Parhaat Call of Duty: Warzone-asetukset suorituskykyä varten PC:llä (2023)

Call of Duty Warzone -asetuksista voi olla suuri merkitys, kun on kyse CoD Battle Royalen sitoutumisesta. Call of Dutyn historian suurin kartta, kaikenlaistaWarzone-ajoneuvothallintaa ja erilaisia ​​asetuksia ja näppäinsidoksia selvitettäväksi, Warzone voi olla melko hankala uusille pelaajille.

Call of DutyBattle Royaletuo joukon graafisia, ääni- ja peliasetuksia, joita voit muokata ja pelata, kunnes ne sopivat sinulle. Joten vaikka parhaat asetukset ovat pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä kiinni, on joitain yleisiä muutoksia, jotka voivat antaa sinulle merkittävän edun taistelussa.Warzone kausi 3toi peliin Nvidian DLSS-tekniikan, joka tarjoaa massiivisia suorituskyvyn parannuksia kaikille, joilla on RTX-näytönohjain.

Jotta pääset alkuun voitokkaasti, olemme koonneet pikaoppaan parhaista Warzone-asetuksista PC:lle, jotta voit havaita kohteet, liikkua nopeasti ja tehokkaasti ja toivottavasti vältät pudonneet kehykset, kun pudotat massiiviseen. Verdanskin kartta. Käymme läpi joitakin grafiikkavaihtoehtoja, parhaita ääniasetuksia ja joitain tärkeitä ohjausmuutoksia Warzonelle.

Ennen kuin sukeltaamme sisään, tässä on lyhyt muistutusCall of Duty Warzonen järjestelmävaatimukset. Activision ei ole tehnyt asioista helppoa, jakamalla sen useisiin luokkiin eikä tyytynyt näytönohjaimeen, jota tavoitella, mutta se tekee Warzonesta paljon helpomman pääsyn alhaisella esteellä.

Warzone-järjestelmävaatimukset

MinimiSuositeltavaKilpailukykyinen
OSWindows 10 64-bittinenWindows 10 64-bittinenWindows 10 64-bittinen
prosessoriIntel i3-4340
AMD FX-6300
Intel Core i5-2500K
AMD Ryzen 5 1600X
Intel Core i7-8700K
AMD Ryzen 1800X
RAM8GB12GB16GB
GPUNvidia GTX 670
Nvidia GTX 1650
Radeon HD 7950
Nvidia GTX 970
Nvidia GTX 1660
Radeon R9 390
Radeon RX 580
Nvidia GTX 1080
Nvidia RTX 2070 Super
RadeonRX Vega 64
VRAM2-4GB4-8GB8GB
Varastointi175GB175GB175GB
(Video) High Density 2022

Warzone-asetukset sammuvat

 • Liikesumennus
 • Filmin rakeisuus
 • Elokuvan vahvuus
 • Syvyysterävyys
 • Tesselaatio
 • Tekstuurien resoluutiot
 • Varjokartan resoluutio
 • Välimuistissa olevat varjot

Parhaat Warzone-grafiikkaasetukset

Yksi asia, joka uusien Warzone-pelaajien mielestä Battle Royalessa turhauttaa eniten, on meneillään olevan jälkikäsittelyn valtava määrä – liikkeessä on paljon epätarkkuutta ja filmirakeita. Hyppää valikkoon,sammuta molemmat liikkeen epäterävyyden asetukset ja käännä elokuvan rakeisuus alimmalle asetukselle. Näiden molempien pitäisi helpottaa vihollisten havaitsemista kaukaa.Filmin vahvuus ja syväterävyys kuuluvat samaan kategoriaan, joten sinun tulee kytkeä ne pois päältä parhaan selkeyden vuoksi.Lopuksi, harkitse tesselloinnin kääntämistä lähelle, jos haluat vähentää visuaalista melua, koska se voi häiritä.

Jos etsit korkeampia fps-arvoja Warzonessa, on muutama muu asia, jotka sinun tulee kytkeä pois päältä tai pienemmäksi. Ensinnäkin, aseta näytön virkistystaajuus maksimiin, jonka näyttösi voi tuottaa, ja nosta myös pelin mukautettu kehysnopeus vastaamaan näyttösi enimmäistehoa.Joitakin nopeita asetuksia, joita voit vähentää, ovat tekstuuriresoluutio, varjokartan tarkkuus ja välimuistissa olevat varjot. Lopuksi, jos pelaat vain yhdellä näytöllä etkä suoratoista,varmista, että käytät koko näytön tilassa.

