havaita vihollispelaajia, se ei ole jotain. huomaa muutenkin liikaa.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (14)

Säteenseuranta voi tuottaa vaikuttavan realistisia visuaalisia kuvia, mutta kilpailevissa räiskintäpeleissä siihen ei ole paljon tarvetta, koska sen käynnistäminen vaatii usein vakavan suorituskyvyn. Tässä puhumme kuitenkin vain säteen jäljitetyistä varjoista, mikä tarkoittaa, että vaikutus ei ole aivan niin voimakas – näitä säteen jäljitettyjä varjoja voi olla rehellisesti sanottuna vaikea havaita – mutta samalla suorituskyky ei ole niin voimakas. loistava.

Suosittelemme kuitenkin kytkemään tämän pois päältä saadaksesi joitain kehyksiä takaisin minimiin, erityisesti näkemään noin 10 %:n hyvän lisäyksen. Jätä tämä päälle vain, jos olet äskettäin päivittänyt GeForce RTX -näytönohjaimeen ja haluat esitellä sen tuottamia hauskoja varjoja.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (15)

Ambient Occlusion tekee pelimaailmasta uskottavamman, koska se auttaa ankkuroimaan esineitä ympäristöönsä valaisemalla ne realistisemmalla tavalla – huoneiden kulmissa olevat esineet ovat luonnollisessa varjossa, ikkunalaudat luovat varjoja niiden alle. Siitä huolimatta realismilla on hintansa, ja tässä on 12 prosentin osuma suorituskykyyn, kun tämä on käytössä sen sijaan, että se olisi kokonaan poistettu käytöstä.

Call of Duty: Warzone tarjoaa neljästä ympäristön okkluusiotasosta valittavana, ja voit ottaa tehosteen käyttöön yksitellen staattisille objekteille ja dynaamisille objekteille – kukin niistä tuottaa noin 7–8 %:n suorituskyvyn tai 12 % yhteensä. Se saa maailman näyttämään hieman vähemmän uskottavalta, mutta se on varsin hienovarainen tehoste kilpailevassa ampujassa ja saatat olla vaikea huomata sen puuttumista. Itse suosisin hieman korkeampaa kuvanopeutta.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (16)

Warzone ei käytä laskennallisesti kallista säteenseurantaa heijastuksiinsa, vaan luottaa tekniikkaan, jota kutsutaan näyttötilaheijastuksiksi (SSR), saavuttaakseen hyväksyttävän vaikutuksen.

Se ei ole täydellinen, ja on tapoja osoittaa, kuinka epätäydellinen se on, mutta se ei todellakaan kuulu tämän oppaan soveltamisalaan. Jos kuitenkin haluat tutkia sitä itse, kulje lätäkölle tai järvelle ja näet pinnassa jotain lähestyvän heijastusta.

Rehellisesti sanottuna, vaikka joissakin peleissä on ongelmia SSR:n kanssa, tässä se on ehdottomasti tarpeeksi hyvä siihen, mitä tarvitaan. Junavaunun näkeminen heijastuvan hetkeksi lätäkkössä, kun juokset sen ohi, on luultavasti kaikki mitä tarvitaan, ja se tekee sen hienosti. Tämän kytkeminen pois päältä tekee lätäkköstä jännittämättömän harmaaksi altaan, mutta antaa sinulle 10-15% lisäyksen minimiin, mikä on luultavasti riittävä syy.

Call of Duty: Warzone Best Graphics Settings - Jälkikäsittely

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (17)

Suurin osa jälkikäsittely-osion asetuksista riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, koska niillä on vain vähän vaikutusta suorituskykyyn. Silti sinun tulee ehdottomasti varata muutama sekunti liikkeen sumennusvaihtoehdon poistamiseen, koska liikesumennus on kauhistus, eikä sillä ole minkäänlaista sijaa kilpailevassa ampujassa.

Syvyysterävyys tulisi myös poistaa käytöstä, sillä vaikka se on elokuvissa siisti tehoste silmän tarkentamiseen, sillä ei ole sijaa tässä.

Sivun alareunassa on myös vaihtoehto Ota käyttöön dynaaminen resoluutio, joka muuttaa pelin hahmontamaa resoluutiota yrittääkseen saavuttaa määritellyn kuvanopeuden. Kokeilin tätä nopeudella 160 fps ja peli tekee kohtuullista työtä yrittäessään saavuttaa tämän tavoitteen, vaikka se olikin hieman lyhyt 150 fps nopeudella 99 %:n miniminopeudella 108 fps.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (18)

Jos jokin asetus parantaa suorituskykyäsi melkoisesti, se on Nvidian DLSS. Pelkästään tämä yksi vaihtoehto voi tarjota valtavan 60 %:n lisäyksen kuvanopeuksiisi käyttämällä Ultra Performance -asetusta, vaikka tasapainotettu asetus, joka tuottaa lähes identtisen visuaalisen kuvan pelin pelaamiseen alkuperäisellä resoluutiolla, parantaa silti 43 %. kehysnopeudet.

Nvidia Deep Learning Super Sampling tekee pelin käytännössä pienemmällä resoluutiolla ja skaalaa sitten lähdön valitsemaasi resoluutioon käyttämällä koneoppimistaikuutta. Koska se hahmonnetaan pienemmällä resoluutiolla, se on nopeampi. Paljon nopeampi. Ja tulokset ovat uskomattomia, sinun olisi todella vaikea erottaa toisistaan ​​pelin ollessa käynnissä.

DLSS on ensisijaisesti hyödyllinen, kun yrität käyttää korkeammalla resoluutiolla – esimerkiksi 4K:lla, koska se voi muuttaa hitaan kokemuksen sujuvaksi, hyvännäköiseksi.

Pelin sisäinen työkaluvihje kertoo, että Ultra Performance -asetusta suositellaan vain 8K-pelaamiseen ja että Performancea suositellaan 4K-näytöille, vaikka kannattaa kokeilla itse, huomaatko eron.

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (19)

Anti-aliasing yrittää tasoittaa rosoisia reunoja pelin sisällä. Se on tekniikka, joka on ollut käytössä jo jonkin aikaa ja tuottaa tasaisemman näköisen kuvan, vaikka sillä on myös kohtuulliset suorituskykykustannukset. Itse asiassa, verrattuna Filmic SMAA T2X:n korkeimpaan vaihtoehtoon, näet lähes 16 %:n suorituskyvyn parantuneen sen sammuttamisen yhteydessä – se ei ole asia, jolle et voi sanoa ei.

Aliasointi näkyy selvemmin suuremmilla näytöillä, joiden alkuperäinen resoluutio on pienempi. Alhaiset pikselit tuumalla periaatteessa. 27 tuuman 1080p-näyttö saa pelätyt jaggiesit erottumaan kauheasti joukosta, kun taas sinun on vaikea havaita niitä samankokoiselta 4K-paneelilta. Joten kuinka paljon anti-aliasointia tarvitset, riippuu suurelta osin siitä, mikä näyttö sinulla on.

Warzone tarjoaa neljä vaihtoehtoa tälle asetukselle, ja suorituskyky paranee listaa alaspäin. Jos huomaat, että et voi muuttaa tätä asetusta, sinun on varmistettava, että DirectX Raytracing on poistettu käytöstä ja että et myöskään käytä DLSS:ää, koska ne estävät sinut tämän vaihtoehdon hallinnasta.

Call of Duty: Warzone parhaat grafiikkaasetukset - Johtopäätös

Parhaat asetukset Call of Duty: Warzonelle (20)

Warzone toimii hyvin useilla eri laitteilla, ja sinun pitäisi pystyä saavuttamaan toistettavat kuvataajuudet, kun jäljellä on paljon kauneutta. Ja se on hyvännäköinen peli, joka pystyy kokemaan lumoavia hetkiä valon heikkeneessä ja vihollisen tulisuihkussa näkökentässäsi.

On vain sääli, että sinulla on harvoin tilaisuus todella nauttia siitä.

Siitä huolimatta, jos olet tosissasi kilpailevien ampujien suhteen, on hyvä mahdollisuus, ettet tyyty pelkkään "pelattavaan" peliin ja aseistettunakorkean päivityksen näyttö, haluat puristaa jokaisen viimeisen ruudun tästä pelistä. Tarvitset jokaisen reunan, johon voit tarttua varmistaaksesi, että ammut ensin tai ainakin näet, missä vastustajasi ovat piilossa.

Hyvä uutinen on, että monet asetukset odottavat säätämistä tuomaan sinulle pelinirvanan, eikä sinun tarvitse laskea kaikkea perunatasolle saadaksesi tämän edun. Monilla asetuksilla ei ole juuri mitään vaikutusta kuvanopeuksiin, ja ne lisäävät pelin yleisilmettä, joten jätä kaikki päälle ja nauti Verdanskista niinä lyhyinä tulitaistelun välissä.

Olitpa pakkaamassa aGeForce RTX 30804K:lla tai GTX 1650 Superilla 1080p:llä tämän sivun asetuserittelyn pitäisi kertoa sinulle kaikki mitä tarvitset täydelliseen tasapainoon visuaalisen ja suorituskyvyn välillä.