Kaikki tämä antaa sinulle selkeän ja terävän kuvan taistelukentästä, mutta värit ja kirkkaus ovat yleensä harmaita Warzonessa, joten lajitellaan ne seuraavaksi. Ensin melisää kirkkautta 60:n ja 70:n välille, mikä helpottaa vihollisten havaitsemista rakennuksissa. Kyllä, tämä saa suuren osan taivaasta näyttämään haalistuneelta ja kirkkaalta, mutta kilpailuetu ei ole merkityksetön.

Seuraavaksi vuorossa väri. Jos sinulla on Nvidia-kortti, voit tehdä tämän kanssa enemmän Game Filter -vaihtoehdon kautta, mutta jos sinulla ei ole,nopea tapa saada värit "pop" hieman paremmaksi on säätää värisokeusasetus Deuteranopialle, ja käytä kohdetta "molempien". Tämä vaikutus voidaan saavuttaa myös television tai näytön asetuksilla, mutta et halua muuttaa niitä joka kerta, kun hyppäät sisään ja ulos Warzone-ottelusta.

Parhaat Call of Duty: Warzone-asetukset suorituskykyä varten PC:llä (1)

PARHAAT WARZONE DLSS -ASETUKSET

Helpoin tapa parantaa suorituskykyä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään, on ottaa DLSS käyttöön, jos sinulla on uusin Nvidia-näytönohjain. Jos omistat RTX-grafiikkasuorittimen, tämä asetus voi parantaa suorituskykyäsi merkittävästi vaikuttamatta visuaaliseen laatuun.

Valittavana on neljä DLSS-asetusta, joista jokainen on suunniteltu tiettyä resoluutiota ajatellen. Useimmille ihmisillelaadukas vaihtoehtopitäisi riittää ihmisille, jotka käyttävät 1080p- ja 1440p-paneeleja.

 • Ultra suorituskyky:Tarjoaa korkeimman suorituskyvyn lisäyksen. Suositellaan vain 8K-pelaamiseen
 • Esitys:Tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin tasapainotettu tila. Suositellaan 4K-pelaamiseen
 • Tasapainotettu:Tarjoaa sekä optimoidun suorituskyvyn että kuvanlaadun
 • Laatu:Tarjoaa paremman kuvanlaadun kuin tasapainotettu tila. Suositellaan 2K-pelaamiseen

Parhaat Warzone-ääniasetukset

Valittavana on kasoista ääniasetusprofiileja, ja niillä kaikilla on etuja ja puutteita. Jos et vielä ole, varmista, että käytät kuulokkeita.

Useista äänisekoituksista, joista valitasuosittelemme Boost High -ohjelmaaparas asetus, koska se lisää tärkeiden vihjeiden, kuten laukausten ja askeleiden, äänenvoimakkuutta ja selkeyttä. Askeleet ovat voimakkaampia Boost Lowissa, mutta se lisää myös ympäristön melua luoden sotkuisen äänimaiseman. Vaikka muut äänisekoitukset voivat kuulostaa paremmalta, ne tekevät tarkkojen paikkojen ja äänien valitsemisesta melko hankalaa.

Lisää Warzone-oppaita:Tässä onWarzonen parhaat kiikarikiväärit

Ei ole mikään salaisuus, että Warzonen äänen viritys eroaa suuresti muistaBattle Royale -pelejä, ja voit harvoin luottaa askeliin paljastaaksesi saapuvan joukkueen sijainnin. Joten vaikka nämä ääniasetukset auttavat hieman, sinun on käytettävä kaikkia käytettävissä olevia työkaluja saadaksesi tietoa vihollisen paikoista.

Ja yksi nopea vinkki, jos haluat säästää korvasi ilmaiskun tai käyttöönottovaiheen aikana:F10 mykistää kaiken pelin sisäisen äänen, jolloin voit jatkaa keskustelua Discordissa rauhassa.

Paras Warzone-hiiren herkkyys ja peliasetukset

Emme aio perehtyä tämän viimeiseen hallintaan ja yksityiskohtiin, koska se on erittäin edullista ja löydät valtavan valikoiman asetuksia jopa ammattilaistasolla. Sen sijaan tarjoamme joitain kevyitä ehdotuksia joistakin avainkohdista, jotta voit alkaa mukauttaa asioita sieltä käsin.

vartenhiiren herkkyyssuosittelemme kokeilemaan jossainkolmesta kuuteen 400 dpi:n hiirelle. Modern Warfare -pelissä on kyse nykivistä liikkeistä ja nopeista reaktioista, joten on tärkeää pystyä näpäyttämään päätä kaikissa tilanteissa. Et huomaa menettävän montaa laukausta, koska se on suhteellisen alhainen, mutta voit silti kääntää 180 tarpeeksi nopeasti voittaaksesi taistelun.Pidä kaikki muuntajat suhteessa 1:1pitää asiat johdonmukaisina, vaikka saatat halutapienennä hiiren herkkyyttä erityisesti ajoneuvoille.