Ja muista, pysy pakkasella siellä!

FAQs

How to get 240 fps on Warzone? ›

Best Warzone 2 PC settings for max FPS
 1. Display Mode: Fullscreen Exclusive.
 2. Display Monitor: Select monitor with the fastest refresh rate.
 3. Display Adapter: Your graphics card.
 4. Screen Refresh rate: Maximum for monitor (144hz / 240hz)
 5. Display Resolution: 1080p – Avoid 1440p/4K as it will significantly reduce FPS.
Jul 11, 2023

Is Ashika Island gone? ›

But while Al Mazrah continues to reign supreme for Ranked and large-scale games, the new Warzone playlist update has removed Ashika Island. As of June 14, Ashika Island will not be playable. Only Ranked, Vondel (all squad sizes), Al Mazrah (Solos and Quads), and Plunder (Quads) will be available.

How much is 2400 cod points? ›

Call of Duty: Warzone 2400 COD Points $19.99 [Digital] 67%would recommend to a friend. The vast majority of our reviews come from verified purchases. Reviews from customers may include My Best Buy members, employees, and Tech Insider Network members (as tagged).

How do you turn off 3rd person in MW2? ›

How to turn off third-person mode in Modern Warfare 2
 1. Head to the main menu.
 2. Hover over Quick Play mode.
 3. Select the Filter menu.
 4. Deselect third-person mode.
Jun 22, 2023

Is Ashika removed? ›

Based on a mission from Modern Warfare 2's campaign, this new map introduced some fresh landing spots and the High Stakes event. But players will have noticed that to make way for Vondel's arrival, Warzone 2's first Resurgence map, Ashika Island, has been removed from the game.

Is Ashika Island bigger than Rebirth Island? ›

Ashika Island is almost a third bigger than the original Resurgence map, Rebirth Island, while just 18,000 m^2 behind Fortune's Keep.

Is Ashika coming back? ›

With Vondel's arrival, Ashika Island was removed temporarily. But the developers have revealed in their patch notes that players can play the map again on June 21.

How much COD Points is $100 dollars? ›

10,000 (+3,000 Bonus) CoD Points: $99.99 / £84.99. 15,000 (+6,000 Bonus) CoD Points: $149.99 / £123.99.

How many COD Points is $10? ›

1,100 Call of Duty®: Modern Warfare® Points.

How much COD Points is $20? ›

Call of Duty: Warzone 2400 COD Points $19.99 [Digital]

What is 3 person point of view? ›

In third-person point of view, the author is narrating a story about the characters, referring to them by name, or using the third-person pronouns “he,” “she,” and “they.” The other points of view in writing are first person and second person.

Can you turn off camera shake on MW2? ›

head on over to the view tab. put your weapon field of view on wide. and set your camera movement to least, which is 50, and that should do the magic.

Will Warzone 2 have 3rd person? ›

The 3rd Person mode is a multiplayer playlist that was featured in Call of Duty: Modern Warfare 2 (MW2) and Call of Duty: Warzone 2.0. The 3rd person Moshpit mode in Call of Duty MW2 was removed from Modern Warfare 2 on 26th January 2023, leaving fans baffled. The same mode was removed from Warzone 2.0 on 12th January.

What GPU is needed for 240 FPS Warzone? ›

The first recommended GPU for the Warzone 2 at 240Hz is AMD's RX 6650 XT. We expected a considerable performance decline for the RX 6650 XT at 1440P, but once more, the card remained quite powerful and even outperformed some of its RTX rivals.

How do I get max FPS in Warzone? ›

Open Warzone > Options > Graphics. Set Display Mode to Fullscreen; else you will get a lot of stutters and awkward refresh rates. Sync Every Frame (V-Sync) – Disabled; you don't want your FPS to be stuck on 60 FPS and get high input lag. Custom Framerate Limit – Custom, choose the highest once again.

What PC is needed for 240 FPS Warzone? ›

For gamers looking to Warzone in maxed-out settings with a high frame rate, play in 1440p at 144Hz, or run a 240Hz monitor, you're going to need an Nvidia RTX 3080 at the very least. An RTX 3080 is largely considered one of the best GPUs to ever grace our PCs but it comes at a cost.

How to get 300 FPS in Warzone? ›

How to get 300 FPS in Warzone?
 1. Delete Temp Files.
 2. Disable Hardware Acceleration in Battle.net and Windows 10. ...
 3. Ultimate Performance.
 4. Further Enhancing Windows 10 To Get High FPS In Warzone.
 5. Disable Full-Screen Optimization.
 6. Enable Game Mode.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 15/12/2023

Views: 5541

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.