ADS-herkkyyson erittäin tärkeä, koska suurin osa sitoumuksistasi tapahtuu tässä näkymässä. Tässäkin henkilökohtainen mieltymys on avainasemassa, mutta mielestämme mukavin asetus on suhteellinen, koska se vaikuttaa näytön kokoon. Kertoimien erittelyä varten1,7 toimii loistavasti, haluat siirtyä välittömäksi ja kertoimeksi 1,33. Tuntuman kannalta tämä varmistaa, että voit napsauttaa ympäriinsä melko helposti, mikä on hienoa Warzonelle, koska liikkuvien kohteiden välillä tapahtuu paljon taisteluita ja niiden liukumiseen reagoiminen, tac-sprintti ja satunnaiset suunnanmuutokset ovat tärkeitä.

Hiiren kiihdyttämiseksi, tasoittamiseksi ja suodattamiseksi laske ne kaikki nollaan tai pois päältä– haluat, että hiiren asetukset kuvastavat sitä, mitä todellisuudessa teet hiiren liikkeellä.

Mitä tulee liikkumiseen, aseta itsesi liukumaan napauttamalla, sillä sen avulla voit siirtyä liukumäille ja poistua niistä nopeasti ja hallita nopeatempoista liikettäsi paremmin. Automaattinen ilmavaippa säästää lihasmuistitilaa, mutta sinun on varmistettava, että olet perehtynyt vaippajärjestelmään etukäteen.

Varmista aseita ja varusteita varten, että olet ottanut tyhjennetyn aseen kytkin käyttöön 0 sekunnin viiveellä. Tämä säästää sinut vain, jos poltat kaikki ammuksesi tietyssä aseessa, mutta tämä tapahtuu yllättävän usein Warzonessa. Varmista, että aseen kiinnitys on päällä, asetelineen liikkeen poisto on käytössä ja viive on 0. ADS:n ja varusteiden käyttäytymisen tulee olla pidossa.

Lopuksi, jos sinulla on Nvidia GeForce GPU GTX 900 -sarjasta eteenpäin, voit käyttääNvidia Reflex. Tämä on patentoitu tekniikka, joka alentaa järjestelmän latenssia, joka tunnetaan myös nimellä syöttöviive, joten kuvasi rekisteröivät paljon nopeammin. Nvidia väittää, että Nvidia Reflex Low Latency -toiminnon näpäyttäminen grafiikka-asetuksissa voi parantaa latenssia jopa 17 %, ja ilman suorituskyvyn lisäkustannuksia kaikki on lopulta ilmaista voittoa. On syytä mainita, että se toimii paremmin, kun se yhdistetäänparas pelinäyttökorkealla virkistystaajuudella, jotta näet eron helpommin, mutta se toimii melkein minkä tahansa näytön kanssa.

Onko sinulla edelleen ongelmia Warzone-asetusten kanssa?

Varmista, että otat käyttöön FPS-laskuri-, Packet Loss- ja Server Latency -asetukset telemetriassa, jotta voit tehdä vianmäärityksen edelleen mahdollisista ongelmistasi. Ei yksinkertaistaa asioita, mutta eri tietokoneet käsittelevät erilaisia ​​rasituksia, eri tavalla. Suurin hyöty saattaa tulla pintakuvioiden poistamisesta käytöstä tai jälkikäsittelyn ja varjojen muuttamisesta. Testaamalla asioita ja pitämällä kehyksiäsi silmällä pelaamisen aikana, voit löytää sinulle mieluisen paikan hyvän suorituskyvyn ja hyvän ulkonäön väliltä.

Jos sinulla on edelleen todella vaikeuksia toimia haluamallasi kuvanopeudella, GPU saattaa pullonkaula hieman, jotenharkitse renderöintiresoluution vaihtamista vähintään 90:een– Tämä hämärtää asioita hieman, mutta antaa massiivisen tehosteen kehyksille.

FAQs

Is my PC good enough for Call of Duty warzone? ›

In your video card slot, your computer should have at least a GeForce GTX 670 or a Radeon HD 7950. In addition to your GPU, your CPU needs to be at or above an Intel Core i3-4340 or an AMD FX-6300. You will also need 8 GB of system RAM to enable your PC to run Warzone with passable FPS.

How do I download Call of Duty warzone on PC? ›

Battle.net
 1. Launch the Battle.net Desktop App. If you don't have the app, you can download it here.
 2. Log in to your Blizzard Account. If you do not have a Blizzard Account, you can create one for free.
 3. Select Call of Duty: Warzone Caldera.
 4. Select the Install button to download and install the game.
Dec 1, 2022

Can I download Call of Duty on PC for free? ›

Welcome to Warzone! The free-to-play and cross platform experience, Call of Duty: Warzone, is available to download now, for free. You do not need to own the full version of Call of Duty: Modern Warfare to download, play and enjoy Warzone. Call of Duty: Warzone is free for everyone.

Should I play Warzone with high or low sensitivity PC? ›

Best Warzone Sensitivity: DPI

Pretty much every pro Warzone player plays on a DPI setting between 400-800. Positioning your Warzone mouse sensitivity at 450 is a solid starting point. It's much easier to control your aim at 450 DPI than it is on higher settings.

How do I know if my laptop can run Warzone? ›

Here are the minimum specifications needed to play Call of Duty: Warzone:
 • OS: Windows 10 64 Bit (latest update)
 • CPU: Intel Core i3-6100 / Core i5-2500K or AMD Ryzen 3 1200.
 • RAM: 8 GB.
 • Hi-Rez Assets Cache: Up to 32 GB.
 • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 960 or AMD Radeon RX 470.
 • Video Memory: 2 GB.
Apr 26, 2023

Is Call of Duty warzone free on PC Steam? ›

Call of Duty®: Warzone™ on Steam. Welcome to Warzone™, the massive free-to-play combat arena which now features the brand-new map, Al Mazrah.

Can you play Call of Duty warzone on PC for free? ›

Free to Play for Everyone. Experience classic Call of Duty® first-person combat in an all-new, massive arena for 150 players. Drop in, armor up, loot for rewards, and battle your way to the top. Welcome to Warzone.

How to download Call of Duty Warzone without Steam? ›

Installation on PC
 1. Launch the Battle.net app and log in to your account.
 2. Select All Games.
 3. Find and select Call of Duty: Warzone.
 4. Select the Install button to download and install the game.
Nov 14, 2022

How much data do I need to download Warzone? ›

The standalone Warzone client weighs in at between 80 GB and 100 GB depending on your platform. Even if you already own Modern Warfare, which shares some of the same assets, the download size is still between 15 GB and 22 GB.

How much RAM is needed for cod PC? ›

Games such as Call of Duty Warzone and Player Unknown's Battlegrounds (PUBG) recommend playing with 16GB RAM.

Is 500GB enough for Warzone? ›

Activision admitted in a blog post detailing the Season Two Warzone update that those with a standard 500GB PS4 will need to make room if they have the full versions of Modern Warfare, Warzone, and Black Ops Cold War with all modes and packs installed.

Is Warzone still free? ›

Is Warzone 2 free-to-play? Just like the original, Warzone 2.0 is completely free-to-play for all players and requires no money to play the game.

How to play CoD without downloading? ›

Battle Royale, Team Duel, First Line, Against All, Search and Destroy, Domination, and Point are some of the multiplayer game modes available. To play Call of Duty Mobile online without having to download the game, tap on the play button. On now.gg players can play the game on both PC or mobile on a web browser.

Is Warzone a hard game to run on PC? ›

Is Warzone a heavy game? Call of Duty Warzone is quite a heavy title that requires a powerful system to get the best experience of the game. The minimum PC hardware requirements for playing Call of Duty Warzone are as follows: CPU - Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300 Processor. RAM - 8 GB.

Can Warzone run on 16GB RAM? ›

Games such as Call of Duty Warzone and Player Unknown's Battlegrounds (PUBG) recommend playing with 16GB RAM.

Is Warzone really 175GB? ›

Activision says you need a whopping 175GB of hard drive space on PC for a Warzone install. On Xbox, the base download is listed at nearly 92GB, similar to the size on PlayStation systems. Adding Modern Warfare onto the Warzone package increases the total size to about 250GB on PC and 150GB on consoles.

Is Warzone high CPU usage? ›

Games usually divide tasks between the GPU (your graphics card) and the CPU, but some games have higher CPU usage than others. If you encounter stuttering, freezes or even crashes while playing Call of Duty: Warzone, this could be due to Warzone's high CPU usage.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated: 27/09/2023

Views: 5537

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.